- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dr. Akula #2400 üzenetére
érdekeseket írsz a hangról és a lopózásról. a szellemekkel kapcsolatban belegondolva igazad lehet.
sniperkedni lehet rendesen (bár én zombikat szoktam csak tételben irtani)
.
mondjuk szerintem artifactokból lehet hamar meggazdagodni. lőszerrel pedig csínján, legnehezebb fokozaton is esik elég (legalábbis 5.45 és 5.56), 5-6000 lőszerrel az egész játékon végig lehet menni
9x39es APvel kell kicsit takarékoskodni, mondjuk az 5.56os egy FT200M/G36al párosítva is van már elég jó.
9x18at én nem használtam, vipert sem. pisztolyból csak SIP200 és Avalanche (mindkettő hangtompítható és .45ös lőszert használ, előbbi automatává fejleszthető, utóbbi csak hármas burstoket tud). lefűrészelt shotgunt szintén nem próbáltam, clear skyben megutáltam nagyon.
az IL annyira nem volt rossz, csak folyton beragadt automata módban, sniperkedni meg pontatlan volt
és nagyon hamar fogyott a durabilityje, bár nekem egy obokant is sikerült 25%ig amortizálnom egy juniper nagykör alatt (kb 800-1200 lőszert lőttem ki ezalatt).
strafe nekem lassabbnak tűnik, SoC és CS alatt még ki tudtam strafeolni a snorkok előtt, most mintha oldalra már nem lehetne futni:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest