Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
hubai1979 #24999 üzenetére
Nekem is a sokmillióval kezdte, lestem is, mint Rozi a moziban, de nem bántam!
Így viszont nem kellett összeszednem minden kacatot, hogy pénzzé tegyem, így ebben a modban tényleg nem írtam át a súlyhatárt.
Abba a fegyvervásárlós-kidobós bugba én is belefutottam,lehet, azért is hagytam abba, most legalább tudom, mi volt az oka. Nálam más gond is volt vele, azért is hagytam abba.Egyébként jó kis mod, egyszer majd még próbálkozom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V34 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V32 - i5-14400F - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V70 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest