-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59 #27639 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezt is: (#27638) SaGa59
Elvileg még nem adtam le semmit abból amit találtam, de amikor a Kitörés bezavart az Irányító barlangjába, akkor f1-el nyomnom kellett magamba az elsősegély-csomagokat, remélem, hogy ez nem vett ki semmit a csomagokból.
Ahol Ahillesszel találkám volt, végigmentem az alagútban és 3 darab vérszívócsápot találtam. Ennek is lesz jelentősége a későbbiekben, érdemes elrakni a ládába?
(#27646) shield
Az semmi, a játék elején éjszaka a Fűrésztelepen, akit az elsősegély-csomaggal meg kellett menteni, miután odaadtam, csúszott vagy 10 métert vízszintesen és csak utána állt talpra. Nem szerettem volna ilyen laposcsúszó komával éjnek idején egy sötét sikátorban találkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest