- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Vérboci #2466 üzenetére
Nem is kell mindenkinek bringával mennie, elég csak azoknak akik megtehetnék, hogy nem kocsival mennek.
Az is érdekes, hogy iskolai szünetben jóval kisebb dugók vannak reggelente, normálisan lehet haladni a városban. Mert ugye anyuci-apuci ha tehetné az osztályteremig vinné a gyereket.
De ki merné kiengedni a gyereket pl bringával iskolába menni a jelen közlekedési morál mellett?
Nálunk ha én viszem a gyereket oviba és bölcsibe, az azt jelenti, hogy tömegközlekedéssel leghamarabb 9:30 körül érnék be a 8 óra helyett a munkahelyre és oda-vissza 1700 Ft lenne a jegy (hév-BKV-Máv) 60 perc, plusz 2x15 perc séta. Bringával ugyanez 50 perc, robogóval 25 perc kb 500 Ft üzemanyag költséggel.
Szerk: annyi háttérinfó, hogy én eddig még a WC-re is bringával mentem de idén alig 800 km-nél tartok csak. -
Syl
nagyúr
válasz
Vérboci #2056 üzenetére
Vagy ez vagy a szigetelés, a kettő együtt most nem megy. Egyébként nem azért lógok túl a rezsicsöki határán, mert vacak lenne a fal/ablak/födém/stb. Hanem mert nagy a ház. Kétgenerációs kutyaól, 170 m2 lakótérrel, plusz (részben)fűtött pince+garázs, valamint qrvára kényelmesek vagyunk. Télen 22, nyáron 24 fok az igényünk
(#2057)
Gázszaki megnézte a régi (Frédi és Béni kora) gázkazánt és azt mondta, cserével garantált a 30% gázspórolás. Az akkor nálam 650-690 köbméter lenne.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vérboci #2041 üzenetére
Tényleg nincs jobb dolgod, mint a teljesen értelmetlen kötekedés? Ez már beteges...
Végig az energiatakarékos mód bekapcsolásáról írtam, amiről a HP árul el annyit, h TÖBBEK KÖZT (gy.k. a legelső hozzászólásomban ugyanennek felel meg a "pl."...) kikapcsolja a HUB-ját. Egyetlen kurva szó nem volt arról, h a HUB okozná a fő különbséget, miféle "szent grálos" látomásokról hadoválsz már?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vérboci #2038 üzenetére
Nagy kérés lenne, h unatkozó kötekedés helyett igyál egy kávét, és olvass figyelmesebben?
Nem "hit", hanem mérés eredménye, h az említett típuson ekkora különbséget okoz az energiatakarékos készenlét bekapcsolása, amiről a HP árul el annyit, h (még jobban kiemelve, hátha átmegy egyszer) TÖBBEK KÖZÖTT az USB HUB-ját is lekapcsolja.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Vérboci #2034 üzenetére
Akkor ne bohóckodj, ez konkrét, mért adat...
A HP U32 monitoromon a "Power Saver" módról a saját menüjében írja magyarázatként, h többek közt az USB HUB-ját kapcsolja le készenlétben (meg USB-C videót, amit szintén nem használok)
Az egész onnan indult, h meglepően sokat, 7-8W-ot vitt el az a konnektor, amiben a gépem aludt, és a monitort kihúzva esett le normálisra, ezért kezdtem a menüjében keresgélni. Engedélyezve ezt az opciót, az említett 4-5W-al esett a készenlét.
OPiiPO: nem áramtalanítást említettem (okostv-nél az túl hosszú indulást jelentene), hanem a wake-on-lan lekapcsolását. Philips OLED-nél az uis kb. 15W-ot jelent, fölöslegesen... (nélküle pedig a szokásos fél W körüli a készenlét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest