Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Csaba.no1
tag
válasz
szemesi69 #29010 üzenetére
Bocs a válaszért, újként akartam.
Sziasztok!
Kaptunk tegnap a Digitől egy ZTE ZXHN F668-as modemet ami jelenleg router módban megy és kötnék utána egy TP-LINK TL-WR940N routert. Követhetem Hozzá Ezt a leírást?
Egyébként eddig egy Cisco epc3925 volt a routerhez kötve és minden klappolt, most annyi hibádzik még, hogy internet van, de a hálózatra kötött 6 számítógép nem éri el egymást távoli asztali kapcsolaton keresztül.
A másik amit még volt időm kipróbálni tegnap, hogy a ZTE után kötöttem egy switchet és internet ugyan volt, de távoli kapcsolat továbbra sem, pedig egy hálózaton és tartományon voltak. Ezt okozhatja a ZTE valamilyen beállítása?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
válasz
szemesi69 #28900 üzenetére
Inkább stabilt használjál ha nem akarsz kísérletezgetni és/vagy nincsen olyan konkrét hiba javítás benne ami neked fontos lenne.
#28899 josik
Az Access Control menüpont alatt lehet beállítani ezt de annyira nem egyszerű mert minden alpontot végig kell csinálni, hogy teljes legyen az eredmény. -
btz
addikt
válasz
szemesi69 #28860 üzenetére
A szomszédom is ilyet vett. Mire beírtam az összes konfigot, fogta magát és kitiltott az adminfelületről. Ha titkosítást adtam meg a wifihez nem engedte fel az eszközöket. Aztán kapott a T-től egy HGW-t, ezt meg odadta a gyereknek játszani.
Egy másik ismerősömnél is ilyen van, ott sikerült belőni nagyjából mindent, de az adminfelületről ott is kitiltott, ki tudja mikr fog bekrepálni, néha hívogat, hogy a smartv-t ledobja wifiről, de egy reboot egyenlőre megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest