- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #20417 üzenetére
A Eletko az altalaban Zatonban a Bojler anomaliaban van, 3-4-et ott talaltam az 5-bol ha jol emlekszem, tehat ott keresd.A vadasz szervoruha a legjobb...
Dodo : az elet vize majd a vadaszoknal levo dokit fogja erdekelni.De ez csak azutan jon, miutan atadtad a doksikat.Eloszor meg meg kell me'g csinalni Ronannak a loszeres lada (az alfoldi varos kozepso reszen egy epulet alagsoraban), meg a laptopos kuldit ha jol emlekszem.A Laptop az most nem tudom hogy melyik, vagy az Alfold kozepen levo helikopter bazison van, vagy masik kell neki, amit most nem tudok felidezni hogy hol volt.
En az elejen felszedtem hulye fejjel a loszeres ladat+laptopot+elet vizet, es igy vagy +20 kiloval kellett futkossak szinte a jatek vegeig.Ugyhogy ha talaltok kuldetestargyakat, ne vegyetek fel ha nincs hozza kimondott kuldetes...UI : Dodo, a menteseim megvannak a laptopokrol, loszerladarol, eletvizerol stb.Csak be kell toltened, ha leszedted, es egyaltalan ha betolti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest