- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #19262 üzenetére
Akkor aztan leszedem.
Van egy csomo fasza fegyver model az EnotbanAarpok csak azert kerdeztem, mert kisse osszekeveredtem, nekem nem volt banditas tamadas, de gondolom azert, mert egy rakas kuldit kihagytam, valahogy elmaradt.
Meg valami, ami a Geo 2-rol jutott eszembe : lesz olyan hogy keress 6 kepzodmenyt a Seraphim detektorral (ez a kiurites utan lesz, talan asszem akkor amikor megvan a 400 zombi, de lehet tevedek, mindenesetre beszelj a tudos muftival).
Hacsak nem cserelodnek a helyek, itt talalod oket : Zaton - Vaserdo es Bojler, Janov - cementgyar alatt Sztrelok levele helyen es a savas Ligetben, Pripjatyban az ovodaban es Inda anomalianal fenn a lakasban.
Csak akkor add oda, ha megvan mind a 6, en az elsot odaadtam, es megis meg 6ot ker a kuldetes, szoval ezt is buktam...
Szokolovnak nem muszaj odaadni a levelet, ha atmesz Pripjatyba, akkor o is ott lesz, de lehet hogy ez egy hiba, es o adna esetleg meg 1 labor infot, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő