Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Feltettem a sima SGM 2.2őt, és kezdeti nehézségek árán, de már legalább 15 óra játékom benne van. Elhagytam a kordont, a mocsarat átfutottam, zatont már majdnem teljesen befejeztem, és most mennék jupiterre garázdálkodni, sőt már át is mentem de nem nagyon csináltam még semmit.
Rendeltem Fürgétől egy exoskeletont, de ezt a fajtát még egy képen se láttam. Azt írja, hogy kezdetleges prototípus, szerintem eléggé gyászos...raktam rá szervomotort, egy kicsit erősítettem, de ha 300 ezret ráköltök, akkor se lesz valami jó cucc. Honnan a francból lehetne igazi jó exoskeletont szerezni? Ezt ráadásul "Szervo Ruhának" hívják.
A másik kérdésem az lenne, hogy megvan a Svarog detektor ami sárga, de több képen is láttam itt hupikék meg mittudomén milyen színű, ráadásul módosított detektorokat. Hol lehet olyanokat szerezni?
Néha belefutok 1-2 alpha csapatba és abból a 200-300 ezerből tudok gazdálkodni

Amúgy a bankár csak nekem nem működik? Adnia kéne kamatot, de nem ad. Átalszok 3-4 napot, és ugyan annyit kapok vissza mint amennyit beraktam. Ez bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield