- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15773 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/130729/ut_www.kepfeltoltes.hu_.png
ezek
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15771 üzenetére
azokat megadja
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15766 üzenetére
nem ír semmit ott
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15766 üzenetére
azt hol tudnám megnézni?
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15763 üzenetére
nem ad
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15761 üzenetére
igen én már minden,hogy nyomva tartottam a routert (szerintem nem ment tönkre csak elállítódott és most vissza szeretném állítani ,de nem érem el)
belkin wireless router F5D7234-4-H
-
bignor
tag
válasz
Intruder2k5 #15747 üzenetére
Köszi az eddigi segítségedet.
-
bignor
tag
válasz
Intruder2k5 #15744 üzenetére
Köszi! A root/admin frankó.
Hol tudom beállítani a bridge módot és a vpi/vci-t? -
bignor
tag
válasz
Intruder2k5 #15739 üzenetére
Szia!
Elkezdtem a modem piszkálását, de gyorsan megakadtam.
keresőbe begépelve a 192.168.1.1-et jön a hitelesítés szükséges ablak, amibe az van írva, hogy:
A http://192.168.1.1:80 szerver felhasználónevet és jelszót kér. A következőt mondja: DSL Router.Mi a jelszó és felhasználónév?
admin, Dlink nem reagál. És fennt miért DSL Routert ír ki?
-
bignor
tag
válasz
Intruder2k5 #15739 üzenetére
Köszi neked is a segítséget. Ha megakadok akkor kérdezek majd, holnap leszeretném rendezni ezt a dolgot.
-
Sparrow88
tag
válasz
Intruder2k5 #15728 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a reset segített és minden pont olyan mint régen.
-
Sparrow88
tag
válasz
Intruder2k5 #15726 üzenetére
Azóta megpróbáltam csökkentett módban, úgyis ugyanez.
-
Sparrow88
tag
válasz
Intruder2k5 #15724 üzenetére
Ilyen nincs és másik böngészőben sem indult el korábban ugyanígy ment a dolog.
Okostelefonról se bírtam megnyitni...
Se Win7-ről se XP-ről nem tudtam megnyitni. -
Buster17
addikt
válasz
Intruder2k5 #15718 üzenetére
Jó kérdés. Ismerősömé és ő mondta és ő ilyeneket nem tud megnézni
-
freemanone
addikt
válasz
Intruder2k5 #15713 üzenetére
az biza
BCM rulZ! dd-wrt is van rá, meg ha jól rémlik Open-Wrt is.
-
krealon
veterán
válasz
Intruder2k5 #15696 üzenetére
"A B szabványú bekötést sok router nem szereti! Az eredeti írás ITT, ami azóta már sokszor megismétlődött más ISP-nél is, de a DIGI-s szerelők valamiért imádják ezt, mintha csak direkt akarnák el lehetetleníteni a router használatát..."
Szerintem pihenj le, mert a szovegertelmezes mar nehezen megy..
"Addig addig piszkálódtam, míg kiderült, hogy az UTP kábelt eleve nem az "A" szabvány szerint kötik (krimpelik rá a dugót), hanem "B" szabvány szerint ami elvileg az x-over (kereszt) kábel egyik végén szabadna csak, hogy legyen. Ettől még jónak kellene legyen, de azokat a színeket sem találták el, ezért volt rossz a kapcsolat."
Azaz megcsak nem is B szabvanyu volt a bekotes, hanem ossze-vissza. Ez volt a baj.
Eddig ahany gyari szerelt patch kabel fordult meg a kezem kozt ( >200 ), mindegyiknek a vegei 568B szinsorrend szerint voltak krimpelve.
(#15698) Charlie
"Akkor maradhat a többi gépnél úgy a bekötés ahogy most van (zöld-fehér, kék-fehér fordítva) vagy krimpeljem át azokat is mindkét oldalon?"Ha stabil mukodest szeretnel, akkor krimpeld ujra a kabelek vegeit a megfeleo szinsorrendben.
Ha az 1-2 es 3-6 erintkezokhoz kapcsolodo erek nem alkotnak erparakat, akkor kvazi antennakent kisugarozzak a halozati forgalmat, illetve a kuso elektro-szmogot zajkent begyujtik. Rovid ( <1m ) kabelek mukodhetnek rossz szinsorrend mellett is, de az atviteli hibaarany akkor is magas lesz. -
válasz
Intruder2k5 #15706 üzenetére
eddig nem tudom mi volt fenn (én nem tettem fel semmit), most leszedtem az Acer honlapjáról a drivert, az eszközkezelőben a speciális fülön megjelent még 1-2 plusz beállítási lehetőség, viszont a sebesség 25/5 maradt, jelentősen nem változott a helyzet.
nyugodjak bele, hogy ez ennyit tud? :/
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15707 üzenetére
120MBit T-home.
Wifinél jön elő csak a probléma, a router elérhető csak ilyenkor is csak nemlehet rácsatlakozni ismeretlen probléma miatt. Újraindítom és működik.
-
válasz
Intruder2k5 #15702 üzenetére
áttettem az írt adatokat, így most eléri a 24/5-öt..
próbáltam keresgélni, úgy 40%-ra mondom, hogy ilyen van benne: [link]
lehet, hogy inkább szétszedem, és megnézem.. mert ha tényleg nem tud többet a "vevő", akkor nem szórakozok tovább.. csak nem tudom, időnként miért esik le 2/5-re; már minden adatforgalom korlátozást kikapcsoltam az Asus beállításaiban. -
válasz
Intruder2k5 #15697 üzenetére
mielőtt írtam, már akkor is kerestem valami adatot róla, de az eszközkezelőben nem találom, az Acer honlapját alig értem el, végül a driverek között is csak ennyi van: Broadcom Wireless LAN Driver.
az eszközkezelőben valami 4357-re találtam, lehet ez a típusa, csak ilyen nincs a Broadcom honlapján: [link]közben újra ledobott 2-5 mbps letöltésre, aztán 10 perc szenvedés után visszaállt 22-23-ra..
le lehet korlátozni a laptopban a vevőt, hogy csak b/g-n működjön? :S már a kapcsolat állapotánál is 54 Mbps-t ír, volt már (ha jól emlékszem) 130 is..
-
Charlie
tag
válasz
Intruder2k5 #15699 üzenetére
Lehet majd ősszel rászánom magam.
Köszi -
Charlie
tag
válasz
Intruder2k5 #15696 üzenetére
Akkor maradhat a többi gépnél úgy a bekötés ahogy most van (zöld-fehér, kék-fehér fordítva) vagy krimpeljem át azokat is mindkét oldalon? Most olyan meleg volt a padlás, hogy nem szívesen időztem többet.
-
Charlie
tag
válasz
Intruder2k5 #15685 üzenetére
100 megán fel sem tud csatlakozni a régi routerre sem. Most 10 Mega full duplexre van állíva.
-
Charlie
tag
válasz
Intruder2k5 #15683 üzenetére
Igen egyforma, mindkét végén ugyanaz a színsor van. A router felől újra is krimpeltem.
Mivel a régi routerrel megy nem hinném, hogy a vezetékek rosszul lennének bekötve. Persze minden lehet -
Charlie
tag
válasz
Intruder2k5 #15681 üzenetére
Szia!
A DNS címet nem írja amikor az új routerrel futtatom le az ipconfigot.
Viszont most kipróbáltam azt, hogy lehoztam az új routert az XPs gép mellé és egy rövid vezetékkel összekötöttem vele, így látom a böngészőben a router oldalát. Amikor visszaviszem a helyére és rádugom a kábé 15 méteres falba befűzött vezetéket akkor nem érem el a böngészőből. Viszont ha visszateszem ugyanerre a vezetékre a régi routert akkor az megy rendesen. Egy készre szerelt 15m-es UTP kábel lett még régen befűzve. Nem tudom, hogy a vezetéket próbáljam cserélni vagy egy másik hálókártyát lenne célszerű kipróbálni?
Köszi
Charlie
-
Psychonaut
veterán
válasz
Intruder2k5 #15672 üzenetére
Sajnos ez nem jött be, ugyanott megáll a történet.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Intruder2k5 #15668 üzenetére
Köszi, na majd megpróbálom akkor. Bár most felhívtam őket, azt mondták, lehetne itt gyorsabb internet is ugyanennyiért, ahhoz meg járna "modemrouter"...de azért csak megpróbálnám először ezt beüzemelni.
krealon: ezt esetleg kifejtenéd bővebben, hogy hogy kellene?
-
válasz
Intruder2k5 #15655 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #15652 üzenetére
Szia! Köszönöm, de így mi az értelme? A Pc-ről másolok rá azt értem, de más eszközről nem tudom elérni? Van egy másik zsebwifim, egy Vodás R201 abba is lehet kártyát tenni, de azt a Vodafone oldaláról el lehet érni.
-
Zéé
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15647 üzenetére
Fél órán át mentem körbe a házban, hogy találjak egy 12VDC tápot, megnéztem bébiőrzőtől csavarbehajtó-töltőig mindent, erre a kábelmodemé pont ilyen, ami a router mellett van.
Azzal látszólag működik a router. Terhelten megmérve az eredeti tápot az csak ~3 Voltot ad le.
Most csak egy új tápot kell vegyek!Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #15640 üzenetére
Első átfutásra jó lesz szerintem!
Köszönöm! -
erikjoee
tag
válasz
Intruder2k5 #15636 üzenetére
Nem tudom. Szerintem kábel.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15632 üzenetére
Rufusz volt
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15630 üzenetére
Sejtettem
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15628 üzenetére
1etértek
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15526 üzenetére
07.01 óta rendben
(vszinűleg most hogy leirtam ma eldobja a netet, mint 2 hete)
-
válasz
Intruder2k5 #15624 üzenetére
Nem érem el,de elméletileg ez így is van jól. Ha elérném,az fura lenne.
Beállítottam mindenkit statikusra. -
válasz
Intruder2k5 #15622 üzenetére
Nem,ha wan portba dugom akkor nem műkszik,szóval a tplink Lan portjából van az edimax Lan portjába dugva. Ergó wifis switchként műkszik.
-
válasz
Intruder2k5 #15620 üzenetére
Az edimax eszköz az én 2. routerem,amin van +2 gép kötve. Ugye azon más az ip cím,mint a tp-link routeremen,és ki van kapcsolva a DHCP. Elméletileg nem kelene látnom a hálózatban,a router akkor hogyhogy látja?És miért oszt ki neki ip címet?
A Compal Electronics az passz...nem tudom mi lehet,majd kizárásos alapon kiderítem. A wifi titkosított,ez természetes. -
válasz
Intruder2k5 #15615 üzenetére
Szia!
Eddig jónak tűnik,viszont van két dolog,amit nem értek.
Az egyik,hogy Össze-vissza osztja az ip címeket ,nem sorrendben,hogy 100, 101,102,stb,hanem 134, 203 ,hasonlók.A másik,hogy vannak olyan tagok,amikről nem tudom mik azok ,két (unknown) és néha van Gergoyle is.
A képen egyedül az én IP címem statikus,a többiekét szabadon osztja a router.
-
Asztee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15616 üzenetére
Ez elszomorító... Egy cél hardvertől nem ezt várnám. Mondjuk az eredeti célom a gigabit volt - ez csak afféle hab a tortán lett volna - , mert nemrég vettem egy MyBook Live-ot,ami nem USB-s hanem Ethernet-es. Először a modem Wi-Fi-jén próbáltam hozzáférni, de ott csak 4-5 MB/s-sel másolt ,azután már rádugtam a modem(/router ?) 2. portjára, ott már felment 11 MB/s környékére ,ezzel a külön gigabit router megoldással meg már 70 MB/s-ot is átlépte. Az meg már elég jó.
-
válasz
Intruder2k5 #15608 üzenetére
Felraktam,furcsa a kezelőfelülete,de abszolút érthető. Kiváncsi leszek,hogy jelentkezik-e továbbra is a probléma.
Köszönöm a segítéget! -
válasz
Intruder2k5 #15610 üzenetére
Rendben. Gondolom azért érdemes előtte egy factory resetet nyomni.Egyértelmű,hogy csak kábelen szabad FW-t frissíteni.
-
válasz
Intruder2k5 #15608 üzenetére
Rendben,az este folyamán felrakom. Remélem stabilabb lesz tőle a router.
Mire figyeljek FW frissítés előtt/közben/után?
-
válasz
Intruder2k5 #15605 üzenetére
Rendben,meg fogom próbálni ezzel. Ez amúgy milyen firmware?
-
válasz
Intruder2k5 #15603 üzenetére
Az alján Ver. 3.5 van írva. Viszont ha bemegyek a kezelőfelületére,akkor jobb felső sarokban írja az FW verziót és a HW verziót. Utóbbi V2/V3-as.
-
válasz
Intruder2k5 #15596 üzenetére
Akkor mit ajánlasz,mit tegyek? Routert le kellene cserélnem?
-
válasz
Intruder2k5 #15594 üzenetére
A probléma azóta áll fenn,hogy ezt a modemet megvettem,ezért lehet fontos infó. És mint írtam,jellemzően ezt csinálja,de ez nem mindig így van. Van,amikor elérem a routert,belépek,és próbál csatlakozni,de nem tud. Ilyenkor is kihúzom-bedugom a routert,és helyre is áll a kapcsolat.
-
ToxLee
őstag
válasz
Intruder2k5 #15581 üzenetére
Nem tölt le senki. Vidéken az egyik leggyorsabb internet ez....
-
freeknight
őstag
válasz
Intruder2k5 #15580 üzenetére
És tényleg! Felismerte a utorrent meg a hamachi portjait is automatikusan! Ilyennel az ősrégi D-Link DIR-600-nál nem találkoztam. Ha egy másik gépről is akarok majd torrent klienst futtatni, azokat is felismeri majd, vagy azt már meg kell adni kézzel?
-
chungee
addikt
válasz
Intruder2k5 #15567 üzenetére
QoS-t találtam, a többiről ha jól látom nincs
-
lllama
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15558 üzenetére
A Ciscoval nincs mit tenni az sem segít utánaolvastam külföldi fórumokon, meg van chates supportjuk, és ők is úgy gondolták, hogy hardver hiba. Pedig látszott rajtuk hogy próbálnak segíteni.
-
lllama
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15556 üzenetére
Másik routerrel működik Cisco (linksys) e1000, de annak meg az a baja hogy belassítja a netet. eredetileg lenne egy 10Mbit-es net ami ha nincs router bekötve meg is van, de a Cisco lelassítja 1-5Mbit -re az új TP-link meg csatlakozni sem tud. Most meg már ott vagyok hogy fogalmam sincs, hogy mi legyen. :S
-
lllama
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15554 üzenetére
nem, hanem egy Huawei SmartAX MT800u-T; amolyan kínai szar amit ezer éve adtak amikor a netet bekötötték
-
sony309
őstag
válasz
Intruder2k5 #15549 üzenetére
Köszi!
-
sony309
őstag
válasz
Intruder2k5 #15547 üzenetére
Na ezt még nem próbáltam, mert egyszerűbb újraindítani a routert!
-
Voice24
őstag
válasz
Intruder2k5 #15537 üzenetére
A torrent csak kábelen megy, wifi-n nem. Eddig gond nélkül ment a 10 megás net, a torrent is 1,2-es mB/s sebességgel töltött le. De most, akármilyen jó a torrent elérhetősége, 3-400 kB/s sebességnél nem tölt gyorsabban, és ez az alacsony érték is folyamatosan ugrál, hullámzik, néha lemegy 100 alá is.
-
Voice24
őstag
válasz
Intruder2k5 #15535 üzenetére
200
-
stracker06
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15528 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
stracker06
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15524 üzenetére
Szóval: megpróbálom egy kicsit összeszedettebben.
Van egy PC. Ehhez csatlakoztatok egy mobilnetes stick-ket, majd ezt az internetkapcsolatot a windows segítségével megosztom. Ezután a PC LAN csatlakozójába bedugom az UTP kábel egyik felét, a másikat pedig bedugom a routerbe. Azt szeretném, hogy ezen keresztül "menjen"' az internet a routerhez és tudja szórni a jelet WIFI-n keresztül (és persze működjön is
)
Olvasgattam egy csomót és arra jutottam, hogy mindent jól csináltam, a router beállításaival lehet valami baj. Nyomtam egy reset-et, próbálkoztam DHCP szerver letiltásával, IP címek megadásával, se sehogyan sem volt netem a WIFI-re csatlakozva.
Azt a tanácsot kaptam, hogy talán menne a dolog akkor, ha a router csak egyszerű Acces point-ként működni. Lehet én vagyok a hülye, de ha jól tudom, akkor egy router-nek ki lehet kapcsolni a router "funkcióját" és meg lehet oldani, hogy csak úgy működjön, mintha egy mezei access point lenne.
(Az enyémmel is meg lehet ezt csinálni, mert a kollégiumi rendszergazdánk is ezt csinálta vele és úgy használtam egész tanévben.)
Csak az a problémám, hogy nem tudom mit kell kikapcsolni, beállítani, stb. Ehhez szerettem volna segítséget kérni. (Remélem így már érthetőbb volt.)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15522 üzenetére
Mi lehet az oka egy ilyen rebootnak?
Most megvárom mikor lesz a következő...Sokszor előfordul az is hogy a lap nem jelenthető meg. Főleg itt a ph-n tegnap.
-
válasz
Intruder2k5 #15519 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #15516 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, de ezt most mi/hol/merre/hogyan kéne csinálnom?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15492 üzenetére
Elkiabáltam
Most telefonról neteztem és egyszer csak rebootolt a router. Onnan tudom hogy mikor belementem a logba jan 1 és 0:0 óra volt.
Kb 6 percig gondolom amíg resetel a Upc a központban addig nem volt net. Utána lett magától.
Furák ezek a új asuS routerek. -
Bozek
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15490 üzenetére
Elvileg itt megtalálod: OpenWRT factory, OpenWRT sysupgrade.
Bár nem értem, hogy miért az ar71xx mappába rakták. Én is csak a hozzá tartozó fórum alapján leltem rá.
-
válasz
Intruder2k5 #15498 üzenetére
Na igen, azért annál jobb minőségben szeretek videót nézni.
-
válasz
Intruder2k5 #15496 üzenetére
Rendben, köszönöm a gyors választ. Ennek fényében át is vonulok a milyen routert vegyek topikba.
Amúgy a terhelés változó, de olykor film megy youtube-on és mellé egy rakás fül megnyitva böngészőben (tele flash reklámmal persze).
-
laszak
tag
válasz
Intruder2k5 #15490 üzenetére
Én is eddig jiutottam.
Akkor megy rá DDWRT -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15492 üzenetére
-
laszak
tag
válasz
Intruder2k5 #15485 üzenetére
Szia!
v8
Üdv.
-
OddMan
őstag
válasz
Intruder2k5 #15482 üzenetére
A linksys routeremen az OpenWrt (v12.09) tartalmazza a LuCI-t. Nekem tetszik a LuCI webes felülete.
Amúgy főleg a putty-ot használva konzolos felületen próbálom konfigurálni a rendszert, persze lesz még minek utánanézni.
Főleg otthoni környezetben fogom használni, de kísérletezgetni is fogok rajta pl. IPv6, ip6tables stb.
A gyári fw hírből sem ismeri az IPv6-ot.Köszi az infókat.
-
OddMan
őstag
válasz
Intruder2k5 #15480 üzenetére
Azt akartam kérdezni, hogy milyen módszerek léteznek a visszaállításra?
Például webgui-n keresztül megoldható vagy jtag kell hozzá? -
OddMan
őstag
válasz
Intruder2k5 #15476 üzenetére
Sajna nem működik a kernel update. Továbbra is csak villog a power led és a pingelésen kívül semmi sem működik. A dmz lámpa is villog bár jóval lassabban, mint a power led. A tftp-s kernel feltöltés néha sikerül, néha nem. Valami nagyon nem jó.
-
OddMan
őstag
válasz
Intruder2k5 #15474 üzenetére
Sikerült feltöltenem a cfe.bin fájlt jtag-en keresztül. Most már tudom pingelni a router-t a 192.168.1.1-es ip címen. A kérdésem, honnan tudnék erdeti fw-t letölteni ehhez a router-hez?
A linksys oldalán nem találtam a V1.1-es verzióhoz fw.-t.
Amúgy OpenWrt fw is jó lenne, csak abból meg nem tudom, melyiket lehetne feltölteni az enyémre. A router-em teljes flash memóriája törölve lett a wrt54g.exe progival, jelenleg csak a cfe van feltöltve, a kernel, nvram pedig üres, "ff" értékekkel van végig feltöltve. -
OddMan
őstag
válasz
Intruder2k5 #15470 üzenetére
Igen úgy csináltam.
A lényeg, dd-wrt fw volt a routeren, amit webgui alól lecseréltek openwrt fw.-re, ami persze most nem bootol be. Utána olvastam és azt találtam, hogy a fw csere előtt vissza kellett volna állítani a gyári fw.-t és csak utána szabadott volna az openwrt fw.-t rátolni. -
OddMan
őstag
válasz
Intruder2k5 #15468 üzenetére
Próbáltam resetelni a 30/30/30-as módszerrel, de semmi. Sajnos jelenleg pingelni sem lehet és a webgui sem elérhető.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15461 üzenetére
Csak félre értelmeztem krealon válaszát bocsi
-
Brumi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15452 üzenetére
Kikapcsoltam az Advanced DNS-t a routeren, most nálam is megy rendesen. Én is erre gyanakodtam, hogy valaki "viccből" bejelentette az oldalt, bár furcsa, hogy inkább letiltják, mint leellenőrzik...
Majd pár nap múlva visszakapcsolom, hátha megjavul.
-
Brumi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15450 üzenetére
Remek, köszi! Akkor nem csak nálam van gond. A mobilon teljesen jó a google, ott simán behozza.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Intruder2k5 #15437 üzenetére
Értem. És várható valami javulás egy modem-router cserétől. vagy inkább az egész a szolgáltatón múlik? (illetve azon, hogy kihúznak-e optikai kábelt...?)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15444 üzenetére
Most vízszintesen van
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15442 üzenetére
Na Ja
Antenna hogy álljon szerinted? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15417 üzenetére
Fura a D1-el nem látni a wifit a kertből. E-vel volt vétel. Mintha gyengébb lenne az antenna.
Hogy kell állni a két antennának?Csatorna autón van es semmilyen wifi nincs a közelben. Legalábbis iPad nem lát egyet sem csak az enyém azt is ha csak közelebb megyek.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15417 üzenetére
Én is
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15412 üzenetére
Beuzemelve. Tud m ssid-t is.
Kosz a segítséget -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15409 üzenetére
Cserélik. Mondtam hogy kp kell helyette azt mondtak oké. Ma megyek a pénzért es már rendeltem is egy n-12 d1-est helyette, este megyek érte
Holnap meg adom vissza a kölcsön ac66-ot. -
rento
őstag
válasz
Intruder2k5 #15391 üzenetére
Köszönöm, este ki is próbálom.
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5 #15389 üzenetére
nincs sajnos frissebb gyári. én ezek között nem találom az én routeremnek megfelelő firmware-t. a gyári előtt ez a dd-wrt volt fenn: [link]. ez a v2-es wrt610n-re van: dd-wrt.v24-21676_NEWD-2_K2.6_mini_wrt610nv2.bin. az pedig ha jól tudom, akkor nem tehető fel az én v1esemre, mert más a chip van benne: [link]
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5 #15387 üzenetére
igen, elég messze vannak a házunktól a szomszédok. a samsungnál a gyári driver van fenn, a legfrissebb, a dellen már nem emlékszem, rég telepítettem, de azt majd megnézem. mindegy lenne, hogy 20 vagy 40mhz, ha már 40mbps körül mérne az jó lenne.
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5 #15384 üzenetére
igen tudom, hogy ez a g sebességnek felel meg. az a baj, hogy ha router beállításaiban ha csak n-re teszem, nem mixedre, akkor nem is hajlandó kapcsolódni a routerhez egyik laptop sem. a dellben lévő wifin ez a chip van: Atheros AR9285
Ez elvileg 150mbps-s. A samsungba is mindjárt megnézem, hogy milyen van. inSSIDer-es képet is csinálok nem sokára. -
Radványi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15381 üzenetére
Koszonom nagyon halas vagyok, persze nem vegtelenul mert annak a felesegem nem orulne.
-
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #15375 üzenetére
Az is egy D-Link DIR 605L.
-
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #15201 üzenetére
Köszi a segítséget, egy D-Link DIR 605L lett végülis, mert ez volt a boltban. Ezzel megoldódott a problémám.
Viszont most egy olyanban kérnék segítséget, hogy egy haveromnál kell majd beüzemelnem egy routert, ahol a T-Home saját routeres modeme van, csak az jóval szerényebb képességekkel bír, smart-os tévéra nem tud normálisan streamelni videót, mert akad!
Szóval egy router lesz a router mögött és ennek a beállításához kérnék egy kis segítséget. Annyit tudok, hogy majd az új routernek kell megadni egy másik ip címet, de azt már nem, hogy hol.
Előre is köszi. -
Lui76
őstag
válasz
Intruder2k5 #15360 üzenetére
Köszi ! -
Lui76
őstag
válasz
Intruder2k5 #15358 üzenetére
A másik router 19.168.1.1-en van, ezért anno ha jól emlékszem ezt az smc-t 19.168.1.2-re tettem, hogy ne kavarják be egymást.
Ahh na megvan !
fix ip címet állítva a laptopnak .2.3 tartományba , behozta ! -
Lui76
őstag
válasz
Intruder2k5 #15356 üzenetére
És akkor a bejövő netet hogyan szolgáltatja wifire ?
-
Lui76
őstag
válasz
Intruder2k5 #15354 üzenetére
Hát alaplapnál nem illik cmos resetelni áram alatt .
Ezt nem tudtam.
" a helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval " ezt írja a laptop. -
Lui76
őstag
válasz
Intruder2k5 #15352 üzenetére
Tehát áram alatt???
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15348 üzenetére
Eddig oké de a DHCP alatt nekem a current IP nél nincs semmi szntm ez itt a baj
192.168.1.1
De meg lett oldva a baj köszi szépen a segítséget , csak a modemet kellet resetelnem amit a szolgáltatótól kaptam , köszönöm örök hálám
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15344 üzenetére
Ppoe ként ment úgy emlékszek de Mac címet is klónozni kellet de hogy hogy azt már nem tudom
Ez csak egy sima modem az invitel és arra van rá dugva a tp Router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest