Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
kicsit utánajártam ennek a bárkás/vicces sztorinak, de nem tudtam meg semmit
azaz nem bírtan rájönni, mitől függ, ott van-e bárkás hullája, ahol lennie kell (gyengébbek kedvéért tehetek be róla képet, de sztem itt már mindenki tudja, hol kell lennie)
tehát érdemes minél előbb odamenni, akár már akkor, amint átértél zatonba, különben előfordulhat (mint antoniusnál is) hogy hiába kapod meg a küldit kardántól, nem tudod befejezni, mert nem lesz ott a hulla.
ja, ez eddig csak az AMK modban fordultelő, más modokban sose volt ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Series 7 GPS + Cellular , eSim, 41mm Blue, karcmentes , 79% akku, eladó!
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
azaz nem bírtan rájönni, mitől függ, ott van-e bárkás hullája, ahol lennie kell (gyengébbek kedvéért tehetek be róla képet, de sztem itt már mindenki tudja, hol kell lennie)
shield