Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
Végig ugyan nem vittem, de emlékeim szerint azon a részen már túl vagyok és sikerült. Ott hagytam félbe, amikor Yantarból visszafelé kirabolnak a banditák és egy szál bicskával kell valahogy kivágni magam közülük a Vadvidéken (Rostock Factory). Pontosabban ezen már túljutottam, de a Bárba még nem mentem vissza, mert közben belevágtam a fordításokba.
Ghostot mintha jóval korábban kellett volna megmenteni még Pripjatyban, amikor a Monolit ellenségessé válik, vagy közvetlenül az előtt. Ez után mutatják meg, merre lehet kijutni a városból a Mocsárba.
Pontosan meg nem mondom, hogy csináltam, meg mintha több ilyen akció is lett volna (pl elkisérni a mocsár felé vezető kijárathoz, ahol szintén volt pofozkodás bőven), és biztos, hogy sokszor neki kellett futni, de megoldható. Csak előre kell rohanni, elintézni mindenkit...Sok olyan akció van, amit többszörre lehet megcsinálni, mert az erős fegyverek miatt könnyű meghalni, de csalni sosem kellett... Van, ahol előre lehet dolgozni (még az adott feladat felvétele előtt elintézni a később gondot okozó ellenséges erők egy részét), de nem mindig. Van ahol csak az után kerülnek be, amikor felveszed a feladatot. Pl mikor Pripjatyban a monolitosokat segítve kell elfoglalni a kultúrközpontot. Meg amikor ez a kisérgetős akció van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield