- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #33009 üzenetére
Jött SMS, hogy javították a hibát, felhívtam őket, azt mondta a hölgy, hogy már 85-ös kezdetű IP-m van, de minden probléma ugyanaz.
A router része lényeges most, összekapcsoltam a géppel, de nem kapcsolódik rá az Asus beállító oldalra, ha beírom a 192.168.1.1-et, akkor sem, pedig ez net nélkül is kapcsolódna.
Mit csináljak a routeremmel szerintetek? Reseteljem, van értelme? Mondjuk először a reset gomb helyett megnyomtam a wps gombot, az mit csinál?
RT-412D Asus
Az is gond, hogy nem hiszek túlzottan a Digis ÜSZ-nek, mert az első alkalommal is hülyének néztek, hogy nincs semmi gond, pedig elmondtam a hibajelenséget. Mi van, ha ez az asszonyka is csak le akar rázni?
Hogy tudom megnézni totál részletesen a hálózati dolgokat? Vagy ebből kiderül valami?
-
-
válasz
ubyegon2 #33006 üzenetére
Az imént megörültem, mert megszakadt és újraindult a kapcsolat, át is bootoltam, be is jött a fórum topik oldala, de a hsz-t, amit írtam, már nem engedi elküldeni, nem biztonságos kapcsolat lap jön fel állandóan. A munkához szükséges oldalak sem jönnek be.... ez a 188.143.95.8 ip cím megfelelő amúgy, még nem volt ilyen magas számú nálam. Még nem routeren vagyok.
-
-
krealon
veterán
válasz
ubyegon2 #32995 üzenetére
"Az IP címem nem ez, ami ott van, azt írtam is, pont ezért fura! A myip oldalon csekkoltam folyamatosan."
Ha a router-en (ami a PPPoE tarcsazast vegzi) a WAN IP cim es a what-is-my-ip oldal altal kiirt IP nem egyezik meg, akkor NAT-olt (privat, nem publikus) IPv4 cimed van. Ezt jelenti az ASUS routerben a sarga felkialtojel.
-
krealon
veterán
válasz
ubyegon2 #32990 üzenetére
A 100.-as kezdetu IP cim privat vagy NAT-ot IP cim a Digi-nel. Azt nehezmenyezi az ASUS router.
A Digi topikban talalod a megoldast. -
válasz
ubyegon2 #31672 üzenetére
Visszaraktam a TP Linket. Ezzel a Belkin N300 routerrel gond van. Reseteltem jó hosszan, de semmi, viszont ha az első két csatlakozóba dugtam a géphez csatlakozó kábelt, akkor a kis pici kék led világított, ha a 4.-be dugtam, akkor a szélén lévő hosszú led volt halványkék, a 3.-ba dugva pedig a hosszú led volt borostyánszinű.
Hibás a router szerintetek is?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest