-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
Dhampir #36964 üzenetére
Köszönöm, le is jött
Jól sejtem, hogy pl az Absolute Nature és hasonló modokat össze lehet barátkoztatni ezzel a pakkal?#36965 - Erdő
A linkelt oldalon a lenyiló kis ablakoknál keresd meg ezt a feliratot:
Ссылки на скачивание (Скрыть контент)
és azon belül a Google Drive linkre rákattintva leszedi a kb 5,5Gb-os zip fájlt.
(vagy akár le is fordíttathatod az egész oldalt Google-el, és akkor még könnyebben ki lehet rajta igazodni) -
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59 #27587 üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy akinek dobozosan vannak meg a STALKER-ek, azok is tehetnek egy próbát azzal, hogy a cd kulcsot beírják a GOG rendszerébe,és több mint valószínű hogy el is fogja fogadni
Szerk:
Tegnap este felkrült Steam-re a kivált STALKER fejlesztők eddig külön kliensben játszható játéka, a Survarium. F2P játék, és eddig elég vegyesek az értékelések, de ha este hazaérek én tuti teszek vele egy próbátEnnek lényegében semmi köze az általunk ismert STALKER-hez, csak a helyszín illetve a hangulat a megegyező, amúgy pedig egy multis lövölde.
-
Cheesus
senior tag
Így év végén ha valakinek van ideje, elmondhatná, hogy számára mi a TOP 5 mod a CoP-hoz, hogy mire lenne érdemes odafigyelnem, időt szentelnem a jövő évben
-
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59 #25685 üzenetére
A könyves témára reagálva, akiknek ideje engedi, írunk kellene egy e-mail-t a kiadónak/forgalmazónak valakinek, hogy a kezdeményezés értékelendő, de a fordítás minőségére figyeljenek oda. Illetve amint tehetem én is megveszem azért a könyvet, még ha ordas félrefordítások is vannak benne.
(Nem szorosan kapcsolódik ide, de édesapám nagy könyvgyűjtő (lassan 3000 könyvnél tart), viszont ez kb only antikváriumból szerzi be. Ma is voltam az Alexandrában, és tisztában vagyok vele, hogy a mai világban egy könyv nem olcsó mulatság, de ha édesapám legalább a felét újonnan vette volna meg, sokat lendített volna ez a hazai könyvkiadásokon, illetve ha más is így gondolkodna, hogy nem megvárni míg antikváriumba kerül, hanem ha olyan a könyv akkor bizalmat szavazni neki és egyből megvenni).
-
Cheesus
senior tag
válasz
miklos0308 #19889 üzenetére
Ha van Steamed, akkor érdemes kivárni a Winter Sale-t, hátha lesz akciósan, de ha nem, akkor az Amazonon és Gamersgate-n is 3€-ért adják most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest