- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
"kétszer kértem olyan szerszám készletet amit már oda adtam neki, lehet az volt a baj"
attól nem fog fagyni, max lesz egy szerszámkészleted, amit hurcolhatsz magaddal végig. a szerelőnek odaadni nem tudod, eldobni nem lehet....de ugyanez van akkor is, ha pripjatyban találsz olyan szerszámot, amit már odaadtál a szerelőknrk, a játék végéig cipeled magaddal.
valószínűbb, hogy rosszul írtad be, én a magyarítás fájljaiban szoktam megkeresni total commanderrel, mit kell beírni.
"jó pár órát el lehet keresgélni, aztán nem biztos tényleg meg találja az ember amit keres...."
igen, sokat lehet keresgélni, gyakran még a térképeken jelölt helyeken sincs meg, amit keresel. szerszámok esetében érdemes bagolytól infót venni, előtte quicksave, megveszed az infót, visszatöltöd a korábbi mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest