Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Riot Gin
üzenetére
nem is értem, miért érzed úgy?

a spektrum projektet is végigjátszottam, az enotot is (ami inkább az sgm módosítása, akárcsak a s.n.i.p.e.r. mod, nem pedig az sgm ez enoté, ha érted a különbséget) most a Время Альянса van folyamatban (a g.l.a.d.i.a.t.o.r. is megvolt), de ilyen sűrűn nem crashelt egyik se

olyan volt, hogy az enot olyant crashelt, hogy utána egy mentést se töltött be utána, újrakezdtem, utána véigjátszottam, ennyi crashem talán összesen nem volt, mint neked egy-egy játékban.amúgy ez a Время Альянса egy nagyon jó kis mod, ha kicsit értenék hozzá, 2 dolgot változtatnék meg benne: kéne bele hálózsák, illetve a teleportok úgy kellene működjenek, hogy ne kelljen mindig visszamenni a bárba, ha másik területre akarok menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield