- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59 #25685 üzenetére
A könyves témára reagálva, akiknek ideje engedi, írunk kellene egy e-mail-t a kiadónak/forgalmazónak valakinek, hogy a kezdeményezés értékelendő, de a fordítás minőségére figyeljenek oda. Illetve amint tehetem én is megveszem azért a könyvet, még ha ordas félrefordítások is vannak benne.
(Nem szorosan kapcsolódik ide, de édesapám nagy könyvgyűjtő (lassan 3000 könyvnél tart), viszont ez kb only antikváriumból szerzi be. Ma is voltam az Alexandrában, és tisztában vagyok vele, hogy a mai világban egy könyv nem olcsó mulatság, de ha édesapám legalább a felét újonnan vette volna meg, sokat lendített volna ez a hazai könyvkiadásokon, illetve ha más is így gondolkodna, hogy nem megvárni míg antikváriumba kerül, hanem ha olyan a könyv akkor bizalmat szavazni neki és egyből megvenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Zyxel NAS326
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest