Hirdetés
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Akkor aztan leszedem.
Van egy csomo fasza fegyver model az Enotban
Aarpok csak azert kerdeztem, mert kisse osszekeveredtem, nekem nem volt banditas tamadas, de gondolom azert, mert egy rakas kuldit kihagytam, valahogy elmaradt.
Meg valami, ami a Geo 2-rol jutott eszembe : lesz olyan hogy keress 6 kepzodmenyt a Seraphim detektorral (ez a kiurites utan lesz, talan asszem akkor amikor megvan a 400 zombi, de lehet tevedek, mindenesetre beszelj a tudos muftival).
Hacsak nem cserelodnek a helyek, itt talalod oket : Zaton - Vaserdo es Bojler, Janov - cementgyar alatt Sztrelok levele helyen es a savas Ligetben, Pripjatyban az ovodaban es Inda anomalianal fenn a lakasban.
Csak akkor add oda, ha megvan mind a 6, en az elsot odaadtam, es megis meg 6ot ker a kuldetes, szoval ezt is buktam...
Szokolovnak nem muszaj odaadni a levelet, ha atmesz Pripjatyba, akkor o is ott lesz, de lehet hogy ez egy hiba, es o adna esetleg meg 1 labor infot, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android felhasználók OFF topikja
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Vonzó Realme mutatkozott be
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield