Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a szerverről való véletlen "kidobások" nem tetszenek."
Az senkinek.
Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.A szerókészítés módját Ted már belinkelte, én is pont úgy csináltam természetesen (bár én kikapcsoltam a windows tűzfalat, többször is estem már abba a problémába, hogy hiába van beállítva, megfogja a bejövő kapcsolatokat játékoknál).

Ha lesznek versenyek, vagy Alfázok, vagy Peugeot. Mindkettő állat.

Ted: valamiért a bmw-t nem engedte, hogy belépjek vele, azt mondta nem kvalifikált jármű, vagy mi... ez vajon miért?

Új hozzászólás Aktív témák
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Feltehetőleg kevés a gépem hozzá, mert performance-ra hivatkozik kidobásnál, és megnéztem mit is művel a cucc: ha csak a dedikált szerver megy, akkor 250fps-sel viszi a játékot, ami több, mint elég. Viszont ha én is beszállok, leesik 40-50-re 5 embernél, és ez több embernél valszeg még lassabbá teszi. Lehet, hogy erősebb géppel rendelkezőnek (nálam egy 2.9-es c2d hajtotta) kéne szerót csinálnia.