- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Épp a Svarog detektort akarom megszerezni, de Bagoly nem ad munkát, azt olvastam, hogy a Szultán és Szakáll közötti konfliktus meg legyen oldva. Az nem a Sevcsenkós öldöklés? Utána adja majd ki a három Veles detektor küldit, ha jól értelmezem. Aztán elmegyek a PDA-ért, átadom a szabadságnak és beajánlom a Monolith osztagot. És akkor mehetünk Pripyatba, de előtte inkább megcsinálok még pár küldit itt. Ha jól látom van még két bejáratlan területem, azok majd csak Pripyatból lesznek elérhetők?
Amúgy a szennyvíztisztító mellett a sebhely anomáliánál találtam egy Monolith palit, felvettem a hídnál a ládikáját. Most akkor ezt adjam majd oda a többi Monolithnak Pripyatba? De hát előző alkalommal mikor játszottam ki kellett nyírni a Monolithokat (az adótornyukat, az egy lövéses küldi, meg a tetőn azt a vezérizét is kilőni), most meg nekik csinálom a küldiket, nem vágom.
Ja és Bagolynál van egy Gauss, de én inkább megszerzem a laborból. Mindenesetre ez is ciki, hogy Kardán beájul mikor meglátja nálam, közben meg ott van mellette Bagolynál is egy.
Csak nekem bonyolult egy kicsit a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Opel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest