Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

xFreex aktív tag válasz  Riot Gin

üzenetére Riot Gin

üzenetéreMásik módból is lehet, gondolom. Most van tervben nekünk is a Turulhoz egy ilyesmi müvelet. Még nem csinálta, de meg fogom próbálni. Mondjuk nekem mossin fejlesztés kell.  Igazság szerint benne van abban a módban a fejlesztőfájl, csak kikapcsolták a móderek. Azért nem aktiváltam vissza, mert nem tudom, hogy milyen szinten másztak bele. Van xml-ben is adat hozzá, meg persze az ikonok is kellenek. Ha viszont azokat is kiszedték, vagy átszabták akkor hiába olvastatom be a weapons-ban mert úgy is ki fog akadni valami más hiány miatt. Ezért akartam biztosra menni és olyant adni ami más fegyvernél aktiv. Az ak47 volt az ami leginkább hasonlík karakterisztikára. De ha akarod akkor lehet a fejlesztése olyan mint az MP5-ösé. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új pc házak! Kèszleten!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield