- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ nem történt semmi... de az ilyeneken múlik mindig az is, hogy a grid-ben se sikerült crash mentes játékot összehozni.
Attól, hogy te kivetted az autót, attól még az út közepén álltál, én meg jöttem 160-nal. Gondolhatod, hogy elrántottam, mert nem tudtam mi fog történni. Ennyi a történet.
Gyere vissza játszani! -
Sziszifeca
őstag
JJ: a link nem jó amit adtál, de javítottam neked:
[JJ festése] -
Ted-Mosby
senior tag
"Aztán olyan is van, hogy egyszer csak elmegy a kép lerakja a tálcára, és persze mire visszakapcsolom már a falban vagyok."
ez már nálam is előfordult párszor
aki esetleg szenved az autó beállításaival (mint pl én tegnap BRNO-ba) , van az interneten nagyon sok letöltöd és kicsi változtatással talán nálad is működik
csak beírod a google-ba az autód típusát, utána pedig, hogy .svm
pl.: seat leon.svm
én találtam egy párat, de még finomítanom kell
-
Én úgy gondolom, hogy ha már szimulátorozunk - azaz a valóságot szimuláljuk, akkor igenis tartsunk be szabályokat. A szabály pedig az, hogy a pályán megyünk, nem a füvön. Az csak egy rossz grid-es beidegződés, hogy "mindenki ott megy ahol akar". Nem. Ilyen nincs. Igenis tessék az aszfalthoz ragaszkodni. Az tény, hogy aki vág, az kockáztat, de ne legyen direkt vágás (itt nem a lelóg a kocsi az aszfaltról effektre gondolok, hanem arra, amikor két méterrel a füvön belül mész, és kiegyenesíted a kanyart), erre kérek mindenkit.
A segítségek jelenleg elérhetőek, ahogy mondtam, csak nem lehet maxra tenni őket, csak alacsonyra. Ha ez gond, változtatok rajta, mert abban igazad van, hogy gyorsabb nem lesz az illető. Viszont szvsz nem is fejlődik semmit.
-
Azért mert itt a kocsi magától végigmegy, ha mindent bekapcsolsz. Az nem kifejezetten fair azokkal szemben, akik megpróbálnak magukból kihozni valamit.
Beszéljünk róla, hogy mi legyen a legmegfelelőbb beállítás, ezzel egyet értek. Ezért is vagyunk még mindig teszt fázisban.
A levágásról az a véleményem, hogy szabályok vannak. Igenis törekedjünk arra, hogy ne vágjunk le pofátlanul kanyarokat. Megértem, hogy kicsúszik valaki, ez megesik. De csak azért, mert "ő kockáztat, vagy sikerül vagy nem" ezt nem tudom elfogadni.
A szerveren az időket akárhogy be lehet állítani. Azért tettem viszonylag hosszúra, mert ha a többség úgy akarja, szavazással tovább lehet lépni. Tökéletesen tud érvényesülni a többség dönt elv - szerintem ez így elég rugalmas.
-
zodo
nagyúr
Nagyjából én is itt tartok.
Pályákat sem ismerem, kivétel a tegnapelőtti Monza-t, mert ott F1-es móddal több száz kört mentem, de végül feladtam az említett autó setupolás végett ami kissé szerteágazóbb azoknál a verdáknál.Az én meglátásom is a tiedre hajaz, hogy ez lesz a helyes út.
- Megfelelőnek vélt Autó kiválasztása.
- Pályaismeret
- Megfelelőnek vélt autó beállításainak megtalálása
- Öröm. Annak ellenére, hogy nem látunk DX11-es csilli-villi pixeleket. -
zodo
nagyúr
Hát ez már nem a Grid.
Sok múlik az Auto beállításain!
Segítségeket F1-től F11-ig bátran próbálgasd és amelyik tetszik azt használd, van olyan segítség amelyiknek több fokozata is van.
Többször kell megnyomni.
Boxutca segítséget érdemes kikapcsolni, mert csak falnak megy.Zyl
Lehet, hogy ők más böngészőt vagy letöltő kliens használnak és azért nem megy náluk.
Mondjuk a címsorba másolásnak, mindenképp mennie kell.
Na, de már mindegy, talán mindenkinél elindult a Multis letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest