- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bridge módban elvileg nem lehet IP ütközés, tehát oly mindegynek kell lennie az IP-nek, ahogy ezt írod is! Ezen kívül a DHCP-t ki lehet kapcsolni, de ha véletlenül be is lenne kapcsolva, az Bridge módban elvileg hatástalan, másrészt minden eszköz csak akkor kap IP címet, ha kér... Na már most a router ha nincs DHCP-re (Dynamic IP-re) állítva, akkor nem kér IP címet, illetőleg majd a PPPoE kapcsolaton teszi ezt a DSLAM-tól!
A LED-eknek viszont világítania kellene, ha van fizikai kapcsolat, függetlenül a DHCP-től, PPPoE-től...
-
-
bigdady
nagyúr
AsuS szal tökéletes tehát router gond volt. Es vargalex szerint is tplinkek program kódja frissítésénél volt vmi gond. Nemzetközi fórumokon is írtak róla.
Megtaláltam: [link]
Nem volt orvosolható. Nálam legalábbis a tplink össze akadt a Upc-vel. AsuS nem akad össze ennyi. -
bigdady
nagyúr
Nekem bontotta naponta egyszer a upc a netet (adsl), mikor új ip-t adott és azután csak manuálisan ment vissza a pppoe-re a router. Semmilyen fw és semmilyen beállitás nem segitett rajta, még vargalex is mókolt a fw-ében hátha, de semmi....
Visszatérve a témára azt vettem észre hogy ha a pc kikapcsolása alatt újrainditom a routert akkor utána nem indul a gép wake on lan-ra. Van összefüggés?
-
-
bigdady
nagyúr
Nekem 842nd volt, meg ne vedd! Egy katasztrófa voltm intruder tudna mesélni, keress rá ezen a fórumon. NEm ajánlom! Csak ASUS-t!
Visszatérve a témára azt vettem észre hogy ha a pc kikapcsolása alatt újrainditom a routert akkor utána nem indul a gép wake on lan-ra. Van összefüggés?
-
Az ASUS DDNS szolgáltatás címe egész pontosan asuscomm.com
-
SalvadorLynx
aktív tag
Igen azt.
Megpróbáltam visszaállni tp link-re, de csak ilyen megoldást találtam, és az ssh-val nem tudok csatlakozni
1. Download WinSCP and Putty (if you are using Windows machine).
2. Enable SSH and Telnet on DD-wrt.
3. Connect PC with router with LAN cable.
4. Download orig firmware from TP-LINK, extract and change name for more convinient for example: tplink.bin
5. Connect with WinSCP with SCP file protocol to router.
6. Transfer tplink.bin from PC to /tmp directory on router.
7. Close WinSCP, run Putty and connect to router with Telnet type connection.
8. While logged on router type the following command -
-
Szolgáltatási területek, díjcsomagok!
Lehet Neked is váltani kellene!
-
-
-
Én passzolom a kérdést, fogalmam sincs, hogy mi az amit vettél!
DSL-321B Z1 kifejezésre zéró találat van a google-ben!
A D-Link honlapján az említett modem még mindig úgy néz ki, ahogyan én is ismerem, és a fentebb látotthoz hasonlót a termékek közt sem találok!
-
-
Ez nem feltétlenül csak üldözési mánia, hanem inkább egy vélemény, ami sokszor tapasztalatokon alapul... Mellesleg én is hasonlóan vélekedem róla, de tőlem aztán az veszi, aki csak akarja, és senkit sem akarok ebben a cselekedetében meggátolni, ha neki ez kell... Kinek a pap, kinek a papné, van akinek bejött típus, és van akinek nem! Előfordulhat, hogy ugyanazok az emberek - vagy akár Te is - akik a TP-LINK-et kedvelik, más routerekre mondják azt, hogy nem vennék meg, és másoknak sem tanácsolják megvenni! Ekkor jöhet egy harmadik, aki majd azt kérdezi, hogy miért? Tán csak nem üldözési mániád van? Végül is a fórum anonym, így itt számon kérni utólag senkit sem lehet, de ettől függetlenül úgy fair, hogy mindenki maga vállalja a felelősséget a tanácsaiért, így maga dönthesse is el, hogy mit tanácsol! Ezért szoktam én is mindig azt mondani, hogy én személy szerint nem szeretem, nem is ajánlom, de ha feltétlenül ilyen kell, akkor ezt, meg ezt, meg ezt szokták ajánlani mások! Ha valaki itt kérdez, lehet kap két-három féle tanácsot, aztán az már az Ő felelőssége, az Ő dolga eldönteni, hogy kire hallgat!
-
-
akkor ismét; nem kell telepíteni!
bárhová hívnak/küldenek, az emberek 90%-a rosszul van attól, ha bármit is telepíteni kellene a rendszerére, ezt meg csak futtatom, majd bezárom és ennyi!
minden szükséges értéket kiír, azonos számokat egyik alkalmazás sem tudja másként/jobban kiírni, a grafikon helyett - amin szintén nem mindenki tud(na) eligazodni - csak számolni kell, 11-ig vagy 13-ig pedig mindenki képes rá. -
Az előző képen látottak akkor készültek amikor a modemből rendesen kapom a netet.
A 192.168.100.1 címen egy ilyen egyszerű beállító képernyő fogad, talán itt lehet állítani az említett Subnet Maskot is.Annak van értelme hogy akkor nézzek egy ipconfigot ha csak a kábelt nyomom be a routerbe net nélkül?
-
-
Igen, a D-LINK modemmel sincs kibékülve!
-
ZeTE
tag
Jól van beállítva. Felhasználónév/jelszó biztos jó mert avval a modemre kábelen keresztül feltudok csatlakozni.
beállítok mindent. Ki is írja hogy elmentette a beállításokat. kihúzom a géppből a routert és összedugom a modemmel. felcsatlakozom és ezek után mikor belépek a böngészőbe egyből a router oldala jelenik meg.
Ha rámegyek a wifi jelre azt írja csak hogy csatlakozva. Olyan mintha egyáltalán nem lenne bedugva a routerbe a kábel. mert ha nincs bedugva és úgy csatlakozom fel akkor is ugyanúgy bejön a router oldala... NEM ÉRTEM! -
stefi68
addikt
OK, mindenképpen csinálok egy újraindítást....
Viszont én FTP-nél sem emlékszem, hogy meg kellett volna adnom IP-t.
Az ftp://192.168.0.1 címen érem el belülről, kívülről meg ő adott egy 85.90.xx.xx címet amit szerintem nem lehet változtatni.ui.: Ezen még gyári soft van....
-
stefi68
addikt
Néztem én mindenütt....
A hálózatoknál megjelent több TP-Link is. Egyikre a router beállításai jönnek be, a másik az TP-LINK Médiaszerver, amit mellesleg nem is állítottam be (mondjuk üres is volt), a harmadikra már nem emlékszem, de arra sem adta be a megosztott tartalmat.
Újraindítás csak akkor volt, amikor a router azt kifejezetten kérte, wifi beállítások, stb.
Gondoltam, amikor nem kéri, akkor nem kell. De ettől függetlenül az FTP rész az működik rendesen, még kívülről is.Esetleg még megnézem W7 alatt is, hát ha a W8 kavar be valamit.
-
-
aero.
veterán
Kábellel, de a módosítások előtt minden jó volt. Nem állítottam semmit mást, nem most szabadultam először router felületére. Egyébként is, szerintem ilyet nem is lehet, hogy elrontjuk az egyik ágat.
A max. a falból kijövőt tudom cserélni, a házba végighúzott fali kábelt nehéz lenne, de mindjárt szétnézek.
-
Sőt biztos, hogy nem! A PH-ról sajnos köztudott, hogy hosszú hónapok óta döglődik, ami időnként brutális lassulásban, 503-mas hibákban, vagy rosszabb esetben totális elérhetetlenségben nyilvánul meg! Például tegnap este a késő esti órákban is volt egy 10-15 perces teljes leállás, majd mikor visszajött, akkor is még sokáig lassú volt, és 503-makat dobált!
De volt már olyan is, amikor fél napig nem ment!
-
Pecc
őstag
Úgy látszik resetelni kell, mert IP-t sem kap már a telefon a 340GD-től, ezer éve IP cím lekérése...
Reggel nekifutok, reset és akkor statikus IP-t hogy állítsak be? 50 és 200 közötti végződéssel?A levelone-ban...
DHCP Server
IP Pool Starting Address 50
IP Pool Ending Address 200Köszi az eddigi segítséget, jó éjt
-
Pecc
őstag
Telefonon csatlakozik a tp linkes kezelő felületre, be is állitottam DHCP server disable illetve WAN connection Type: Dynamic IP. Ezek alatt host name, IP adress minden alapból 0.0.0.0. Nem is lehet állítani.
A levelone lan2-ből a tp link wanba dugva sincs NET, csak jel. Ha a lanba dugom akkor a levelone-on is megszünik a NET.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest