Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave0502
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Az itthon ki épített rendszer:
Digi optika
Huawei ont Bridge módban
Tplink arcer c6
Zyxel 16 gigabit switchA gondom az volt hogy a tplink 2 naponta be lassult. 2.4 GHz wifin gondolt egyet és a 200 körüli sebességet el dobta 30 ra. Újra indítás után ismét ment 2-3 napot. Most vissza vittem Gariba. Remélem ez megoldja. Ha véletlenül nem merre lenne érdemes továbbb menni ? Köszönöm a segítséget.
-
Soma01
veterán
válasz
Sasori18
üzenetére
Oda az elosztóba vagy inkább az elé nem tudod bekötni ideiglenesen ezt a modemet?
A szomszédban/havernál/rokonnál nem tudod kipróbálni a te modemedet?
Ez után passz. Ahogy fentebb is írták "Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)" témában kérdezz tovább. -
Sasori18
csendes tag
válasz
Essejó
üzenetére
Bocsi, tényleg az en szokásom hogy rosszul fogalmazok ebben. Szóval ő konkrétan mondta hogy nyomjam be a reset gombot a modem hátulján.
Anno a telekomnal a modem reset után pénzt kértek el azért hogy beallitsak ujra távolról, valszeg magától ezért nem mondják. Igaz itt szó se volt plusz költségről -
Sasori18
csendes tag
válasz
Soma01
üzenetére
PC-n nem világít a csatinal.
Modemen ugy néz ki a dolog hogy előbb a wifié villog, majd az interneté, de az jóval gyorsabban. Aztan zölden világít minden led, majd pirosan és kezdi elölről.
Szóval a modem hátulján lévő reset gombot nyomtam be, ami után tudtommal (én már jártam így) újra be kell állítani a modemen saját kezelofeluleten. Na mar most ez nem megy, távolról sem, mert "offline modba" kapcsolt a modem, az telefonos ügyintéző szerint. Hogy mitől, azt nem tudja
-
-
-
Soma01
veterán
válasz
Sasori18
üzenetére
Igen. Erre gondoltam, hogy kábelen vagy WiFi-n? Szóval kábel.
Mindegy melyikbe dugod. Az összes sárga, INT csatlakozónak jónak kellene, hogy legyen. Ha összedugod a PCvel, a LAN csatlakozó felett a ledek világítanak? A PCn is meg a modemen is? IP címet kap ez után a géped? -
Sasori18
csendes tag
válasz
Soma01
üzenetére
Sorr, nem vagyok a hálózat világában, ezt hogy érted? Mert hány felekeppen lehet ra csatlakozni? Ket Ethernet kábel bedugva alaplapi portba, modemen meg igazából egy INT feliratú 4 es Elosztó van es ott az 1esbe van dugva. De alapból a 4 esbe volt. Nemtom van e jelentősége, en dugdosom mar ossze vissza kínomban
. Remélem kitaláltam mire gondoltál a kerdesedkor -
Sasori18
csendes tag
Sziasztok
Nos, mint az köztudott a Vodafone upc elég problémás szolgáltató nekem rendszeresen elmegy a netem ezért gondoltam hallgatok az ugyfelszolgálatosra es újraindítom a routert.
Egy cbn model : CH7465VF internet Modemrol lenne szó
Ujra indítás után be akarnék állítani mindent a Router saját felületen, de hiába irom be az alján található 192.168.0.1 ip címet nem történik semmi. Az ugyfelszolgálaton azt mondták nem tudják távolról beallitani, mert a Router offline modba kapcsolt, nem tudják miért, majd jövő hét végén kijon egy technikus es meg oldják. Megkoszontem a semmit es elbucsuztunk. Most ide fordulok hozzátok, hogyan tudnám működésre bírni a netet? Én azt gondoltam a Router reset után csak be kell allitanom mindent, de semmit nem tudok csinálni vele. Csak folyton villognak a ledek rajta, ujra es újra bejarja ugyanazt a folyamatot. Villog, aztan egyben minden led zöld, majd piros, aztan ujra villog. -
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Kollegam telekomtol sagemcom f@st 6570-es routert kapott 2 gigabites nethez. A kerdes, hogy ezt mindegyik porton tudja, vagy csak az egyiken, ahogy az divat...? Amennyiben csak az egyik tudja, akkor nem tudjatok-e veletlenul, hogy melyik az?
Neten keresgelve nem talaltunk valaszt, meg mutatott kepet a cucc hatarol es ott is csak lan1/2 stb. a megnevezesuk.Elore is koszi!
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Voda routerében jártam már egyszer . Akkor állítottam be a 2.4ghz és a 5ghz es wifiket , egyedi névvel és jelszóval láttam el őket.
Xiaomi routert most csak összedugtam a vodással.Most vagy azt kellene , higy a wifit csak a xiaomi sugározza vagy azt , hogy jelerősítőként szolgáljon de ne hozzon létre külön wifit
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg vodafone szolgáltatóm van . Amit adnak modemet az sugározza a wifit 2.4 illetve 5ghz en egyszerre.
Vásároltam egy XIAOMI MI ROUTER 4A VEZETÉKNÉLKÜLI ROUTER GIGABIT ETHERNET KÉTSÁVOS (2, 4 GHZ / 5 GHZ) routert amit lankábellel összekötöttem a Compal CH7465VF vodafoneos modemmel.Azt , hogy tudom megcsinálni , hogy a Xiaomi routerem ne csináljon pluszban 2db wifit ( 2.4, 5ghz ) hanem ugyan azon a néven fusson mint amit most a Compal CH7465VF modemem sugároz.
Ha ez nem kivitelezhető akkor azt , hogy tudnám megoldani , hogy a jelenlegi Compal Modem ne sugározza a Wifit hanem csak a Xiaomi .
Az okoseszközeimet nem szeretném újból szinkronizálni szóval , ha a wifi neve ugyan az maradna akkor az eszközök nem észlelnének semmit?
( robotporszivo, klíma)köszi
-
Bl@tty
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Vagyis küldjük vissza a sunyiba?

Akciósan 7,5 ezerért vettük kuponozva, lehet nem kapnánk helyette újat és ennyiért meg nem lenne alternatíva nagyon.Ma megpróbálták amúgy a TP-Link tápjával (azonos kimeneti tulajdonságú szerencsére) és azzal elsőre működött. Nem tudom, hogy a hosszabb áramtalanítás miatt (ideiglenesen működött a TP-Link helyette), vagy stabilabb táp miatt, de megy. Legközelebb, ha megyek hozzájuk, "szimulálok" egy áramszünetet és meglátjuk. (Hacsak addig nem lesz megint "valós teszt" vihar miatt.
)
Aztán ha ezzel stabil, akkor nem biztos, hogy megérné a macera vele, a fent leírtak miatt. Inkább kapna egy új tápot, hogy a TP-Link is működhessen AP-ként.Minden esetre köszönöm a választ!

-
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Egy Asus AC1300G PLUS V3 routerrel kapcsolatban kérnék segítséget. Decemberben került szüleimhez egy ilyen új router leváltandó a régi TP 1043nd v2-t.
A probléma az lenne, hogy újabban gyakoriak a pillanatnyi áramszünetek a környéken és a router ezek után nem hajlandó 'elindulni'. Ahogy újra áram alá kerül, a 'power' led és 2 másik led (azt hiszem a WAN és az egyik LAN, ha kell megkérdezem pontosan) azonnal folyamatosan világítanak, majd így maradnak.
Eddig működött az a módszer, hogy 15-20 percre kihúzták a tápot (nem kapcsolták ki gombbal!), majd visszadugva elindult rendesen. De legutóbb már ez sem jött be.Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ilyennel? Tápegység probléma, vagy elektronikai?
Előre is köszönöm!
-
Üdv mindenki!
Korábban írtam a WSD problémával kapcsolatban. Ha figyelmesebben olvastam volna a leírást, sikerült volna elsőre, itt írja a 10-es lépésben, hogy virtuális interfészt kell hozzáadni a STATION eszközhöz, hogy kiterjessze a WiFi-t.
Megoldódott tehát, a sebesség nyilván korlátozott, kb felét dobja tovább annak, amit a STATION eszközön vezetéken mérhető.
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Van egy Asus Rt-Ac57u routerem. Még amikor megvettem külön beállított neki a 2,4 és az 5ghz-et. Mostanában azt veszem észre, hogy az 5ghzes hálózatot nem ,,szórja". Se a telefonok, sem a laptopok nem látják. Újraindítom az eszközt, egy pár óráig látható az 5ghz, aztán csak a 2,4.
Mit lehet ilyenkor tenni? A routerem a legújabb firmware van. -
Sinkapeter
tag
Sziasztok! Egy régebbi problémánk merült fel újra routercsere után a munkahelyemen. Ez már régóta fennáll, előtte volt már egy MIkrotik, aztán amikor azt tönkretette a villám, egy ASUS, most egy TP-Link ER605, de a hiba nem változik. Sőt állítólag a mi szervizeseink területén máshol is ilyen probléma van, ha a koaxon jön a vezetékes szolgáltatás.
Arra lenne szükségünk, hogy a router normál esetben a vezetékes netet használja, de annak kiesésekor váltson át mobilnetre. Elvileg minden működik, a beállítások jók, de addig, amíg a szolgáltatói eszközhöz kapcsolódik a router, nem vált át a mobilstickre. Ha kihúzom a hálózati kábelt, áramtalanítom a szolgáltatói eszközt, akkor átkapcsol, de ha nincs net (vagy ezt azzal modellezem, hogy kihúzom a koaxot), akkor nem történik semmi. Pontosabban a TP-Linkben elvileg látszik, hogy észreveszi, kiírja, hogy a kapcsolat offline, aktiválja is a mobilnetet, de nincs internetelérés.
Szerencsére egész megbízható a szolgáltatónk, ritkán van kiesés, akkor meg tudjuk oldani manuálisan is, de talán van valakinek valami ötlete. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Egy Routernél, ami AP mode-ban működik a szolgáltatós modemre kötve, pingelésnél mennyi csomagveszteség számít még jónak, normálisnak kiváló jelminőségű Wifin?
64 bytes 100 ms interval értékekkel pingelek több címet (routert IP, szolgáltatós DNS, 8.8.8.8 és 1.1.1.1) és néha vannak elveszett csomagok.
Kábellel és a szolgáltatós eszközzel nem tapasztaltam csomagveszteséget, de az új Routernél igen.
(bővebben írtam a hálózatos topikban róla)
Ilyen méréssel mennyi db hiba mondható normálisnak? Ha egyáltalán normális.
pl Router IP pingelés
1.1.1.1 ping... ez már 16 veszteség lett 30 000 csomagnál.
Egyszerre fut most nálam 4 db külön címre indított pingelés, a másik gépen is 4 db fut. A másik gépen jobbak az értékek pedig az másik szinten van. Nálam meg itt van fent a Router 4 m-re. -
LanyUs
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
Valójában nem router gond és a leírásból azt olvasom ki, hogy szívás van... Marad a kábel
A bébiőr Motorola MBP485 leírása: Frequency 2.4 GHz to 2.48 GHz
"Use of other 2.4 GHz products, such as wireless networks (Wi-Fi routers), Bluetooth™
systems, or microwave ovens, may cause interference with this product, so keep the
Baby Monitor away at least 3 feet from these types of products, or turn them off if they
appear to be causing interference." -
Soma01
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
Most, hogy kicsit átgondoltam, lehet, bekéri az erősíteni kívánt hálózat adatait, amit majd egy következő lépésben küld el az jelerősítőnek. Ez olyan kínai WiFi kamera logika. Nem tartunk még ott, de már írd be az adatokat. Én meg azt gondoltam, hogy előbb csatlakozok a jelerősítőhöz és majd annak a felületén fogok csatlakozni az erősíteni kívánt hálózathoz.
-
LanyUs
őstag
Sziasztok!
Tp-link tl-wr1043nd routerem van. Családi házban középső szintről mindenhol az alagsorban, az emeleten és a 14 méterre levő melléképületben is jól fogható a jel.
Viszont ha bekapcsolom a kamerás bébiőrt, akkor a wifi megszűnik a melléképületben vagy az adott fogadóban, amihez tartozó jel útvonalában van ez az eszköz. A bébiőr is a routeren keresztül kommunikál.
Kábel összeköttetés nagyon bonyolult lenne már, a bébiőrt használnom kell. Esetleg Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
Soma01
veterán
A Xiaomi range extender ac1200 eszközt csak az alkalmazáson keresztül lehet beállítani? (részeletesen) Webes felülete nincs?
-
-
mezis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
Egyéb zavarforrások a közeli frekvencián?
-
-
mezis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
A térerőt dBm-ben, grafikonon jobban kedveljük. És ebben az esetben a jelismétlő menüjéből is, bár ott inkább csak táblázat szokott lenni.
-
-
mezis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
"...hiába rakom AP határára"
Mit jelent az AP határa? Ahol még éppen van valamennyi jelecske?
-
Urak, légyszi segítsetek!
Összeállítottam egy WDS-t, Atheros chipes mindkét router, a dd-wrt oldalán található leírás alapján. AP-ben látom a STATION eszközt (el is érem az admin felületét), viszont hiába rakom AP határára, nem terjeszti ki a hálózatot, nem is látom STATION SSID-jét.
Mit ronthattam el? Kapcsolat biztosan van...hiszen elérem az eszközt.
-
oxide83
aktív tag
válasz
Tompika777
üzenetére
A teljes resetelést korábban már próbáltam, nem segített rajta.
-
Tompika777
senior tag
válasz
oxide83
üzenetére
Mivel a Telekomnál minden sim hangalapú(nincs dedikált adatkártya) így naponta legalább egyszer(de akár többször is) újra osztja az IP-ket a rendszer, ilyenkor a net megszakad. Általában ez nem okoz gondot, az eszközök újra csatlakoznak,de anno nálam is előfordult egy D-link routerrel, hogy nem csatlakozott újra. Szerintem próbálj meg egy teljes gyári visszaállítást, hátha megoldja a dolgot(ha esetleg nem is véglegesen), nekem segített.
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Vezetékes net hiányában egy TP-Link Archer MR400 routert használok itthon korlátlan Telekom mobilnet SIM kártyával. A problémám az hogy 2 hónap megfelelő működés után minden nap hasonló időszakokban elszáll a net és csak újraindítással jön vissza. Ez a folytonos újraindítgatás eléggé frusztráló és az a kérdésem hogy valaki tapasztalt-e már ilyet és rájött-e mi okozta az ilyen jellegű hibát?
-
SzTomiszka
csendes tag
-
válasz
SzTomiszka
üzenetére
"Port triggering"
Azt nem használtam sose, neked kell kikísérletezned.
Valahogy úgy működik, hogy ha érzékel egy kifelé menő kapcsolódást akkor ugyanarra az ipre egy másik portot be-forwardol. Nálad van ilyen (jellemző) kimenő kapcsolat? -
SzTomiszka
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nagyon köszönöm, megpróbálom.
És a Port triggering ilyen elven nem lenne jobb nekem? Elvileg azzal nem kellene külön IP címekre nyitnom.Lényegében az adott játék így adta meg a hivatalos oldalon, hogy mik legyenek neki nyitottak:
Call of Duty: Warzone - PC
TCP: 3074, 27014-27050
UDP: 3074, 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036
https://portforward.com/call-of-duty-warzone/Csak ugye nem tudom mindet beállítani mert az XBOX-nál már be lett állítva pár azonos port. Viszont ha Triggeringben belövöm mindet, akkor az működne?
-
válasz
SzTomiszka
üzenetére
Igen, ez az elv.
De pl lehet hogy a "External port: 80" nem fog összejönni mert ez a port a router adminisztrációs portja. Különben is ezen default portszámot a net felől lehet erős támadások érik (tucatnyi percenként 7/24-ben) ezért lehet a szolgáltatód be se engedi hozzád. Érdemes inkább 2000 feletti port számokat használni. -
SzTomiszka
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Akkor valahogy így kellene megcsinálom, hogyha nekem például az a lényeg hogy a 80as port legyen nyitva mind a 3 eszközön ?
External port: 80 IP:192.168.0.164 Internal port: 80
External port: 81 IP:192.168.0.165 Internal port: 80
External port: 82 IP:192.168.0.166 Internal port: 80Még egy olyan kérdésem lenne ezen kívül, hogy az Port triggering mennyiben különbözik ettől? Azzal is meglehetne ezt oldani?
Ezekhez a dolgokhoz nem értek annyira sajnos. Előre is köszönöm. -
válasz
SzTomiszka
üzenetére
Az extermal port a router wan oldali portszáma, az internal port pedig a lanon levő pc portszáma.
-
válasz
SzTomiszka
üzenetére
Adj meg másik external portszámot.
Persze azt nem tudom a távoli játékosok ezt hogy tudják lekezelni. -
SzTomiszka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy port fowardingban szeretnék nyitni pár portot a routerben, 3 eszközre.
Első kérdés az lenne hogy a routerben nem látok olyat hogy portfowarding, hanem virtual server, meg port triggering. A virtual szerver az ugyan az?
Ha igen akkor ott próbálkoztam, sikerült is beállitani 1 IP cimre, viszont ha egy másikhoz is hozzá szeretném rendelni akkor hibát ir ki (gondolom, mert ahhoz a porthoz már hozzárendeltem egy IP cimet).
Lenne 2 PC ami Warzone lenne beállitva, meg az XBOX-ra is beakartam állitani pár portot.
MAC cim szerint, lerögzitettem az IP cimeket.
Tudna valaki segiteni ebben, hogy hogyan lehetne megoldani? A router az TP-Link AC1200
Előre is köszi. -
A214
aktív tag
Sziasztok ,
Asus routeren átkapcsoltam a wifi titkositást WPA3 ra.
Néhány eszköz természetesen nem tudta kezelte ezért visszakapcsoltam WPA2 re.
De sajnos most így se tudnak az eszközök felcsatlakozni.
Rutert újraindítottam.Csináljak egy resetet vagy van más megoldás? -
mezis
félisten
válasz
golyós
üzenetére
A dokumentációban nem találtam adatot arról, hogy kétsávos lenne az Arris Touchstone TG3442DE. Akkor meg bizonyára csak 2,4GHz-en nyomul, vagyis nincs mit lekapcsolni, de lehet, hogy gyári beállításban a 2,4GHz-es WiFi AP sincs bekapcsolva.
Okostelefon: WiFi scanner programot android 2.0-ra is találtam. Lehet hogy semmi WiFi nincs a környékeden? Amíg valamelyik okosoddal nem tudsz WiFi AP-t megjeleníteni, addig nincs értelme hibát keresgélni.
-
golyós
addikt
"• Wi-Fi router, 2,4 GHz-es csatorna használata, 802.11b/g mód, a légkondicionáló berendezés lefedettségével. (A párosítás idejére a routeren ki kell kapcsolni az 5 GHz-es frekvenciát, és a 2,4GHz/802.11n módot!)"
Ennyit találtam a leírásában, de nem tudom kikapcsolni-váltani a szolgáltatói routeren.
Lehet ezért nem tudom párosítani? Tudtommal lefelé kompatibilis mint az USB 3 pl -
mezis
félisten
válasz
golyós
üzenetére
A WiFi-t mi biztosítja?
Mert az Arris Touchstone TG3442DE leírásában semmi nyoma WiFi-nek. -
golyós
addikt
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen ide tartozik , de hátha valaki már belefutott :
Van agy AUX Delta 2 klimánk, nem tudok csatlakozni rá a wifi-vel, nem is látja konkrétan.
Mindent leirás szerint csinálok, de semmi.
Arris Touchstone TG3442DE Vodafone gigahertzes wifi-router
Annyit ir, hogy mindenképpen kapcsoljam le az 5ghz-es wifit a csatlakozás idejére, de igy sem látja. Már probáltam 20-40mhz-en, kevert frekin is, kikapcsoltam a WPA jelszókérést is de semmi. Valami biztonsági nyavaja lesz, de mi? Ipv4, port forwarding és UpnP be van kapcsolva.
Ötlet? -
mezis
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
2,4GHz: Próbáltad az 1-es csatornát, 20MHz-el?
-
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Az a baj hogy mindenkinek 3-4 zavarója akad mert nem tartják be 2,4-en a 1-5-9-13 felosztást. Ekkor nálad csak 1 zavarója lenne mindenkinek.
5GHz-en pedig tedd automatikus dfs csatornakiválasztásra. Anélkül nem csoda ha mindenki ugyanazt az 1db 80MHz-es csatornát kapja. -
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
"Wps tiltást azt hol látom"
A képeden a két alsó. -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Doky586
üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, amatőr vagyok hálózati beállításoknal.
Asus alól én szedtem ki a jelszót.
Akkor wpa2re állítom át majd .
Wps tiltást azt hol látom, hol tudom megcsinálni?#40400: mezis
Ezt letöltöttem, ez mutatja is a csatornákat a cégnél. Otthon is megnézem majd . A másik amit próbáltam nem mutat semmit. Winuen meg kifagyott a program.Ugye csak azt nem értem hogy most az új telefonnal mért lett ilyen gondom. Mert eddig semmi probléma nem volt.
Telefon még máshol működik normálisan. Majd húsvétkor máshol még jobban megnézem .Este írok majd még.
Köszönöm
-
tomy88trance
tag
Speedtest.neten hozzá az elvárt szintet, 900 körül fel és le, mikro betüs progiban is, ahol szerveroldalon visszafogják ott lassabb persze. Videónál van az említett gond, de még meg nem állt, ide oda léptetésnél sem. Annyi hogy a Diginél ami volt ott pikk pakk végigment a szürke csík. A saját router nincs bekötve egyelőre. Nem is tudom így van e még értelme. Telekomosra ráfrissítettek távolról valamit. Még Rocket leagure leszek kíváncsi, sok packet loss volt, ha az megszünt akkor okés
-
mezis
félisten
válasz
tomy88trance
üzenetére
A kábeles kapcsolati sebességek mekkorák?
Az éteredben mi újság?
Saját router-edet kézzel állítottad be (LAN IP, DHCP)? -
tomy88trance
tag
Közbe én megpróbáltsm telekomossal beszélni majdnem az lett a vége hogy a két gép rossz vagy a kábelek amiket most szereltek be :D Végül azt csináltam hogy átdugtam a sárga kábelt a lanba a lan/wan helyett. Úgy néz ki jó bár a YouTuben még mindig lassan tölti be a videókat(vagyis a szürke csík a fehér alatt nagyon lassan megy feljebb). Ledobálást meg megállás azóta nem tapasztaltam. Van értelme a
másik router bekötni?A ki be lépést nem számolgattam meg azóta nem is néztem. Lehet csak átmeneti kitiltás majd ma meglesem.
-
dave0825
őstag
Üdv. Erre van valakinek ötlete? Kihúztam az erősítőt, azóta minden megkapta a megadott IP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Remélem kitaláltam mire gondoltál a kerdesedkor

Gubek-Einste