- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #13878 üzenetére
"Új küldetéseket a különféle bugos Modokban találhatsz, én egyiket sem ajánlom, de van aki szereti ilyesmikkel gyötörni magát és elvesztegetni az idejét."
Gondolom az SGM módokra gondoltál és igen voltak bugok,hibák bennük rendesen.Igaz nem sok de az In Spite of Death (teljesen új sztori) nem volt egy bug vagy crash sem.A legnagyobb hibája,hogy csak gányolt angol volt elérhető hozzá (google translate).Maradtam a cirill verziónál és Physicist03 kolléga segítségét vettem inkább igénybe.Ott volt még a Way to Pripyat ami szintén új sztorit adott crash nélkül.Szóval vannak játszató módok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest