Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dr. Akula
üzenetére
érdekeseket írsz a hangról és a lopózásról. a szellemekkel kapcsolatban belegondolva igazad lehet.
sniperkedni lehet rendesen (bár én zombikat szoktam csak tételben irtani)
.mondjuk szerintem artifactokból lehet hamar meggazdagodni. lőszerrel pedig csínján, legnehezebb fokozaton is esik elég (legalábbis 5.45 és 5.56), 5-6000 lőszerrel az egész játékon végig lehet menni
9x39es APvel kell kicsit takarékoskodni, mondjuk az 5.56os egy FT200M/G36al párosítva is van már elég jó.9x18at én nem használtam, vipert sem. pisztolyból csak SIP200 és Avalanche (mindkettő hangtompítható és .45ös lőszert használ, előbbi automatává fejleszthető, utóbbi csak hármas burstoket tud). lefűrészelt shotgunt szintén nem próbáltam, clear skyben megutáltam nagyon.
az IL annyira nem volt rossz, csak folyton beragadt automata módban, sniperkedni meg pontatlan volt
és nagyon hamar fogyott a durabilityje, bár nekem egy obokant is sikerült 25%ig amortizálnom egy juniper nagykör alatt (kb 800-1200 lőszert lőttem ki ezalatt).strafe nekem lassabbnak tűnik, SoC és CS alatt még ki tudtam strafeolni a snorkok előtt, most mintha oldalra már nem lehetne futni:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
9x39es APvel kell kicsit takarékoskodni, mondjuk az 5.56os egy FT200M/G36al párosítva is van már elég jó.
shield