- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
nickedez89 #33267 üzenetére
Gondoltam megírom, hátha valaki hasonló cipőben járna valamikor...
A Diginél volt a probléma, kijöttek és "portot cseréltek" a ház elosztó szekrényében.
Ezzel megoldódott a dolog, újra jó a sebesség!
-
válasz
nickedez89 #33267 üzenetére
Wifi-re nincsen garancia, a környezet és a használt kliens eszközök függvénye az elért eredmény.
Pontosan milyen típusú a használt router-ek? -
kezo0
addikt
válasz
nickedez89 #29577 üzenetére
Lehet hozzá tanúsítványt "gyártani", vannak erre leírások a neten, de számomra túl bonyolult a menete, túl sok a lépés, szóval én inkább nem szórakozom vele. Amúgy is, ezt nem inkább a gyártónak kéne végre orvosolnia? Évek óta van ez a jelenség...
-
kezo0
addikt
válasz
nickedez89 #29575 üzenetére
Az Asus routeremhez használt mobil app azt javasolta, hogy váltsak biztonságosabb, https-kapcsolatra, meg is tettem, és azóta nálam is tanúsítványhibát ír ki a böngésző, amikor be akarok lépni a router beállításaiba... Ezért nem tanácsolja a böngésző, hogy továbblépjek, de persze én ilyenkor mindig felülbírálom ezt, hiszen nehogy má' ne legyen biztonságos a saját routerem felületére belépni a saját belső hálózatomról, vezetékes kapcsolattal. De tény, hogy elég idegesítő minden alkalommal ez a tanúsítványhibás figyelmeztetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest