Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Köszönöm, le is jött

Jól sejtem, hogy pl az Absolute Nature és hasonló modokat össze lehet barátkoztatni ezzel a pakkal?#36965 - Erdő
A linkelt oldalon a lenyiló kis ablakoknál keresd meg ezt a feliratot:
Ссылки на скачивание (Скрыть контент)
és azon belül a Google Drive linkre rákattintva leszedi a kb 5,5Gb-os zip fájlt.
(vagy akár le is fordíttathatod az egész oldalt Google-el, és akkor még könnyebben ki lehet rajta igazodni) -
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59
üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy akinek dobozosan vannak meg a STALKER-ek, azok is tehetnek egy próbát azzal, hogy a cd kulcsot beírják a GOG rendszerébe,és több mint valószínű hogy el is fogja fogadni

Szerk:
Tegnap este felkrült Steam-re a kivált STALKER fejlesztők eddig külön kliensben játszható játéka, a Survarium. F2P játék, és eddig elég vegyesek az értékelések, de ha este hazaérek én tuti teszek vele egy próbát
Ennek lényegében semmi köze az általunk ismert STALKER-hez, csak a helyszín illetve a hangulat a megegyező, amúgy pedig egy multis lövölde. -
Cheesus
senior tag
Így év végén ha valakinek van ideje, elmondhatná, hogy számára mi a TOP 5 mod a CoP-hoz, hogy mire lenne érdemes odafigyelnem, időt szentelnem a jövő évben

-
Cheesus
senior tag
válasz
SaGa59
üzenetére
A könyves témára reagálva, akiknek ideje engedi, írunk kellene egy e-mail-t a kiadónak/forgalmazónak valakinek, hogy a kezdeményezés értékelendő, de a fordítás minőségére figyeljenek oda. Illetve amint tehetem én is megveszem azért a könyvet, még ha ordas félrefordítások is vannak benne.
(Nem szorosan kapcsolódik ide, de édesapám nagy könyvgyűjtő (lassan 3000 könyvnél tart), viszont ez kb only antikváriumból szerzi be. Ma is voltam az Alexandrában, és tisztában vagyok vele, hogy a mai világban egy könyv nem olcsó mulatság, de ha édesapám legalább a felét újonnan vette volna meg, sokat lendített volna ez a hazai könyvkiadásokon, illetve ha más is így gondolkodna, hogy nem megvárni míg antikváriumba kerül, hanem ha olyan a könyv akkor bizalmat szavazni neki és egyből megvenni).
-
Cheesus
senior tag
válasz
miklos0308
üzenetére
Ha van Steamed, akkor érdemes kivárni a Winter Sale-t, hátha lesz akciósan, de ha nem, akkor az Amazonon és Gamersgate-n is 3€-ért adják most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield