Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Riot Gin

aktív tag

Egy igazán nagy kérdés a Stalker Moddolásával kapcsolatban:

Ha ugye, csinál az ember egy új páncélt (ebben a modellezés + programozás is benne van gondolom, de mivel nem vagyok modder, ezért ha elmondjátok miből áll egy ilyen fajta dolog, akkor nem fogadnám rosszul), és ugye a páncél fejlesztését is elkezdi csinálni (mármint hogy x szerelő x fejlesztéseket adhat hozzá), akkor azok a fejlesztések csak egy páncél sémája alapján lehet megcsinálni, vagy különböző páncélok különböző fejlesztéseivel össze lehetne rakni az új páncél fejlesztési fáját? Csak, mert én már vágyok egy olyan szolgálati exopáncélra, ami tényleg szolgálatis, nem pedig egy "fekete + vörös szín, hozzáadjuk hogy az Exoskeleton elé hogy "Duty" és akkor váó: kaptunk egy Szolgálati Szervoruhát, azaz "Duty Exoskeleton-t").

Az előbbi zárójeles jelenséget az SGM2.2 Enot módverziókban(Sniper mod, és Stalkermods.ru edition) találtam meg, és számomra, annyira nem "szolgálatos" az ilyen páncél. Mert, ugye, egy szolgálatos páncél az olyan, hogy bele lehet építeni vérzéselállítót, egészség-helyreállítót, tehát különböző harcrendszer támogató ketyerékkel. PSZD-9 páncélnál (alap stalker cop ruha) megvannak ezek a képességek, de pl.: nem lehet fölszerelni képződménytartóval. Én örülnék, ha lenne egy olyan exopáncél, amit a Duty használna és lehetne vásárolni is, hogy:

- Jobb golyóállósága és ütésállósága van, mint egy átlagos exonak
    - Persze egyéb tulajdonságai is változnának az alap exohoz képest
    - Föl lehetne szerelni harctéri támogató rendszerekkel (arányosabban jobb hatásfokúakkal, mint az előző Duty páncéloknál)
    - Lehetne rajta alapból 1-2 képződmény tartó, és föl lehetne szerelni még képződmény tartókkal (max képződmény amit tudnál tarta 4-5 lenne)
    - Alapból lehetne vele 90kg vinni (inventory - hátizsákban), és a fölött már csak gyalogolni tud, egészen 100 kg-ig. (Tehát 90kg-ig tudsz benne futni)
    - Lehetne rajta könnyíteni (az alap exon is van ez , azt hiszem 10 kg-al lehet.)
    - És még a többin gondolkodom.

Szeretnék egy ilyen exopáncélt ( ha lehet csinálni, mert ugye, a modell is megvan, csak a modellnek a képességein és a fejlődésfáján szeretnék variálni, persze, ha lehetséges.)

Ez mennyire kemény művelet lenne kivitelezni, egy ilyen páncél fejlődésfáját elkészíteni?

(Remélem nem bonyolítottam túl a leírást.)
    -

Új hozzászólás Aktív témák