- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koko52
nagyúr
Jaja, ez kell az emberek megnyugtatására hogy kapsz nyugdíjat. A temetők meg tele 60 évesekkel. Statisztika, pff...
Jobbak a kaják, jó a sok műanyag az elektromágnesesség stb.. előre megyünk... Csak régen nem szív és érrendszer meg a rák vitte el az emberek 70%-át, hanem a végelgyengülés. A járvány miatti halálozás más kategória.Ok én elengedtem, igazatok van mindenben!
-
User_2
tag
átlag, átlagos élettartam, átlagos
nem tudjuk hogyan számolta, mit vett figyelembe az átlagoló valaki
fals és manipulatív a metodika, ez a gond
azt mutatja, hogy a mi generációnk (mármint az épp hatalmon lévő) a fejlődés legmagasabb foka, így aztán minden felhatalmazásunk megvan arra, hogy bármit megtegyünk anélkül, hogy végiggondolnánk mi is a következménye a tetteiknek. mert mi vagyunk a lineáris fejlődés eszenciája ezért csak jót és kiválót cselekedhetünk.
azokkal szemben akik előttünk éltek, akik mind - mármint átlagosan - szóval mind bugrisok voltak.
pedig ez nem igaz
nem voltak bugrisok és nem haltak meg átlagosanaz átlagos élettartam azt is sugallja, hogy az eloszlási görbe egyenletesen lineáris, pedig nem.
és hogy ezt honnan veszem?
hát már mégis honnan tudnám, nem haltam meg átlagosan fiatalon a neolitikumban -
User_2
tag
a születéskor várhatom élettartam egy erős átlagolás eredménye.
aki túlélte a 20. életévét az minden korban jó eséllyek megélte a 60-at is.
sokan haltak meg fiatalon, ez nagyon lehúzza az élettartam átlagotaz ilyen átlagok azt sugallják, hogy régen mindenki nagyon nagyon buta és tudatlan volt, kész szerencse hogy megtalálták a kukijukat, különben kihaltunk volna.
pedig egészen biztosan nem voltak butábbak, mint a most élő emberpéldányok
-
-
Érdekes dolog ez, másnál is látom, és az otthoniaknál is, hogy most mindenki le akar menni az átlag szintjére, mert csak. Aki eddig 30 ezret fizetett, az hirtelen 15-öt akar. Nyilván van ennek egy pszichológiája is.
Látod, te is tűzifát vásároltál nyilván aranyáron, miközben bevállalhattad volna, hogy fizetsz 15 ezerrel többet a gázért, és csókolom. Összköltségben ugyanott lennél.
Ha már megvetted a fát, akkor vidd lejjebb az átalányt a reális szintre. Számold ki a téli/nyári fogyasztásodat, szigetelj!
Nálunk a lakásban is átfolyós van, itt konkrétan 5 másodperc. A családi házban is kb. ennyi. Ez az 1 perc nem tudom honnan jön, de ott a kazánnal lesz probléma. Már logikailag sem jön össze a dolog (átfolyós, tehát valós időben melegíti a vizet, nem egy puffert kell felfűtenie, ezen mi tartana 1 percig?).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest