- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baluuuka
tag
Húú Zodo máris jól indul a napom!Jóféle ez a nénike!
Hát én tegnap játszottam először ezzel a játékkal,de ahhoz képest elégedett vagyok magammal.1.46 elejét sikerült mennem egyetlen egyszer.Egyébként nagy többségében csak 1.48-akat.
Meg kell szoknom ezt a sokkal előbb fékezést meg teljesen más kanyarodást,mint Gridben.Tök más itt vezetni bármit is,mint ott.Na meg az a rengeteg beállítás...hát némelyik azt se tudom mi,mit csinál stb...
De összeségében tetszik a játék.
Na meg az is,hogy ilyen segítőkészek vagytok,mint Gridben is voltatok...
Zyil-nek pedig azt üzenem,hogy ne keseredjen el,mert én nem fogom a Gridet elhanyagolni!
Tegnap is játszottam vele!!Még csak annyit szeretnék mondani,hogy Boldog karit mindenkinek!!!!!!!
Holnap pedig jövök játszani!(ezzel is,azzal is)Szerintem szinte egész nap
!
-
dzsavermadar
senior tag
Ahogy nevezgettem át a fájlokat a verda festéshez tartozó dds-ekben, egyszer csak ezt is kiadta az enyém, meg az eredeti mellett.
Ha pontosabban érdekel, leírhatom hogyan.
Az enyém most így néz ki:
Az új festésem -
Nem annyira, csak rosszul méreteztem át a képeket. Úgy emlékeztem, hogy 500 szélesség pont elfér, csak közben rájöttem, hogy az a logout bejegyzéshez való, nem a fórumhoz.
Nem nagyon van most helyem, azért nem töltöttem fel 100%-os méretű képeket.Na csak felment a rövid múvi reggelre a Yt-ra is: [link]
-
Persze, tudom én is játszottam, meg próbáltam ezt is billentyűzetről. Csak azért emeltem ki, mert Brands Hatch elég keskeny pálya, és jó kanyargós is - legalábbis többet és jobban kell kanyardoni benne, mint elsőre várná az ember a térkép alapján.
Bár már leírtam 100x de én is FF EX-et vettem, szintén használtan, és szintén nagy örömömet lelem benne. Aki rászán egy kis pénzt, az csak jól járhat egy értelmes kormánnyal.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
dzsavermadar
senior tag
Tulajdonképpen én is így gondolom, hogy egy plusz pilóta neve kerül a jobb oldali ablakba, ahol az autó festés opció van. Egy autó marad. Csak a külföldi pilóták neve alá bekerül a mienk is.
És ez ad egy gondolatot, hogy akkor az én festésemet más is használhatja/megveheti.
Ezt nem irigységből mondom, hanem a lehetséges változatok felderítése végett.
Brahiból veszek egy kék JJ-s autót, és meglepem vele a pályán. -
Én billentyűzettel mentem 1:50 elejét az első mért körömben (többet nem is mentem), úgyhogy szerintem van ott még 4-5-6-7 mp.
Amúgy Ted a videóban nem JJ néven mentette az autót (vagyis igen, de utána átnevezi egy meglévőre), ha jobban megfigyelitek, és pont ezt kérdeztem tőle privátban, hogy létre lehet-e hozni teljesen újat, mert pont az opelből csak egy van. Ha valaki azt átfesti, más nem festhetné át.
-
"Lehet mire mennék már rég nem ezzel a moddal fogtok játszani."
Vagy inkább addigra mit sem fognak érni a beállításaid, mert szétalázunk.
Dzsaver: jó, hogy készítesz ebblő is videókat, ezekből most nagyon sokat tanulhatunk mindannyian.
A szerver mára bezárt. A továbbiakban a hamachi szervert (5.123.182.15, ehhez persze futnia kell a hamachinak, mert bár látszik a szerverlistában, belépni nem lehet rá) látogassátok, ha még lenne érdeklődő.
-
dzsavermadar
senior tag
Én sem erőltetem online, amíg a "karriert" le nem toltam, a kocsikat ki nem próbáltam, be nem állítottam. De ez valóban sok idő, mert ugye naponta csak kevés idő áll rendelkezésre.
Erre a célra. Nem úgy, mint a nyugdíjasoknak.Ted
Régebbi kérdésedre válaszolok. Nem tudom ki volt az a "furcsa" autós, de szerintem nem közülünk volt. Valaki betévedt.
A Photoshop megnyitja a képeket, de nem tudom még kezelni, úgyhogy ez is lassú dolog lesz. Kellett a plugin.Más
Azért benéztem volna, de nem tudtam.
Láttam a szerót lakattal, de nem kért jelszót, így beírni sem tudtam. -
JJános
addikt
Nagyon minimálisat állítgattam, de nagyon élvezem billentyűvel a vezetést.
A segítségekből, ha jól tudom, a váltót hagytam meg, és a blokkolásgátlót.Automata kuplungot néha be, néha kikapcsolom, bár nemtom mit csinál, mert nincs változás, és amíg nem ismerek egy pályát meg, a segéd low féket bekapcsolom.
És tolom neki, és nagyon bejön, mert én vérbeli szimulátor rajongó vagyon.
Anno 1985-ben a flight simulatorral kezdtem. Spectrum gépen, ami 64 kilóbájtos volt. -
"a szerverről való véletlen "kidobások" nem tetszenek."
Az senkinek.
Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.
A szerókészítés módját Ted már belinkelte, én is pont úgy csináltam természetesen (bár én kikapcsoltam a windows tűzfalat, többször is estem már abba a problémába, hogy hiába van beállítva, megfogja a bejövő kapcsolatokat játékoknál).
Ha lesznek versenyek, vagy Alfázok, vagy Peugeot. Mindkettő állat.
Ted: valamiért a bmw-t nem engedte, hogy belépjek vele, azt mondta nem kvalifikált jármű, vagy mi... ez vajon miért?
-
-
dzsavermadar
senior tag
-
dzsavermadar
senior tag
Bocsánatot kérek a tudatlanságomért, de egyáltalán nem értem, amiről beszélsz, pedig talán hallod is, hogyan csikorognak az agyamban a fogaskerekek.
Nekem ez jött ki, és innen nem tudom, mi az a "mentés" gombHülye vagyok, az előbb a videó felvételes dolognál, csak fél választ adtam, nem is érthetted.
A játékban elindítottam a visszajátszást, és azt vettem fel Fraps-el a hagyományos módon. Bocs. -
zodo
nagyúr
Megnéztem, de nem túl egyértelmű a videó elnevezésekből, hogy épp melyiket is szeretném megnézni és rögzíteni.
Továbbá a visszajátszáskor nem lehet az LCD menü-t használni és mivel fehér a motorháztetőm pont beleolvad, minden verseny infó.Viszont van "mentés másként" ill. "exportálás" lehetőség, bár nem néztem meg mit és hogyan. ,mert el kell menjek itthonról.
Dzsaver, te hogyan is készítetted a "zászlós" videót?
(#112) Ted-Mosby
Fasza, ügyi vagy!
Moderátor-os topikba írhatnál, hogy javítsák az 1.hsz.-ben lévő linkeket, ha majd elkészült az összes videód, amit segítségként szánsz a játékhoz.
Pl.: mint a már kész "Szerver belépés", esetleg egy jó képet is betetethetsz a játékból, hogy szép legyen az 1. hsz. ahogy kell. -
Ted-Mosby
senior tag
felvehető az biztos, dzsaver már csinálta
a vcr fájlokhoz converter kell, keress a neten, vannak mert láttam
-
zodo
nagyúr
Szerk:
Köszi Ted!
Megtaláltam a menteni való Fájlokat a mappákban.
Videókat is, de onnét nem tudom mivel tudnám megnyitni a .Vcr fájlt.Egyéni Kontroller beállítások, pedig (Win7 alatt):
Pl.: D:\Programok\rFactor WTCC 2010\rFactor_WTCC_2010\UserData\Controller mappában.
Megtaláltam a Replay opciót.
Controll menüpont, legalsó lehetőség = Visszajátszás
Innen Fraps-al felvehető, ha jól sejtem. -
dzsavermadar
senior tag
Rád biztos nem gondoltam,hogy nem tudod mi van alatta,
inkább csak úgy általánosan írtam.
Igen vissza lehet nézni, azt hiszem mindent.
A főmenü/controll/visszajátszások alatt. Ide ment mindent.
Időnként érdemes törölni is belőle ami nem kell, mert csak gyűlik.
Sőt, még mindenféle opcióval is rendelkezik az oldal. -
Ted-Mosby
senior tag
Nem minden autó párosítható ezzel a móddal, sajnos.
rfactorcentral regisztráció szükséges
sajnos le kell töltened, mivel az autókat amiket most beletettem azt nem találod meg külön,mert módosítottam őket, hogy passzoljanak ebbe a verzióba
a pályákat letöltheted, de ha együtt karunk menni nekünk is le kell majd
-
YakQzA
tag
Már egész tűrhetően megy Michelisz Leonjával. Némi állítgatás után.
Ez mondjuk nem éppen F1, mert nincs olyan erő és sebesség a WTCC-ben.
Automata Kuplung
Kipörgésgátló
Blokkolásgátló
Akkor ez tul. képpen ajánlott és szabadon választott. (alacsony,közepes,magas)
A váltó és box is automata nálam. (még)
Az összes többi ki? Na ez a gáz, mert még kezdő vagyok és billenytűs. Szóval ezek nálam még játszanak.És javasolnám legalább az alacsony szint engedélyezését!
Ti milyen időt mentek az AI-hoz képest?
-
Én kikapcsoltam minden segítséget (kivéve auto kuplung, mert olyanom nincs), mert csak visszafog, és még a hang is idegesítő
Mondjuk billentyűzettel is kipróbáltam, azzal nagyon nehéz játszani.Zyl szerintem az oldal (ha nem prémium letöltést választasz, ami fizetős) nem támogatja a letöltésvezérlőket, de ezt ki is írja.
-
YakQzA
tag
Ezzel szerintem mindenki így van még. Nagyon más mint a Grid. Néha már túl nehéznek érzem.
Egy dologban kéne majd megegyezni, mégpedig abban, hogy milyen segédleteket és milyen mértékben használjunk. Akkor jobban lehetne rá gyakorolni. A full BE itt nem jó, mert akkor már magától megy a kocsi csak a gázt kell nyomni. -
dzsavermadar
senior tag
Küldött még Ted két dolgot hozzá, én ezekkel jártam a leírt módon.
Azt írta a online-hez kell.
Ja, nem ide küldte, mert ide nem tudott belépni valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest