Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
creasy99
üzenetére
Hat ugy tunik, hogy nem kapja a fegyverek boret, a Fora, AK103, es Steyr Aug-et.Ez mondjuk meg nem tragedia, mert nekem is irt ki hasonlokat, amikor megnyomtam jatek kozben a ` gombot.(az 1es mellett)
Lehet hogy nem kell neki Atmosfear 3, nekem sem volt, ugy jatszodtam.
compare number with nil ez a hiba engem arra emlekeztet, ami nekem is volt, emlekszel rétisün, asszem teged kertelek meg, hogy a mentesemet vidd tovabb es kuldd vissza.Ugy dereng hogy nekem is ez a hibauzenet volt akkor.De hogy mi volt a megoldas, arra mar nem emlekszem.Amit visszakuldtel szinten nem tudtam betolteni.
creasy99 ird be a nevem a forum keresojebe, es latni fogod amit idaig irkaltam ide.Keresd meg az Enotos hozzaszolasaimat, hatha onnan megtudsz valamit, mert talan beirtam a megoldast...Aarpok nekem a helikopter kimaradt, pedig volt jo RPGm.
Aha, tudsz menni Sotetvolgybe.Tudod hogy hogyan kell ? Az Enotban is ott kellett atmenni. (ha nem tudnad es unod keresgelni elarulom hogy a nagy banyagepnel van Janovban.)op.erik Dodo mester majd elkuldi neked, gondolom.En ma nem forditottam semmit, mert eljatszodtam az idot, majd holnap delutan, mert delelott dolgom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield