- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
akik az AMK-val tolják...vissza kell vinnem a bázisra pár dokumentumot de előbb fegyvert kell visszaszereznem egy csávónak de a másik meg elküldött a jubilleumi házba(Pripyat)...ami tele van monolitosokkal...likvidáltam is őket meg minden...de egyik szinten sincs...a laborban lesznek?
valahol itt lesznek eldugva...tuti 100x elmentem mellettük..laborba meg ugye mégsem tudok lemenni belépő kártya nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest