Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Labrador
tag
egy èrzèkelő van, ez szabályozza az összes kört. 525 nm nem akkora terület, hogy más időjárás (csapadék)legyen itt-ott a területen belül. Amit másképp gondolok mai fejjel, mint egy éve, amikor kiépítettem: sokkal nagyobb jelentősége van, hogy a terület, amit öntözöl, az árnyékos, vagy egész nap kapja a tűző napot. A köröket e szerint kellett volna kialakítani, ami ugyebár utólag elég macera.
-
Labrador
tag
A trágyázási szokásaimat leírtam, ez az én tapasztalatom, és természetesen mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja

A szenzor az öntözött területen kívül van, északi oldalon, napos helyen, és a földet 5 cm mulcs takarja. Idén jó tapasztalatom volt a 80%-os határérték beállításával, akkor egy nagyobb zuhi után pár napig csend volt, és mégis időben elindult, mielőtt száradni kezdett volna a fű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- Új Liectroux N7S-U robotporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest