Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün
üzenetére
Köszi a képet, akkor még kell neki cucc.
Nem mentettem azt a mappát, sajnos nem tudtam, de rohadt nagy szerencsém volt, hogy próbaképp az egész játékot átmásoltam a 32 bites rendszerre és még nem töröltem. Így mégis meg van.
Az utolsó két mentésem meghalt, de azért többszöri indításra elkezdett működni. A beállításokat állítgattam a régire ahogy gondoltam hogy volt és egyszer csak működött.
Azért annyi elvárható a játék készítőktől ha egy funkció gombot megváltoztatok akkor automatikusan azt a gombot a másik funkciótól törli. Természetesen befolyásolhatta a működést az ütközés.
Nem rég olvastam itt a topikban, hogy nem volt mindegy a grafikai beállítás játék kezdéskor.rétisün a beállításokban nincs ilyen (sniper), amit itt írtak gomb kombinációkat az nálam nem jó.
Az igaz nekem sok funkció más gombra van téve, mert az áll nekem kézre.
Neked melyik gombokkal működik? Lehet hogy valamit át kellene írnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield