- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
válasz
Jamby18 #11347 üzenetére
Különálló épület vagy közvetlenül csatlakozik a főépülethez? Családban jó néhány éve történt, hogy különálló fűtetlen épületbe helyezték el a kondenzációsat, működött jó pár évig, aztán jött egy keményebb időszak télen és valahol elfagyott a kondenzvíz kivezető, szépen megtelt a kazán, aztán el is költözött az örök vadászmezőre. Úgy tudom lett helyette c24 kéz alól.
Pár ezer forintos fűtőkábellel ez mondjuk orvosolható lett volna.
Érdekesség képen az én westen kondi kazánomat a "garanciális" időszakban a szerelő az évenkénti takarításkor, cseszett kitakarítani a kondenz elvezető szifonját, 3 év után el is dugult, nálam is megtelt a kazántest vízzel, de miután kiderült a probléma, a hiba orvoslása után elindult. -
Janusz001
őstag
Ebben azért vastagon benne van a drágalátos "elkúrmányunk" keze, sok ember azért nem szigetelt és korszerűsített anno, mert az olcsó energia és a rezsicsoki örök, minek beruházni, sose térül meg, stb. Mostanra pedig tényleg annyira elszálltak az építőanyag és munkabérek, hogy nagyon meg kell gondolni, hogyan fogjon hozzá az ember.
Ha egyszer eltörlik, márpedig elfogják a jelenlegi rezsicsoki limitet is, sokan rájönnek, hogy a jelenlegi házukat sem tudják energiával fenntartani. -
Janusz001
őstag
Párazárót semmiképp nem tennék a saralt födémre ha nincs megoldva a lakótér felől a párazárás. A födémen távozó pára ott megakad, lehűl, lecsapódik, nedvesedni fog a födém.
Nálam is saralt a födém, én csak simán leterítettem átlapolva a kőzetgyapotot, padlástér át van szellőztetve, csont szárazt minden. -
Janusz001
őstag
válasz
UberMutant #5823 üzenetére
Első próbáltam: "Sajnos nem várt hiba történt.
Kérjük, térjen vissza a kezdőoldalra."
Telefonon meg a bejelentkezést követően, egy hosszas krikszkraksz szöveget kapok. -
Janusz001
őstag
MVM next oldal másnál se megy? Se telefon, se böngésző(chrome,edge), próbáltam törölni mindent is, inkognitó mód, de állandóan hibát dob.
-
Janusz001
őstag
Én csak a horgászkulipintyót fűtöm vele hétvégenként, amikor kint vagyok, de van nekem ott szépen betárazva 1-2-3 éves konyhakész száraz cucc is, friss vágással nem fűtök.
Itthon pedig 3 klíma megoldja a téli fűtést. -
Janusz001
őstag
Életem egyik legjobb befektetése volt, amikor kb. 8 éve ültettem 300 árboc akácot a telekre, kb. 10e ft -ba voltak a csemeték +a kezdeti munka, éves tavaszi metszés, illetve saját részre a kitermelés télen. Most kivágok 1 termetesebb darabot, már pénzemnél vagyok.
A kivágott fa tönk mellől iszonyat gyorsan nyomja az új sarjat, van amit idén harmadjára fogok kitermelni. -
Janusz001
őstag
válasz
Marcsello31 #3179 üzenetére
Háztartás szintjén semmire.
-
Janusz001
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #1633 üzenetére
Szellőzőcserép, gyapot tetejére meg talán érdemes páraáteresztőt tenni, hogy ne telítődjön porral, én nem tettem, 5 éve ugyanúgy áll, szárazon, szintén saralt padlás.
-
Janusz001
őstag
válasz
tillatrilla #1497 üzenetére
simán
-
Janusz001
őstag
"C" áram tarifáról van valakinek infója? Ez a volt és jelenlegi áramszolgáltató dolgozóinak jár, kb. 13ft/kwh pénzért kapják , apósnál ilyen van, csak egy mérője van, erről megy minden is, bojler, villanykazán stb. , éves szinten combos fogyasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest