- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34668 üzenetére
Köszi
Így 94/54 -
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34666 üzenetére
Érdekes a speedtest így is 89/52-t mér.
De remélem a netszakadás megoldódik
Ja most olvasom a másik fórumban hogy miért... -
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34664 üzenetére
köszi
, így minden működik
-
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34662 üzenetére
hát hogy osszon wifin is netet, user név meg jelszó
-
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34660 üzenetére
megvolt
Úgy néz ki ha csak a usernevet meg passwordöt állítom be akkor jó a wifi beállítással rontok el valamit
Acces pointként állítsam be? -
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34658 üzenetére
ja ha azt nézzük a 140-est tettem fel
-
Triumph81
kezdő
válasz
Intruder2k5 #34656 üzenetére
v128maxot tettem fel
Beállítottam ott mindent és mégsem megy
Megcsináltam megint az nvram resetet és csak azt állítottam be amit írtál és nem megy -
vadasz70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #34565 üzenetére
Ez kültérre kellene a számítógéppel kellene elérni egy wifis kamerát a lakásból kb a fele távolságról működik is 25 méter után már nem érik el egymást ezt kellene megtoldani takarás nincs.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Intruder2k5 #34451 üzenetére
Elnézést
Jogos
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34396 üzenetére
Nem akarok flood-olni, de ráengedtem a gépemre DMZ-t és ugyanúgy megszakadt a játék.
Ebben van valami érdekes? Szakadást követő log. LOG -
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34396 üzenetére
Az adapterbeállításoknál már megcsináltam, de van egy ilyen is, ezt hagyjam DHCP-n? kép
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #34394 üzenetére
igen ebben igazad van, de nem forward hiba lesz.
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34392 üzenetére
IPv4 -nél is kéri.
Ez a DMZ nyitás utáni napló.A szolgáltatómnak jeleztem, hogy nézzék meg ezt a csoda kütyüt. Hátha....
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34389 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm a sok segítséget. A gépen esetleg állítsak valamit?
Ha manuálisan állítok fix ip-t az alhálózati előtaghossz-hoz mit írjak be? -
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34382 üzenetére
Ha a Port finder talál egy csomó portot a multi alatt, akkor azokat hozzáadjam a port forward-hoz? Nem kockázatos úgy, hogy a játékhoz nem ezek vannak megadva?
-
turkishzoli
tag
válasz
-
turkishzoli
tag
válasz
Az a baj, hogy abba koax megy és utp jön ki a routerembe közvetlen.
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34379 üzenetére
A legújabb van rajta. Ez az eszköz lehet a hunyó? Corinex hd200
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34377 üzenetére
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34373 üzenetére
Most már a WAN is elszáll.... A szolgáltatós modem okozhatja?
Ebből lehet valamit látni? -
turkishzoli
tag
válasz
Gyári visszaállítás megvolt, letiltottam az upnp-t, de tele a napló ijesztő dolgokkal!
-
turkishzoli
tag
válasz
Köszönöm! Próbálkozom......
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34371 üzenetére
Nem akarom elcseszni a fórumot, de ez új report. Látsz benne valami csúnyát?
A portok nyitva vannak a program szerint....[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
turkishzoli
tag
válasz
Intruder2k5 #34366 üzenetére
Köszi a választ. Be van állítva port forward, engedélyezve az upnp. Lehet hogy rosszul van beállítva?
-
Terentius
őstag
válasz
Intruder2k5 #34259 üzenetére
Be tudok lépni és a ledek működnek. Csak éppen az ip cím lekérésénél 0-k vannak. Most nem vagyok otthon, kora este megírom melyek azok a ledek.
-
válasz
Intruder2k5 #34175 üzenetére
Köszönöm!
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33991 üzenetére
A D12 D1-el és az N18U-val is ez a gond, hogy elmegy a net és a routert sem érem el, valószínűleg újraindul ezek szerint.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy történhet ez a szolgáltató bármilyen hibájából vagy simán mindkét router elromlott? -
zserrbo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33982 üzenetére
Digi 100/50-es net van . UTP kábel jön be közvetlenül. Csak furcsa, hogy mindkét asus routerrel is ledobál. Régen meg az N18U nem csinált ilyet.
-
qwertly
addikt
válasz
Intruder2k5 #33918 üzenetére
Megtörtén és akkor volt nett a gépeken amikor beállítottam statikus ip címet.De nem lehet mindegyiken meg mire van akkor a dhcp server.
-
qwertly
addikt
válasz
Intruder2k5 #33916 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,az a gond hogy én lennék a rendszergazdaÉs a gondom,hogy nem volt addig probléma még ellnem mentem szabira és mikor vissza jöttem megvolt borulva az egész hálózat.Most csak kapkodom a fejemet mi lehet a gond.Wifi-routerek vannak azoknál a dhcp szerver le van tiltva,a sulinetenes routeren keresztül kapjuk az internettett 192.168.64. tartományból.Gyakorlatilag egy switch osztja szét tp-link wifire,más switchre és mégis sokk kliens gép nem kap ip címet.Tudom nagyon alap dolgot kérdek de sajnos ez van
-
petison
tag
válasz
Intruder2k5 #33599 üzenetére
Oh, rendben köszi.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #33600 üzenetére
Manapság melyik routert érdemes venni? Márka/típus mely elég egy családi házba normál használatra ... és persze ami nem szál el árakban.
-
Tankos
újonc
válasz
Intruder2k5 #33517 üzenetére
Szia! Tp - link tl-wr841n wifi routerről lenne szó. Két asztali pc van rákötve kábelen, wifiről pedig 2-3 mobil. Kábelen is és wifin is ua. a probléma. A letöltés 8-10 mbps, a feltöltés 88-91 mbps. Köszi a válszt előre is.
-
desigo
senior tag
válasz
Intruder2k5 #33516 üzenetére
Rendben,köszi.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33510 üzenetére
Az Arris online-t nem vártam meg... Máris próbálom!
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33189 üzenetére
Köszönöm a segítséget, most már jó. Csak azt nem értem, hogy mikor írhattam át rosszul, és miért. Három hónapja frissítettem fw-t a routeren lehet összefügg vele
(Ez miatt)
Köszönöm még egyszer!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #33167 üzenetére
nincs a környéken más wifi. ez a program pedig azt írja hogy no wi-fi devices connected
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33068 üzenetére
Szia!
Vásároltam egy Asus RT-N18U routert, amit Huawei EcoLife HG8121H (DIGI) routerrel összecsatlakoztattam UTP-n. A szolgáltató DIGI, a sávszélesség 200/100 Mbit/s. Ha a számítógép a Huawei routerre direktben van kötve a PC-vel, akkor az internet sebessége stabilan 200/100 Mbit/s. Ha az ASUS routert csatlakoztatom a Huaweihez és a számítógépet az ASUS-hoz, akkor a sebesség 30-95/30-95 Mbit/s között ingadozik (WIFIn és LAN-on is).
A LAN probléma megoldódott (A korábban hibásnak hitt TP-Link tökéletesen üzemel nem DIGI hálózaton), van LAN és WIFI is, de a sebesség nem az igazi.
Mit lehetne még megnézni, hogy rendesen működjön a hálózat? Több ismerősömnek is van ugyanilyen, vagy gyorsabb DIGI csomagja és náluk megy zökkenőmentesen minden.
-
válasz
Intruder2k5 #33102 üzenetére
Asus eszközökben van dedikált AP mód így nem kell a LAN-LAN összeköttetés, elég menüben aktiválni az AP módot.
-
Nabuk
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #33099 üzenetére
Sikerult megoldani a problemat.
A routeren kikapcsoltam a DHCP -
Nabuk
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #33097 üzenetére
destination net unreachable
packets sent 4 received 4 lost 0 -
válasz
Intruder2k5 #33074 üzenetére
Akkor ez jó móka lesz. Hol kezdjem el? Invitel kábelnet falusi. Az ip cím napról napra ugyanaz, de gondolom ettől több infó kell.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33062 üzenetére
Összekötöttem direktbe az ONT-t a géppel, így van kábelen net.
Ha net nélkül a routert kötöm csak össze, akkor sem látja a gépet. Meghalt a router?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33060 üzenetére
WR-ND1042 a router. Annyi történt tegnap óta, hogy reseteltem a routert, felhívtam a DIGI-t, átállították a terminált, az optikai terminál FE portjából áthúztam a TP-LINK WAN portjában UTP-vel a kapcsolatot, beállítottam PPPoE kapcsolattal a netet, WIFIn tökéletesen működik, a LAN portok halottak.
Ezt a bridge módot lehet LAN-ra is állítani? Csak WIFI-re vonatkozó bridge opciót találtam a router menüjében. -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33057 üzenetére
Factory reset már megtörtént, a helyzet változatlan. Wifi tökéletes, LAN egyáltalán nem működik. T-mobiles hálózaton viszont tökéletesen funkcionál.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #33048 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszod! Felhívtam a DIGIt, átállították, így a routerben be tudtam állítani a kapcsolatot, viszont csak wifi van, a LAN portokon nem működik az internet. Itt esetleg más beállításokat is kell eszközölni?
Hiába vannak csatlakoztatva a LAN porton az eszközök, a routeren a hozzájuk tartozó LED nem is világít.
T-mobiles hálózatan korábban gond nélkül működött. -
válasz
Intruder2k5 #33008 üzenetére
Nem az a gond, sajnos a tegnapi megszakadás-újraindulás nem azért volt. Most újra felhívtam az ÜSZ-t a Diginél és még nem csináltak semmit, de kedvesen felhívta a figyelmem a hölgy, hogy a hibaelhárítás ideje 72 óra! Erre is mondtam valamit, de nem idézném az ismert okokból.....
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #32942 üzenetére
Szia!
Megint előjött a hiba, de érdekes módon csak az asztali gépen; a mobilon működött. Nem nálam történt, így nem teszteltük. Így is lehet modem hiba? Hétvégén nem hívtam fel a szolgáltatót.
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #32942 üzenetére
A régi szürke kék színű van! Köszönöm szépen a segítséget!
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #32940 üzenetére
D-Link, a pontos típust fejből nem tudom (talán DSL-360R). Benne van már egy pár év, több mint 10 éves.
Megnézzem a kondikat benne?
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #32937 üzenetére
Szia!
Invitel PPPoE, modem van előtte. Ja, lehet hogy a modem szórakozik inkább?
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32931 üzenetére
2 szobával arrébb van egy Vodás hordozható hotspot, de annak a jele épphogy át ér a szombámba, ahol a router van. Szóval nem kéne, hogy zavarjon.
Ezen kívül semmi más. -
YellowFlash
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32918 üzenetére
A telóm wifi vezérlője 802.11a/b/g/n/ac, és dual bandet is tud.
Most átraktam a router beállításokban a vezeték nélküli módot "N only"-ra, a csatorna sávszélesség pedig 20/40 MHz beállításon van. Így mértem most 28 megát. De ez még mindig kevés. -
-Solt-
veterán
válasz
Intruder2k5 #32920 üzenetére
Egy T-s router van előtte...
Most volt megint akadozás, ez jelent meg a logban,
Aug 2 18:22:23 rc_service: ntp 735:notify_rc restart_upnp
Aug 2 18:22:23 miniupnpd[738]: shutting down MiniUPnPd
Aug 2 18:22:24 rc_service: ntp 735:notify_rc restart_diskmon
Aug 2 18:22:24 disk_monitor: Finish
Aug 2 18:22:24 miniupnpd[754]: version 1.9 started
Aug 2 18:22:24 miniupnpd[754]: HTTP listening on port 34765
Aug 2 18:22:24 miniupnpd[754]: Listening for NAT-PMP/PCP traffic on port 5351
Aug 2 18:22:28 disk monitor: be idle
Aug 2 18:22:45 crond[415]: time disparity of 1055062 minutes detected
Aug 2 18:25:38 miniupnpd[754]: HTTP Connection from 192.168.1.114 closed unexpectedlyJa és van olyan, hogy amikor visszajön a net, megnyit egy fület chrome-ban és ezt a címet akarja megnyitni,
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=219472&clcid=0x409
Amikor már van kapcsolat, akkor ráfrissítek, és az MSN főoldala jön be: [link]
-
-Solt-
veterán
válasz
Intruder2k5 #32917 üzenetére
Nem indul újra, csak "szimplán" megszakad a netkapcsolat kábelen és wifi-n is... mit keressek a logban? Nem vagyok képben vele...
-
válasz
Intruder2k5 #32906 üzenetére
A nappali közepén a tv mögött van így talán kevésbé kívánatos a felszálló vadászgép hang
De akkor marad a borda, köszönöm szépen!
-
Met
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #32894 üzenetére
Az volt a gond hogy nem vette a shiftet a jelszónál Admin/admin volt.
Már be tudok lépni. -
spanyoll
addikt
válasz
Intruder2k5 #32878 üzenetére
Ki van lőve azon a DHCP (most már). Jelenleg meg az a baja, hogy nem akar a repeater semmilyen módon netet szolgáltatni (se kábelen se wifin). Toltam megint egy survey-t a hálózatokra, felcsatlakoztam arra amit használna, de valahogy az istennek se akarja a netet szórni.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32851 üzenetére
Kifelejtettem az előz írásomból: Pár helye olvastuk a modemet, ami nekünk nincs. Kell ilyen a router elé?
Köszönettel? -
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32851 üzenetére
Ujra kezdtem előröl, mertem feltételezni, hogy hibázhattam a nethez csatlakozási név, és kód tekintetében. A kodnál véthettem, kis és nagybetű meg szám.
Szolgálatótól kábel e routerbe, név-kód megadás, és rendben megtörtént a csatlakozás.
Kikapcs minden, nem csatlakozott megint. Újra név-kód be és csatlakozik.
Pc esetén nem kelett csak évekkel ezelőtt az elején megadni és kész. Routernél ez nem műkszik?Egyenlőre router-pc-telók működést még nem próbáltuk.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32849 üzenetére
Nem mutat(ott) mást egyszer sem, beírtam volna.
Mint írtam, ha a net vezeték csak a routerbe dugva, az okostelónál sincs net, kéri az adatkapcsolatot ha plö frissíteni akarom a telót.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32845 üzenetére
Így csináltuk, és ez jött elő a képernyő közepén:
A webhely nem elérhető.
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32843 üzenetére
Igazán nagyon köszönjük az értékes, gyors válaszokat!
Utolsó kérdésünk: De ha nem jön létre netkapcsolat a router-DIGI között nem lehet az adatokat beírni, ami biztos értelemszerű, ez nem is okozna problémát, így mi a megoldás?
Nincsenek olyan ismerősök akiknek lenne router sajna, vagy értene ilyenhez.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32839 üzenetére
Értem, a telókhoz kellene inkább wifis net, de direkbe sincs. Ekkor meg semmi köze a PC oldalnak szvsz. Lehet hogy a DIGI-s szolgáltatás részéről a router eszköz felismerése a gond?
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32837 üzenetére
Befáradtam. A teló azt írja ki, hogy "a net nem érhető el a tenda hálózaton keresztül"
Hogy jön ide a tenda hálózat? -
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32835 üzenetére
Nem tiltottam le. De ha csak a router van csatlakozva akkor mért nem látják egymást mint amikor a Pc van csak csatlakozva.
A routernek nincs kijelzője hogy mutasson valamit. Vagy hogy ezt? Most jöttem haza, próba tovább. -
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32833 üzenetére
Ezen a http-is túl voltam, de nem lett netkapcsolat 3x próbáltuk.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32831 üzenetére
Egyből a router megfelelő csatijához természetesen, a mellette lévőből meg a pc-hez.
Nem lett netkapcsolat, így nem is tudtunk beállítani amit gondolom kért volna. A teló felismerte a ruoter, és megadtuk a kódot, elfogadta, de nem tudott csatlakozni a netre. -
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5 #32829 üzenetére
Uhh nagyon köszi először is a gyorsaságot.
Van egy elosztó kis doboz ahhoz csatlakozik a vezetékes teló meg a Pc, tehát egyenesen a pc-hez.
De ha direktbe a routerhez csatlakozok az okostelón igy sincs net. Már reset is volt. hátha.
Egyébként az 5 év gari volt amiért erre esett a választás e közeli áron.
-
McClane
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32805 üzenetére
Ez lehet az oka, hogy a felhasználó túlságosan ne nyúlkáljon bele. Szerzek egy routert és én is telefonálok nekik. Még egyszer köszönöm!
-
McClane
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32802 üzenetére
Köszönöm, ez a megoldás jól hangzik!
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32659 üzenetére
Nem változik. Volt reboot, és ki-be kapcs is...
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32642 üzenetére
Szia!
Megcsináltam a frissítést leírás szerint, a következő történt:
Sebességet mértem, maradt 80Biten.
Végrehajtottam a "modprobe bcm_nat" parancsot, logba írta amit kellett.
Sebességmérés, ment 120Mbittel.
Bekonfiguráltam (Wi-Fi, port forwarding)
Sebességmérés = 80Mbitre visszament a sebesség.
Újra "modprobe bcm_nat", logba megint írta amit kellett, de 80Mbiten marad a sebesség. Gyakorlatilag most nem tudom újra 120MBitre feltornászni a sebességet, de először akkor miért ment, illetve most mit tudok csinálni vele? -
mody123
tag
válasz
Intruder2k5 #32649 üzenetére
Rendben köszönöm.
-
mody123
tag
válasz
Intruder2k5 #32647 üzenetére
Szia,
Kábelen.
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32642 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Valamelyik nap megcsinálom, írok majd, hogy mire jutottam a sebesség problémával! -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32640 üzenetére
Tudnál linkelni, hogy melyiket rakjam fel, és hogy hogyan? Anno amikor vettem a routert, én raktam rá ezt a Tomatot, de már nem emlékszem rá hogyan (valószínűleg leírást követve).
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32638 üzenetére
Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-105 K26 USB BT-VPN
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32636 üzenetére
Hibaüzenet dob:
"modprobe: module bcm_nat not found in modules.dep" -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32613 üzenetére
Szia!
Kicseréltem mindkét kábelt, de nem oldódott meg a probléma. 80 helyett 87Mbitet mértem, ez még messze van a 120-tól. Hogyan tovább szerinted? A router lehet a probléma? Azt tudom, hogy nem eredeti firmware-el megy, Tomato lett annak idején rátöltve.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Intruder2k5 #32617 üzenetére
Úgy néz ki megvan a hiba, de ma még tesztelem.
A lényeg 841ND van nekem 2 helyen is mivel a net miatt nem kell több vagy nagyobb. Az egyik V8 a másik V10. A V13-re volt firmware frissítés, azzal nincs is gond. A V8-nál is fent van egy újabb verzió de nem voltam eléggé figyelmes, hogy az nem jó mindhez. Felment simán de instabil lett tőle (mondjuk már pár hete fent volt..
Visszaraktam a régit és úgy fest jó.
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32613 üzenetére
Egy darab kábelt találtam, tehát egyszerre nem tudtam kicserélni mindkettőt. Nem javult meg sajnos. Jövő héten kicserélem mindkét kábelt újra, meglátjuk mi lesz. Remélem nem a routerrel van valami (beállítás?)...
"Vissza kiabálok" majd, hogy mire jutottam.
Köszönöm a segítséget addig is! -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32610 üzenetére
Kipróbáltam.
Az a baj, hogy most rájöttem, nem 100-as a netem, hanem 120-as.
Komolyra fordítva, így már jó, 124Mbitet mértem letöltési sebességre. A kábel csere valószínűleg megoldja?
Csak jövő héten jutok kábelhez, ha itthon nem találok... -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #32608 üzenetére
Szia!
Igen, egy Asus RT-N15U router van használatban. A alaplapi háló Gbites (Asus P8Z77-V PRO).
Nem mértem még router nélkül.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Intruder2k5 #32559 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget
-
TeebyKay
őstag
válasz
Intruder2k5 #32557 üzenetére
De, néztem is, hogy egyezik az alapértelmezett átjáróval. Akkor annyit tudok tenni, hogy hívom az ügyfélszolgálatot, hogy állítsák publikusra az IP címet amit kaptam? Ezt akkor is megteszik, ha nem az én nevemen van a szolgáltatás de megvan róla minden papírom (albérletben vagyok és a főbérlő nevén van a net)?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #32496 üzenetére
Az auto IP volt a gond, átállítottam és most jó.
Egyébként borzalmas maga a router, sokszor kétszer kell rányomni a gombokra, hogy elfogadja. Csak IE alól megy és csak a tplinkwifi.net címmel... Na mindegy beállítani csak egyszer kell remélem utána jól működik majd.
A neheze most jön, dugom rá a többi kütyüt, majd ha elakadok írok. -
Alien83
senior tag
válasz
Intruder2k5 #32399 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #32396 üzenetére
Köszi! Elfelejtettem, hogy az alaplap cserével a MAC is változik.
Hol is lehet beállítani, azt, hogy milyen MAC címről lehet elérni a routert? Megvan a Local Management-nél. Már működik is.
-
stigma
addikt
válasz
Intruder2k5 #32381 üzenetére
oks, köszi szépen.
-
válasz
Intruder2k5 #32378 üzenetére
Igen, tudom hogy nem a legjobb a vasam, idővel cserélek majd - csomagot is.
Pedig azt gondolná a ember, hogy a feltöltés jóval kevesebb, és inkább a letöltés feszegeti a határokat... ezek szerint mégsem.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #32295 üzenetére
Tudom, 2db n12-m van, egyiken tomato, másikon dd-wrt, bár az mókolt. De ennél a dd-wrt-nél nem találom a MSCHAPv2-t (bár nem tudom pontosan hol kéne megtalálnom, hol jönne elő).
Akárhogy mókolok/kísérletezem a roterrel a cfe-t minidg elérem? Vagy valahogy valamilyen fájllal (pl bin fájllal) téglává tudom varázsolni?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Intruder2k5 #32291 üzenetére
Ha majd kiderül a válasz légszi írd meg!
Ezer köszönet!
-
válasz
Intruder2k5 #32108 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ!
Próbáltam kábellel elérni mindegyik LAN porton. A kábelt bedugva egyik port ledje sem világít, viszont a Windows jelzi, hogy van valami a kábel végén - sárga háromszög jelenik meg a hálózatoknál. IP automatikusra állítva, de nem kapok IP-t az eszköztől, csak a standard 169...stb. címet dobja be, amint rádugom a routert.
Pingelést nem próbáltam, de ha nem lát átjárót, akkor hogy érted, melyik címet pingeljem?
WiFi SSID-t nem ad, ha a dedikált WiFi gombot nyomkodom, akkor sem történik semmi.Lehet, hogy DDWRT-t akartak rátenni, csak valami probléma adódott a folyamat közben?
Hogyan tovább?
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #31933 üzenetére
Igen megy a torrent, de az mindig is ment... és mostanság amúgy is csak be van kapcsolva de vagy nincs is benne adatforgalom, vagy minimális. Egyébként 150 re van állítva a kapcsolatok száma, de soha nem volt ilyen gondom, pedig az elmúlt évekbe is ment...
-
Darren82
tag
válasz
Intruder2k5 #31693 üzenetére
Sikerült, megvan,köszönöm mégegyszer!
-
Darren82
tag
válasz
Intruder2k5 #31691 üzenetére
Megvan, de az az opció nálam csak "n only, legacy, és auto" mód
-
pixelshader
tag
válasz
Intruder2k5 #31679 üzenetére
ok xd
-
pixelshader
tag
válasz
Intruder2k5 #31677 üzenetére
De a 2 router mi alapján "látja" egymást?
-
stigma
addikt
válasz
Intruder2k5 #31586 üzenetére
akkor hétvégén kerítek rá időt.
Köszi az esti választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest