Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElFeo
tag
válasz
N.otorious
üzenetére
A Husqvarna új kicsi gépei a 308V és a 302V tudásban már pariban vannak, ráadásul most akcióban öt év garanciával verhetetlen.
-
ElFeo
tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Amennyiben nyitott vagy más márkára, ajánlom a Segway Navimow gépeit. Hivatalos magyarországi forgalmazóval, szervizháttérrel. Szintén RTK alapú gépek kamerával és AI-val megtámogatva. l
-
ElFeo
tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ezeket engedd el, nem egy eltalált konstrukció! Kell a gyári dokkoló, de ha nem párosítod vele, ugyan tölteni fogja, de a határoló kábel jelét nem fogja érzékelni.
-
ElFeo
tag
Ahoy,
eladnám Worx Landroid WR101SI.1 robotfűnyíróm, mivel újabbra váltottam. Mennyi lehet ennek a reális eladási ára?
Köszönöm! -
ElFeo
tag
Szia,
az Ambrogio gyárt olyan fűnyírót, amelyhez nincs szükség vezérkábelre. Csak bekapcsolod és megy. Nyilván bizonyos feltételeknek meg kell feleljen a gondozandó terület.
-
ElFeo
tag
Szia,
köszönöm a segítséget, még próbálok megoldást találni, mert a fűnyíró nem igazán működik.
-
ElFeo
tag
Üdv,
esetleg valaki belefutott már hasonló problémába?
Robotfűnyíró-Worx Landroid S700i-bekapcsolást követően akku led zöld, figyelmeztető led egy ciklus alatt háromszor pirosan villog. Ez a hibajel azt jelenti, hogy szakadt a jeladó kábel, de biztosan nem az. Mivel teljesen biztosra akartam menni, készítettem egy rövidebb jeladót és abban helyeztem el a gépet, de a probléma ugyanúgy fennáll. A gép nem hajlandó elindulni. Persze már nem garanciális. Egyébként az a gyanúm, hogy vagy az alaplap vagy maga a jelérzékelő nem működik.
Köszönöm az esetleges válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest