- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Mióta feltettem a Physicist03 kolléga által linkelt sgm - et még nem crashelt a játék egyszer sem.Zatonban csinálom a küldiket és hát az alfa csapat elégé megnehezíti az életem.Lehetséges hogy én nem vagyok annyira ügyes,de nagyon keményen osztanak.Nagyon ügyesen és taktikusan mozognak nyílt terepen semmi esélyt nem adnak még ha nem is látnak annyira érzik hol vagyok szinte odadobják a gránátot a lábamhoz.Pedig nincsenek brutál fegyvereik az alapjátékban lévőket használják amik egy kicsit fejlesztettek.Gondolkodtam azon lehet kikapcsolom őket amíg meg nem erősödöm egy picit,mert a mostani helyzetben erőfölényben vannak velem szemben.
(#11192) hubai1979 én is fejeztem már úgy be a módot,hogy nem tudtam megvizsgálni a helikoptereket.Nem tudtam vele semmit kezdeni bent maradt a pda- ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest