Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Mióta feltettem a Physicist03 kolléga által linkelt sgm - et még nem crashelt a játék egyszer sem.Zatonban csinálom a küldiket és hát az alfa csapat elégé megnehezíti az életem.Lehetséges hogy én nem vagyok annyira ügyes,de nagyon keményen osztanak.Nagyon ügyesen és taktikusan mozognak nyílt terepen semmi esélyt nem adnak még ha nem is látnak annyira érzik hol vagyok szinte odadobják a gránátot a lábamhoz.Pedig nincsenek brutál fegyvereik az alapjátékban lévőket használják amik egy kicsit fejlesztettek.Gondolkodtam azon lehet kikapcsolom őket amíg meg nem erősödöm egy picit,mert a mostani helyzetben erőfölényben vannak velem szemben.
(#11192) hubai1979 én is fejeztem már úgy be a módot,hogy nem tudtam megvizsgálni a helikoptereket.Nem tudtam vele semmit kezdeni bent maradt a pda- ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eltűnt a fél internet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgatós találkozó
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- További aktív témák...
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creality Nebula Camera
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield