- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Riot Gin #27036 üzenetére
nem is értem, miért érzed úgy?
a spektrum projektet is végigjátszottam, az enotot is (ami inkább az sgm módosítása, akárcsak a s.n.i.p.e.r. mod, nem pedig az sgm ez enoté, ha érted a különbséget) most a Время Альянса van folyamatban (a g.l.a.d.i.a.t.o.r. is megvolt), de ilyen sűrűn nem crashelt egyik se
olyan volt, hogy az enot olyant crashelt, hogy utána egy mentést se töltött be utána, újrakezdtem, utána véigjátszottam, ennyi crashem talán összesen nem volt, mint neked egy-egy játékban.amúgy ez a Время Альянса egy nagyon jó kis mod, ha kicsit értenék hozzá, 2 dolgot változtatnék meg benne: kéne bele hálózsák, illetve a teleportok úgy kellene működjenek, hogy ne kelljen mindig visszamenni a bárba, ha másik területre akarok menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest