Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz miklos3391 #23947 üzenetére

Ha ez gond, akkor próbáld ki a "Secret trails 2" ShoC modot. Vagy öt (de lehet, hogy több, még nem értem teljesen a végére a fordítás miatt, de pont egy ilyen jelenetnél álltam le vele) alkalommal van olyan, hogy bekerülsz valahova és vagy egyszál bicskád van, körülötted meg sok barátságtalan egyén, vagy ugyan megvan a felszerelésed, de előtted és mögötted 2-2 lépésnyire egy-egy AS VAL-lal felszerelt tag, aki csak rád vár és nem beszélgetni akar. Ja: a fegyverek úgy vannak benne hangolva, hogy egy találat is azonnali halál.
    Az egyetlen menekülés, hogy nagyot ugrasz valamerre, fordulsz és csípőből lősz, bár ennek is megvan a maga veszélye, mert van olyan eset, amikor ez egyetlen hely, ahova ugorhatsz a tetőről, az utca (harmadikról lepottyanni eleve nem túl jó buli), ahol 6-8 másik rosszarcú vigyorog...

Másik kedvencem, amikor végre átjut az ember a Bárból a Rostock Factoryba és azon a folyosón megy előre, ami fölött a ShoC-ban a 4 merc várta, hogy megjelenj. A folyosó közepén járva eléd és mögéd egyszerre bespawnol egy-egy controller és azonnal be is szédülsz a támadásuktól. Párszor visszatöltöttem, mire rájöttem, hogy az egyetlen megoldás: Fuss Forest, fuss...

Új hozzászólás Aktív témák