Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield
üzenetére
Bocs ,hogy csak most írok,de most fértem hozzá a géphez.
Egyszerre két gamedata mappám van átnevezve ,az említett szervóruha egy másik módból van.(levich mód 3)
Ezt próbálgattam,amíg nem történik valami,de hiába vannak hozzátéve új területek ,akkor sincs olyan jó,mint ez az átszabott sgm.Pl.: ebben a levich módban kevesebb a küldetés,kevesebb a fegyver ,a páncél ,szóval minden.Ez a braz verzió viszont ennyivel többet nyújt : +45 küldetés,50 új fegyver és új mutánsok.pl.:nyúzott kutya kinézetű jószágok,civil zombik,hosszú karú-lábú korcsok.A stalker zombik minden féle jobbnál jobb fegyverekkel fel vannak szerelve,pl.:mini gun,m60-as,m82-es,szóval nem kell sokat küszködnöd,hogy jó fegyvert szerezz benne.A stabilitásról beszélve,szerintem azért nem omlik össze,mert nincsenek hozzátéve új területek.Ha kész lesz a magyarosítás ,amin fáradozol éppen,szívesen fogom újrakezdeni a módot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest