- Milyen okostelefont vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #24843 üzenetére
En az istennek sem talalom, hogy hol van a professzor.
Egyszer talaltam egy hidat (pallot) es rampanak kepzeltem, de a Rubik kockas kuldetes helyszinere erkeztem.
Egyszeruen nem tudom hogy hol a kutya faszaba kell keresni azt a rohadt professzort, a volgy hatara Max eredeti taboratol a Szabadsagosok tanyaja fele nekem nem mond semmit...mert amire gondoltam ott mindent korbemasztam es nem talaltam semmit.Szerintem vagy nem Max eredeti tabora korul van, vagy te ertesz mast Max taboraran mint en...
Kellene kesziteni egy terkepet, es bejelolni a helyeket azoknak, akik mostanaban akarnak vele jatszani.Amugy talaltam meg vagy 6-7 gombat azutan hogy nalam van az Oazis Szive.
Kepzodmenyt meg talaltam : Langot, Gyongyot, Galacsint, Szentjanosbogarat, 2 Hopelyhet, 2 Holdsugart (az egyiket talaltam valakinel), Vesét (ezt a mutansirto, Iranytut ado faszinal levo anomaliaban), 1 aranyhalat kuldetesbol kapunk, es van egy Ejcsillagom is.Lehet hogy meg talaltam mast, vagy tobbet a felsoroltakbol, de aprankent eladogattam oket.
Kulonben lesz egy barlangbejaratot robbanto kuldetes, azt megcsinaltatok ? Nekem tetszett(20 ezer zsozsot kapunk erte)
Most visszamentem a kezdo taborba, mert multkor volt Exo, most meg csak egy nyavajas katonai sisakot arulnak
Lam ujra betoltom az allast, hatha dob Exot is.
Es ha mar a kozelben vagyok, akkor elmegyek ahhoz a befejezo barlanghoz is.Lehet teszem fel a Sleep of Reasont
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest