Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59
üzenetére
A könyves témára reagálva, akiknek ideje engedi, írunk kellene egy e-mail-t a kiadónak/forgalmazónak valakinek, hogy a kezdeményezés értékelendő, de a fordítás minőségére figyeljenek oda. Illetve amint tehetem én is megveszem azért a könyvet, még ha ordas félrefordítások is vannak benne.
(Nem szorosan kapcsolódik ide, de édesapám nagy könyvgyűjtő (lassan 3000 könyvnél tart), viszont ez kb only antikváriumból szerzi be. Ma is voltam az Alexandrában, és tisztában vagyok vele, hogy a mai világban egy könyv nem olcsó mulatság, de ha édesapám legalább a felét újonnan vette volna meg, sokat lendített volna ez a hazai könyvkiadásokon, illetve ha más is így gondolkodna, hogy nem megvárni míg antikváriumba kerül, hanem ha olyan a könyv akkor bizalmat szavazni neki és egyből megvenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield