- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
szőröscica #2954 üzenetére
Én társasházba GPS + SIM megoldást vennék mindenképpen. Pont a lopás miatt. Sajnos vannak akik csak akkor jönnek rá, hogy ha elviszi akkor nem fogja tudni használni ha már elvitte. Így legalább addig amíg nem áramtalanítja teljesen, meg lehet határozni merre vitte....
Nem beszélve, hogy a telepítés és az utólagos korrekció sokkal egyszerűbb, mint határolóvezetékkel. -
pomk
őstag
válasz
szőröscica #2954 üzenetére
Én személy szerint a Yuka Mini 800-ra szavazok. Bár más GPS-es típust nem próbáltam, de ezzel 99%-ban meg vagyok elégedve. Van egy csomó teszt videó YouTubeon, pl. a Tech2 videója is ha magyar nyelven szeretnél nézni. A telepítésre szvsz nem kell semmi szakértelem, kb. a terület határán körbe vezeted, megadod a No-Go zónákat neki (pl. egy fa, medence, stb.), beütemezed melyik nap melyik zónát nyírja és kb. ennyi.
Fel lehet venni 15 különböző zónát is akár, amelyekre külön ütemezést tudsz beállítani.
Hivatalos EU forgalmazó, vagy ha magyar kontakt kell akkor a luba.hu. Ők akár tudnak segíteni a "telepítésben" is. A fűnyíróhoz most ajándék garázs jár mindkét oldalon.Ha bármi kérdés merül fel, írd ide a fórumba, vagy van hivatalos Facebook csoport is. De ha gondolod, írj privátban és szívesen segítek.
-
pomk
őstag
válasz
szőröscica #2951 üzenetére
Mennyi a keret?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- E-East 300w autós feszültség átalakító 12V- 230V
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest