- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stracker06 #20896 üzenetére
EZT próbáltad?
-
válasz
stracker06 #20738 üzenetére
Ezeket a szolgáltatótól kellene megkérdezni vagy ha fent van a weboldalán megnézni.
-
válasz
stracker06 #20735 üzenetére
Az ilyen eszközöknél a gyártó oldalán kell ellenőrizni a kompatibilitást az adott stick-kel, ha nem támogatott a stick akkor nem tudod vele használni.
-
krealon
veterán
válasz
stracker06 #15527 üzenetére
Windows XP-nel az Internetmegosztas (roviden ICS) alapertelmeetten ezekkel az ertekekkel dolgozik:
LAN IP (a belso halozat fele eso halozati eszkoz, jelen esetben a Helyi halozati kapcsolat IP cime):
192.168.0.1
A DHCP szerver ICS eseten a
192.168.0.2 - 192.168.0.254 -ig osztja a cimeket, viszont szukseg lenne kijelolni (kihagyni) nehany IP-t az AccessPoint (illetve az AP modban mukodo WiFi router) reszere, hogy az IP utkozest elkeruljuk, de eddig ezt nem sikrult megoldanom, mert a
Hkey_Local_Machine\System\CurrentControlSet\Services\ICSharing
kulcs nem letezik,
a
Hkey_Local_Machine\System\CurrentControlSet\services\SharedAccess\Parameters
alatti ertekekere pedig nem reagal az XP-s Connection Sharing.Teendok:
- internetmegosztas kikapcsolasa, ha korabban mar beallitottuk.
- ellenorizni, hogy a helyi halozati kapcsolat automatikus cimkeres uzemmodban van
- wifi routert LAN -LAN osszekotni a geppel
- wifi router resetelese, ha korabban ki volt kapcsolva rajta a DHCP server
- wifi router-re bejelentkezes
- wifi router LAN IP atirasa 192.168.0.254 -re (router ujrainditas kellhet)
- wifi router Wireless beallitas (SSID, jelszo beallitas), admin password atirasa
- wifi router DHCP server: disable.
- 3G internetkapcsolat aktivalasa
- a halozat beallitasa varazsloval meg kell osztani a 3g kapcsolatot.Ha szerencsenk van, akkor a 192.168.0.254-es cimet nem osztja ki egyik gepnek sem az ICS, igy nem fog osszeveszni az AP-vel.
-
freemanone
addikt
válasz
nagyon egyszerű a dolog. helyettesítsd be a wifi kapcsolatot a 3g-s modem helyére és csináld meg a fő gépen ezeket a beállításokat: [link]
majd a router-t hagyd teljesen alap állapotban és a WAN port-ba dugd be a kábelt, majd a PC-be is.
Amikor csinálod 2 dologra kell figyelni, ne legyen engedélyezve az internetmegosztás, mert különben nem tudsz bridge kapcsolatot létesíteni a 3G modem és a LAN port között, valamint hogy ne legyen összedugva a router a géppel, utólag kell kábelezni. -
stracker06
aktív tag
válasz
stracker06 #15529 üzenetére
sajnos így sem megy....
-
válasz
Szerintem annyi a dolog, hogy a hálókártyának kell egy fix ip, a router wan portnak szintén, és ez a kettő essen egy tartományba! A routerben átjárónak a pc hálókártya címét adod meg, és ennyi... Szerintem! Bár én sosem csináltam ilyet!
-
válasz
stracker06 #15523 üzenetére
Szia!
Bár nem értem pontosan, hogy mit is akarsz elérni, illetőleg, hogy hogyan, de alap esetben minden router AP módban üzemel! Ellenben gyanítom, hogy neked kliens mód kellene, mert a PC-be dugott stick-re szeretnél csatlakozni a routerrel, és azt tovább osztani ugye...? Na ez az, ami ezzel a routerrel nem fog menni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest