- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #31461 üzenetére
uff köszi!
15000 ft körül van olyan amin fut a tomato van rajta minimum 2 antenna
és viszi a 120-as netet is ? -
bakonyip95
tag
válasz
Intruder2k5 #31455 üzenetére
Szia!
Most is az fut minden, meg fogom próbálni ezeket akkor, köszönöm szépen a gyors segítséget! -
bakonyip95
tag
válasz
Intruder2k5 #31453 üzenetére
Szia!
Még annyi, hogy most nézem, hogy 54GS típusunk van, illetve van még pár GL típus is akkor is mehet ezzel az fw-vel vagy másik kellene?
Köszi! -
BalanceR
addikt
válasz
Intruder2k5 #31434 üzenetére
Köszi az infót, akkot majd FTPzek, a 30 napos ciklust olvastam, talán összedobok valami scripet, ami megcsinálja a routerkonfigot x időnként...
-
TomAce
tag
válasz
Intruder2k5 #31410 üzenetére
Koszi. Az akkor 250
, lehet ez meg gyorsabb vhogy ?
-
TomAce
tag
válasz
Intruder2k5 #31408 üzenetére
Iphone 5s "802.11a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz and 5GHz)"
Mondjuk a routeren a Wireless Mode: Auto-ra van allitva.
-
TomAce
tag
válasz
Intruder2k5 #31401 üzenetére
Kabelen megvan.
Hat eszkozzel egyelore:
ipad,iphone, PS3. Lehet, hogy az eszkozok a szuk keresztmetszetek?Tenyleg munkahelyi PC-vel ha csatlakozom, amin csak 100 Mb/s-es halo kartya van akkor az ugye wi-fin is csak annyit tud?
-
spydermanus
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #31356 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
A jelenleg is üzemben lévő N18U-n a legfrissebb gyári fw van, az előző routeren (N12) volt Tomato.
Úgy tűnik, hogy tegnap dél óta stabil a kapcsolat. Nem értem, hogy mi okozhatta a problémát, mert a beállításokon nem változtattam. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #31108 üzenetére
-
maathe
senior tag
válasz
Intruder2k5 #31306 üzenetére
A routerben biztos. Megpróbálom, remélem ez lesz a gond.
Az viszont eléggé érdekes, hogy legutóbb hiába húztam ki az UTP-t a laptopból, a kapcsolat maradt és csak jó pár órával később lett vele gond. -
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31296 üzenetére
Kiderült routereket raktak és tovább osztották az mögé meg már tényleg nem látok be.... Köszönöm az eddig segítséget. Kövinek, ha látom húzzák a netet kábel ki és repül annak a net.
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31296 üzenetére
Wpa-psk/wpa2-psk. Nem látom az eszközt a kábel végén, de jelenleg 1 eszköz online a 3 router nevűből. Routerbe tegnap este sikerült lekorlátozni a netet, de így most mindenkinek 3000 kbps net jön. Az lesz, hogy kényeltelen leszek megnézni egyenként, de akkor se értem miért pont router névvel kell húzni a netet.
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31291 üzenetére
Amit furcsállok, hogy most estére eltűnt a 2 másik fajta router a hálózatról... Ez mi?
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31291 üzenetére
Akkor ez bukó.
Meg van osztva a net csak nem tudom, hogy ki húzza, de annyi biztos, hogy kábelen van. De akkor nincs rá lehetőség, hogy limitáljam a net sebességet. De akkor se értem miért van 3 különböző router a client listában. Esetleg arra van benne lehetőség, hogy ip alapján kitiltsam a kábelest vagy ez csak wifin müködik? Könnyebb lenne, ha jönne valaki szólni, hogy nincs net, mint keresgetni.
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31289 üzenetére
A router ip címen ezt írja most néztem meg tl-wr543g. Viszont akkor a másik 2 mi a fene?
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31282 üzenetére
Bandwidth Control menüt nem találtam.
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31282 üzenetére
Ez a DHCP CLIENTS LIST-be, miért van így? Ezek az eszközök mik lennének?
1: TL-WR741N
2: TL-WR541G/542G
3: TL-WR740N_TL-WR741NDGondolom egyik modem a másik router, de a 3-ik?
-
Tibal
tag
válasz
Intruder2k5 #31280 üzenetére
Szia, TL-WR741ND ha jól emlékszem.
-
Milánka
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #31132 üzenetére
Volt is fent rajta Tomato, de azzal kicsit vacakabb volt a wifi (nem térerő gond miatt), 1-2 naponta kényszer restart, mert nincs internet.
Nem tudom, miért voltak gondok, hisz ismerem a Tomato-t és a jó öreg WRT54GL-en szuper volt.
Legfrissebb verzió nem járt rajta, mert az multiwan-os és állítólag azzal gondok vannak.Illetve pár dolog azért bejövős a gyáriban, pl. WPS gomb használata wifi ki-bekapcsra, ha gyorsan felül kell bírálni az ütemezett kapcsolást...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #31106 üzenetére
Csak a power LED, a többi statikusan villog, bármit csinálok.
Volt áramtalanítás, meg reset, de az sem csinált semmit. Én is arra tippelek, hogy meghalt a cucc.
-
Hunork
veterán
válasz
Intruder2k5 #31081 üzenetére
Szia!
Hát lehet, hogy hülye vagyok. Program feltelepít, de inaktív a Network fül. A routernek persze van wifi adaptere, ha erre gondolsz. Amúgy most frissítettem a firmware-t. Első méréskor 100/40 lett, aztán most megint rendre 50-55 / 50-55. Korábban a 90/50 volt a sztenderd sebesség, akármivel és akármikor mértem. Ezért szerettem volna belelátni mélyebben. Most sem értem, hogy miért van ez.
-
entoni1989
tag
válasz
Intruder2k5 #31001 üzenetére
Innen letöltöm és simán telepítem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #30875 üzenetére
Én azt gondoltam ha a jelerősség megvan csontra kitudja hajtani, de akkor nem...
-
tungesz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30827 üzenetére
Szia!
Működik!!!!!!
UPC 1221, kértem, hogy a modemem IPv6-ról IPv4-re állítsák át, ez 10 perc alatt megvolt, majd a modem beállításainál Switch mód-ban bridge-re állítva és láss csodát minden működik, PS4 csatlakozik Play Station Network csatlakozik.
Köszi segítséget!
ÜDv
-
tungesz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30823 üzenetére
Egyéb ötlet? marad a UPC?
-
tungesz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30823 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet.
Megnéztem, sajnos nekem nincs Switch mód menüpont!
-
tungesz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30798 üzenetére
Szia!
Ezt a Switch mód menüt pontosan hol kell megtalálnom???
Windows-on belül??? -
tungesz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30794 üzenetére
Rendben
És hogy tudnám megoldani a brigde módot? -
tungesz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30791 üzenetére
Hali!
Modem típus: Technicolor TC7200.U 2.4 Ghz
UPC netem van 100 Mb/secSajnos a HGW azt nem tudom mit jelent
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30790 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #30739 üzenetére
Köszönöm neked is, úgy teszek majd.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #30721 üzenetére
Wow! Ez aztán a precíz válasz! Köszönöm!
-
vizimento
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30608 üzenetére
és Gubek-Einste:
Akkor légyszi segítsetek újat választani helyette. A "milyen routert" topikban megírtam a paramétereket. Köszi!
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30540 üzenetére
Nincs.Köszi a segítséget.A megoldás még egy router lesz...
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30538 üzenetére
Technicolor TC7200
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30536 üzenetére
Bocs igen sima 10 nem U
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30534 üzenetére
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30531 üzenetére
-
korcsillio
addikt
válasz
Intruder2k5 #30531 üzenetére
Köszönöm.
-
-Solt-
veterán
válasz
Intruder2k5 #30501 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, akkor megyek a milyen routert vegyek topikba!
-
Milánka
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #30382 üzenetére
Köszi Neked is az infót!
Látom, 1.28-as Tomato van fent Nálad.
Ez vált be legjobban vagy felkerüléskor még ez volt a legfrissebb azóta pedig nem akartad piszkálni? -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #30315 üzenetére
De, elképzelhető hogy az okozta. Reset és mindent újraindítottam most jó perpill.
A WAN DHCP-s, igen, viszont csak MAC cím alapján regisztrált eszköz kaphat internethozzáférést, illetve nincs is Ethernet csatlakozó a laptopomon, direkt nem tudom kipróbálni.
Feltételezve hogy az IP cím ütközés volt a probléma, hogyan lehetne ezt a jövőben elkerülni? -
petrson
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30306 üzenetére
Köszi még egyszer a segítséget, ezzel is okosabb lettem
próbálkozom....
Ha végképp nem megy, mi a lehetőség, venni valami erősebb, akár gigabites routert? -
petrson
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30304 üzenetére
Köszkösz, és a szkenn szerint te melyik csatornát választanád 20 MHz-en?
-
petrson
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30282 üzenetére
-
petrson
senior tag
válasz
Köszi. 20 MHz-re nem szeretném korlátozni, ki szeretném használni a nagyobb sávszélességet, az előző routerem 20Mbs-ot tudott max. (otthon most 90 Mbs van kábelen). Lehet gigabites routert kellett volna vennem, de nem vagyok akkora spíler, játszani nem szoktam, csak a letöltések jöttek lassan az elérhető sávszélességhez képest. Egyébként társasházról van szó, van egy pár hálózat a környéken..
Mégiscsak működnie kéne alapbeállításokkal is, az ősrégi egyantennás TP-LINK-emmel gond nélkül tudtam mindig csatlakozni, csak már öregszik.
-
szemesi69
addikt
válasz
Intruder2k5 #30291 üzenetére
Köszi, kábelen használom szinte mindig, ott nincs gond, wifi csak a telefonok miatt kell, azok meg jól mennek.
Még egy kérdés, ha esetleg később lesz 100 megás netem, az kábelen menni fog, természetesen gigabites routeren keresztül? A szolgáltatotól elég olcsón lehet bérelni, TP- linket. -
szemesi69
addikt
válasz
Intruder2k5 #30289 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
Intruder2k5 #30287 üzenetére
Oké, köszönöm, a laptop wireless adaptere jó, a legfrissebb driver van. Igazán a wifit csak a telefonokhoz használjuk, azoknál még nem néztem, hogy csatlakoznak 20/40-n oké, majd rá nézek ha át állítom.
-
szemesi69
addikt
válasz
Intruder2k5 #30285 üzenetére
Laptop 1 méteren belül van a routerhez képest, jelenleg 20/40 a beállítás, tegyem át csak 40-re? Korábban ment a wifin is az 50-s sebesség, más wifi csak egy van a közelben, az analizer szerint. Eddig wifit csak a telefonokhoz használtuk, csak most kiváncsiságból ránéztem a laptoppal is. Itt csak családi házak vannak, nemigen zavar be semmi.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
szemesi69
addikt
válasz
Nálam már hónapok óta megy rendesen a 12+, semmi gond nincs vele, egy dolog van ami érdekelne, 50-s netem van Vidanet, ez kábelen simán meg van, viszont wifin csak 30-40 jön, ez természetes? Más minden téren tökéletesen megy.
-
Locutus
veterán
válasz
Intruder2k5 #30186 üzenetére
Na, sikerült átkonfigurálnom a huaweit.
A kábeles gépen így már megvan a 120/60, wifin át a szomszéd szobában pedig 50/50 kb. Sajnos csak n-es wifit tud, az se túl erős a jelek szerint. Mindenesetre ez most elegendő, majd meglátom lesz e szükség másik wifi routerre még. -
Locutus
veterán
válasz
Intruder2k5 #30186 üzenetére
Hát ja, asszem ezt fogom kipróbálni. Megnézem be tudok e jelentkezni a huaweibe, aztán kiderül, hogy az mire képes. Végülis a wifivel szemben nincs sok elvárásom, csak kábelen menjen minden gyorsan. Az E4200-at meg max eladom, ha minden ok így. Köszi!
-
Locutus
veterán
válasz
Intruder2k5 #30184 üzenetére
Hát igazából a huaweibe azt se tudom be tudnék e jelentkezni. Azt még a T-s emberek hagyták itt, ilyenre beállítva.
Szóval akkor szerinted PPPoE esetén nem fog többet tudni az E4200? Vegyek újat inkább?
Meg persze akkor már ott van az az opció is, hogy a huaweit használom és kész... wifi van azon is, bár nem tudom mire képes. -
Locutus
veterán
válasz
Intruder2k5 #30182 üzenetére
És át tudom állítani valahogy DHCP módba?
-
Locutus
veterán
válasz
Intruder2k5 #30179 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben, hogy miez a DHCP mód?
A T-s HG8245H optikai kábelmodemhez csatlakozik kábelen a WAN porton. A Cisco adja meg a user/passt a nethez. -
FrezeR
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30122 üzenetére
megnéztem, 8.8.8.8 - 8.8.4.4.-et ír a DNS-hez
-
FrezeR
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30118 üzenetére
Rendben, kell még valamit állítanom ezután a win7 alatt a hálózati és megosztási központon belül az adapternél vagy ott nem?
-
FrezeR
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30116 üzenetére
Tomato Version 1.28 fut rajta
De kipróbálom ezt a Google DNS szervert
Köszi a tippet.
-
válasz
Intruder2k5 #30079 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom majd.
-
válasz
Intruder2k5 #30051 üzenetére
Ahh
-
válasz
Intruder2k5 #30032 üzenetére
Oké, megoldódott, köszi a segítséget. Merlinben 3 opció van a NAT Loopbackre. Az egyik kikapcsolja ("None"), a másik senkinek nem működik ("ASUS"), a harmadik jó ("Merlin"). Természetesen alapból a nem működő "ASUS" opció aktív.
Átállítottam "Merlin"-re és láss csodát
A legfrissebb 380.61 FW van fent.
-
válasz
Intruder2k5 #30029 üzenetére
Köszönöm, ez így tényleg működik. Létezik valami általános megoldás erre? Hogy ne kelljen mindig IP-t pötyögni? Meg az Empyrion épp megengedi, hogy ip alapján csatlakozzak, de más játékok nem igazán.
(#30030) Multibit
Ez Merlin. Lehet, hogy vissza kell térnem gyárihoz? Csaknem -
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #30029 üzenetére
Ez valami más lesz. Az Asusok tudják a NAT loopback-et. Legalábbis az AC56U gyári szoftverrel biztos tudja
-
Cry0
őstag
válasz
Intruder2k5 #29925 üzenetére
2-3 fele kitudok menni hozzájuk ha kell
szóval hol tudjuk majd megnézni hogy kap-e ip-cmet ?
illetve ha nem kap mi a megoldás ? -
Cry0
őstag
válasz
Intruder2k5 #29923 üzenetére
ha jól emlékszem akkor a tp link az 192.168.0.1 a t-home zte perig 192.168.1.254
-
Cry0
őstag
válasz
Intruder2k5 #29921 üzenetére
tehát akkor mit kéne megváltoztatni ?
bocsi segg hülye vagyok a routerekhez -
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29881 üzenetére
Eddig, remekül működik.
Sőt rájöttem még arra is, hogy mind a két routerem D1-es Asus. Vettem egy ismétlőt két éve "ASUS RT-N12 Plus" volt hírdetve edigitalon. Most újra kellett tanítanom és láttam,hogy a webes felülete is D1, ránéztem a készülék ház hátulján is D1 és a dobozán is D1 szerepel. Szóval mind a két routerem ASUS RT-N12 D1. -
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29879 üzenetére
Foggalmam sem volt, hogy máshogyan kell, mióta ADSL internetem van "kék szürke->fekete szürke" modem. Ha bármit is reseteltem akkor PPOPE tanítás vezetékesen a modemnek. Majd a Modemet Routerre kötöttem és ismét vezetékesen meg tanítottam a Routernek is beállításokban. Ezek szerint mindig rosszul csináltam?
Elnézést a noobságért, nem direkt volt!
De, hogyan működhetett és egy idő után ismét nem, illetve előző években? 2 hete mikor megvásároltam a modemet routert is így álítottam be és tuti végeztem letöltés teszteket.
-
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29877 üzenetére
Elnézést a sok írásért, most az ipon hozzászólásokban azt olvastam, hogy PPOPE helyett Bridge-re kell állítani, hogy a router-t át engedje. Ki próbáltam most így újra ez is üzemel. Meg látjuk, mi lesz 20-30 perc múlva ki derül.
-
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29875 üzenetére
meglett a bűnös?!. Vissza szereztem a router feletti irányitást, frissítettem a gyári legújabb nem beta firmware-re. Okés nézzük meg mi a helyzet a régi modem(Dlink 360R) + D1 router használattal. Vaj sima minden, nem ugrál semmi sebesség, fixen tölt minden használható.
Oké akkor próbáljuk az új modemet(321B Z1) +D1 routert. Vezetékről betanítom a modemet (321B) van vezetékes internet,juhé.
Össze kötöm a routerrel majd jöhet az ASUS weboldalas tanítás.
Felhasználónév jelszó begépelés majd internet csatlakozás ellenőrzése "időtullépés miatt megszakítva" 5x próbáltam. Na várjunk csak... Lehet ezzel lesz a gond!
vissza a régi Modem ( 360R) ismét van vezetékes és Wifi (D1) net.Remélem nem lett kesze kusza az írásom és érthető, hogy 3x próbálkozás alatt én az új Dlink 321B-t találom vétkesnek.
Jelenleg is :
Modem: Dlink 360R
router: ASUS RT-N12-D1 -Max:50 kapcsolat, 1.8mb/s helyett 1mb-ra be lőve a maximális letöltés. Az eddigi jó: 700-1100kb/s helyett simább 950-1080kb/s-et látok foly(U)amatosan.(/U) Megszűnik látszik a 128kb/s és 780ms PING
- van használatban és letöltés közben is 25ms ping. Lehet gariztatni vagy valamivel fussak még 1 kört?
-Csak mert nem tudom személyesen Pestre vinni, biztosra akarok menni nehogy 2x2540Ft-ot fizessek(vidék - garancia futár) mert semmi baja. 10 perce csak ámulok és bámulok hogy végre ismét jó minden -
littleNorbi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29862 üzenetére
Beállítottam a static routing-ot, mégsem megy. Nekem fontos lenne így összekötni, bizonyos okok miatt, most ha lehet ne részletezzem.
-
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29849 üzenetére
D-link DSL-321B (Z1 a hardver, és 1.09 a firmware)
Routert hogyan pingeljem?
-
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29847 üzenetére
Köszönöm, honlap meg próbálom, most a modem újra indítása is probléma megoldást hozott. Kíváncsi leszek meddig.
Dlink 321B.
próbáltam más laptoppal is és ott is produkálja a hibát. 400-900ms a késleltetés (PING), nem tudom mi lehet a probléma teljesen újonnan vásárolt modem és router. Seed sebességet viszont még soha nem láttam ezeken keresztül. Az is érdekes...
-
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29819 üzenetére
Be állítottam a maximális kapcsolatok számát 50-re és szintén használhatatlan minden. Letöltési sebesség 200kbit/s felé nem megy a ping pedig 877 jelenleg.
utorrent helyett már deluge-t használok. Melyik Tomatot tegyem fel, melyik fájlt töltsem le valaki be tudná linkelni egyenes eléréssel?
-
SenorDave
tag
válasz
Intruder2k5 #29821 üzenetére
Igen V9 !
Resetet akartam elkerülni mert sajnos baromi nehezen hozzáférhető helyen van a router -
4264adam
veterán
válasz
Intruder2k5 #29816 üzenetére
Rendben van, sebességet úgy szoktam sőt inkább csak 60-70% engedni, De ezt a kapcsolat számot hol is tudom állítani? És nem értem miért az uj modemnél és routernél jelentkezik a gond.
-
Pankiii
tag
válasz
Intruder2k5 #29735 üzenetére
Gubek-Einste
Üdv ismét.
Egy hete lementettem a beállításokat cfg-be biztonság kedvéért majd reseteltem a routert. Az elmult 1 hétben semmi gondom nem volt routerrel, de azt a cfg-t meg vissza kellett tennem, így ismét ledobál pár óránként. Ezt a naplófájlt konkrétan hol találom? Látok általános naplót, vezeték nélküli naplót, de ezek csak 1-1 sorokat tartalmaz. -
Pankiii
tag
válasz
Intruder2k5 #29735 üzenetére
Köszönöm a tippet, holnap megnézem
-
Pankiii
tag
válasz
Intruder2k5 #29733 üzenetére
közvetlen modemmel próbáltam (ethernet kábeL?) ott ment gond nélkül. PPPoe igen (t-online). Most reseteltem, nemtudom mi lehetne ott.
-
Pankiii
tag
válasz
Intruder2k5 #29731 üzenetére
konkrétan elmegy a net, modemen se ég lámpa
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29696 üzenetére
köszönöm
fel sem megy, kétszer volt próba. feladtam, visszaviszem
-
tibibi
őstag
válasz
Intruder2k5 #29676 üzenetére
Semmit adminba se tudok belépni 192.068.1.1
, szerintem ez is "megmakkant" a villámcsapásnálpróbáltam kábellel is nem látja a pc.
-
tibibi
őstag
válasz
Intruder2k5 #29659 üzenetére
Próbáltam áram alatt , áram alá helyezve nyomva tartva,már mindent szinte amit lehet ,de semmi .
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29668 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a router által kiszórt wifi jelre csatlakozva elérem-e a modemet a megszokott 192.168.1.254-en akkor nem, nem érem el.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #29662 üzenetére
2 napos router, de még nem sikerült működésre bírni. Modem: zte zxdsl 931vii v2.0
-
szemesi69
addikt
válasz
Intruder2k5 #29659 üzenetére
Jó lesz így, de kb. 30 másodpercig nyomja.
Miután áram alá helyezte. De a menüből is lehet, ha be tud lépni. -
Chibass
tag
válasz
Intruder2k5 #29625 üzenetére
Nagyon köszi! Az előbb már rálőttem a DHCP módra, így csatlakozott is a routerhez...így viszont gondolom nem fogom tudni távolról kitalálni később az eszköz ip címét, és ezért lenne jobb a fix? ha beírok valami fixet, akkor legyen a vége mondjuk .245? A routeren kell valami plusz beállítás a fix ip címnek? mondjuk egy foglalás neki mac cím alapján? Bocsi a sok kérdésért...
-
Chibass
tag
válasz
Intruder2k5 #29623 üzenetére
bent vagyok
és most? pipáljam ki a DHCP módot (inaktívvá válik az ip cím), vagy állítsam át az ip címét valamire?
-
válasz
Intruder2k5 #29620 üzenetére
Csak az a gond, hogy a HGW eleve nem engedi az elérést.
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29549 üzenetére
Most összedugtam és megy, hihetetlen, ezt így visszavinni nem tudom, nem tudom a hibát állandóan előidézni
Mondjuk biztos ami biztos alapon csináltam egy fw frissítést, eddig is a legújabb volt rajta, de azért ráfrissítettem.
Nagy különbség van sebességben a 3600 és a 1043 között. Ugyanúgy elhelyezve, a telefon is ugyanabban a pozícióban, minden wifi beállítás ugyanaz, 1043-nál 50/50, a 3600 közel 80/50. -
adika4444
addikt
válasz
Intruder2k5 #29544 üzenetére
Köszi!
Esetleg van Asus-ban vmi alternatíva ami 25-30 ropiig hw nat-tal custom fw barát?
krealon: Neked is köszi -
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29531 üzenetére
Ismét szívat a Tp-link 3600-as
Komolyan mondom, röhej, helyrepofozom a 1043-at, erre beszarik ez. Több mint 1 évig soha semmi baja nem volt, folyamatosan üzemben volt. Hétfő óta csak néha dugtam be kontroll miatt, erre már másodszor játssza azt, hogy nem meg se nyikkan a system led. Se reset, se webes felület. A legizgibb viszont az, hogy a wifi adó megy, a teló látja is a hálózatát, de az sem tud belépni, semmit megnyitni. Van ötlet, vagy dobjam a dobozba és vissza gariba?
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29531 üzenetére
Van most itthon annyi hálózati szenvedés, hogy már minden topikot bejárok.
Komolyan mondom, tökön szúrom magam, összedugtam és most megy. Franc van ezzel, egyszer nem indul, egyszer meg igen. A 3600-as még a gyári fw-t viszi (vitte), a 1043 kapott DDWRT-t. -
Tompie
őstag
válasz
Intruder2k5 #29518 üzenetére
Csatornaváltás sem segít.
Egy ilyen antennát néztem hozzá, hátha ez segít. -
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29513 üzenetére
Óóó, igen, bódottá, megcsináltam. Nem azzal a módszerrel amit azon a fórumon írtak, volt annál egy sokkal egyszerűbb módszer. Most jelenleg egy DD-WRT fut a routeren. Usa zárt fw, kinyírtalak
-
TOBYMACK
tag
válasz
Intruder2k5 #29511 üzenetére
Bocs, pontatlan volt így. Nem foglalkozom többet vele, ha ennyi, ennyi. Köszi a segítséget!
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #29513 üzenetére
Hát elvileg megcsináltam végig, de ezek után sem fogad semmi frissítést el
-
TOBYMACK
tag
válasz
Intruder2k5 #29507 üzenetére
Köszi! A kábeleket megnéztem, ha bedugom a gépbe, megvan a 100 Mbps sebesség, wifin sajnos nincs. Akkor ezek szerint a 90 Mbps a maximum és ennél többet nem is lehet elviekben mérnem? Nem is keresem tovább a beállítások között, ha ez így van.
-
ViSAS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29505 üzenetére
Pardon, igazad van, rosszul írtam.
Rendben, akkor marad így 1 hétig és ima mormolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED monitor topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest