- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
xFreex #28609 üzenetére
Köszönöm mindenkinek,nem akarok én piszkálni hogy is mertnék na mindegy,van egy mod francia szövegel, nem sok az egész gondoltam én megpróbálom gogle fordítóval átírogatni hogy magyar legyen.Egy új kis sziget ről van szó fegyverek,páncélok rabszolga vásárlás,tásakat lehet toborozni meg hasonló dolgok,de nem megy az egész mert francia.
Nekem az sok nem merem piszkálni,azt hitem meglehet nyitni sima jegyzettömbel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garanci
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest