- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Kipróbáltam mind a két leírást. Sajnos egyikkel sem jártam sikerrel. Az 1. leírás-nál tftp -i 192.168.1.1 PUT works.bin parancs után próbálkozik, de aztán időtúllépés hibát ír. A másik linkben lévő leírásnál pedig ezt a hibát produkálja: elindítom az upgrade-t, megcsinálom a resetet, illetve az áramtalanítást, visszadugom, el is indul a flash, felmegy félig a csík, közbe természetesen már folyamatosan pingel, és nem dob hibát közben, aztán eltűnik az upgrade ablak a félig felment csíkkal, és bejön az erasing flash ablak, ott pedig nem tud kommunikálni a routerrel a gép, és nem csinál semmit, elmegy a 10. próbálkozásig, aztán befejezi a műveletet. Az az érdekes, hogy viszont a ping folyamatosan jó, tehát csak a tftp2 írja az, hogy nem tud kommunikálni, pedig elvileg tud.
Más ötlet még esetleg?
-
-
-
Szia!
Mindez WiFi-n, vagy kábelen?
Itt van egy régebbi fw is!
http://downloads.linksys.com/downloads/firmware/FW_EA2700_1.0.14.129982.zipItt pedig van DD-WRT!
ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2013/07-24-2013-r22118/linksys-ea2700/Tomato nem is lesz rá!
-
rento
őstag
végül nem raktam fel a dd-wrt-s firmware-t (egyelőre). volt ma nálam 2 másik laptop, és náluk gond nélkül ment a 130mbps-s sebesség. gondoltam megpróbálom frissíteni a drivereket az itthoni laptopokhoz. nem volt frissebb driver, csak annyit csináltam, hogy újratelepítettem őket, és láss csodát, megjavultak a sebességek. noha még nem tökéletesen, mert a dell gépnél 65mbps lett aida64 szerint, a samsung gépnél pedig 72. mindegy, ez már jobb mint az 54mbps.
-
You can install the K2.4 builds on v1, but not v2. K2.6 supports both v1 and v2. To identify the difference, K2.4 builds aren't usually marked with any special identification, and K2.6 builds are in a different folder with K26 in the folder name and K2.6 will be in the filename.
.../broadcom_K26/dd-wrt.v24-14289_NEWD-2_K2.6_big.bin
are 2.6 kernel builds and will work on v2 as well as v1.
-
A routerre nincsen frissebb gyári fw? Egyébként szerintem DD-WRT alatt is mennie kell az 5GHz-nek, a K2.6 buildekkel mindenképpen!
-
Hát itt túl sok WiFi hálózat nincs a Tieden kívül, ami esetleg zavarhatna!
A kliens oldalon WiFi driver cserével, frissítéssel nem próbálkoztál még? Fel van telepítve a gyári driver, vagy csak a Windows által feltett változat? Utóbbi sokszor nem túl szerencsés...
Egyébként tapasztalataim szerint 20MHz-en még ha lassabb is, de lényegesen stabilabb a kapcsolat! Bár ez a lassabb is relatív, mert elviekben ott is elérhető az 50-60Mbps!
-
rento
őstag
A samsung r540-sben Broadcom BCM4313GN típusú wifi chip van. Erről csináltam is egy inSSIDer képet:
Az aida-val megnéztem, és a kapcsolati sebességhez 54mbit-et ír, tehát csak g-ként üzemel. Miért nem n-el kapcsolódik, ha mixedre van állítva a routerben és a wifi kártya támogatja az n szabványt?
-
Szia!
A baj nem az 5GHz hiányával lesz, mert 2.4GHz-en is elérhető közel 100Mbps valós sebesség, csak megfelelő eszközök, beállítások, és körülmények kellenek hozzá! Ez a 22Mbps még akár arra is enged következtetni, hogy nem csak az 5GHz-et, de még az N szabványt sem ismerik a laptop WiFi adapterek, mert ez közelítőleg a G szabvány végsebessége!
A fő kérdés tehát, hogy egész biztosan ismeri a laptop wifi adaptere az N szabványt?
Ha igen, akkor a 40MHz 300Mbps, vagy a 20MHz 150Mbps verziót?
Ezen kívül jó lenne egy kép inSSIDer-el készítve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest