Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
st3v3np3t3r #34449 üzenetére
Tök mind1 hogy megszűnt a kártya, a refund-okat ugyanúgy fogadja, csak a terhelések nem mennek.
-
pala2
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #30562 üzenetére
Üdv a klubban....
Nemrég próbáltam, ahol (Shell kút) eddig Apple Pay-el nem sikerült (20e felett) fizetnem, ott most fizikai kártyával és PIN-el simán elfogadta, valamiért, csak a telefonon keresztül nem engedte a REV-et. (CIB-es kártyával a telefonnal is negedte mindig)
Eddig nem sikerült magyarázatot találnom a, csak azt, hogy mindig 20e feletti fizetésnél csinálta (több boltban is). -
válasz
st3v3np3t3r #30562 üzenetére
A feleségemnek ma az ATM dobta vissza a kártyájàt pin kód hibával. Behelyezte a kártyát,megadta a pin kódot(helyesen!), kp felvét-összeg- majd a feldolgozáskor pin hibára hivatkozott az ATM
-
MasterMark
titán
válasz
st3v3np3t3r #23519 üzenetére
Igen, az a kártyatársaság tudni fogja és ők intézik a refundot.
-
Tuomas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #12356 üzenetére
Sehogy, mert az az alapértelmezett számla, amilyen országból regisztrálsz.
Viszont az már benne van az összefoglalóban, hogy mi van, ha másik pénznemben fizetsz. -
freelancer68
tag
válasz
st3v3np3t3r #12356 üzenetére
Pedig ott van a válasz.
Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli. Hivatalos Revolut leírás: [link] -
Aaron14
őstag
válasz
st3v3np3t3r #11566 üzenetére
Két fajta virtuális kártya van, egy állandó és egy ideiglenes. Az utóbbi rózsaszín.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #10288 üzenetére
We're having a technical issue which is causing some card payments and top-ups to fail. We're working on a fix and should have this sorted soon. Sorry for the trouble ☹️
-
válasz
st3v3np3t3r #10288 üzenetére
Frissítem az infóm...
Beengedett az app
-
válasz
st3v3np3t3r #9873 üzenetére
Nem lehet befizetni. Kártyával kell feltölteni. Ez leginkább a tulajdonos megerősítése miatt fontos nekik, hiszen a pénzt egyből kiveheted.
-
frv
újonc
válasz
st3v3np3t3r #9889 üzenetére
TransferWise ?
-
frv
újonc
válasz
Nálam a következőképpen működött.
Nyitottam egy angol font zsebet,és ott a számla részletekre kiadta az angol számlaszámot és bankfiókkódot. -
anadroid
senior tag
válasz
Csináld a tieddel, el fogja fogadni.
-
Serpiko
addikt
válasz
st3v3np3t3r #9397 üzenetére
Kaptam pont ma este jött nekem is.
-
válasz
st3v3np3t3r #8750 üzenetére
Ugorjuk át. A frissítések törlésére vonatkozó rész jó volt?
" van... rosszul gondoltam
köszi az infót
viszont ha az én szemszögömből nézed, akkor sokat nem tévedtem
"
Az emotikon használatod kicsit bicskanyitogató. A kérdőjeles fej és a zöld szemforgató nem pozitív üzenetekkel rendelkezik, miközben úgy használod hogy közben nem volt igazad ígyse, úgyse.
-
aerol
tag
válasz
st3v3np3t3r #8750 üzenetére
ne haragudj, de a MIUI nem egészen így van...
"Igazából egy MIUI kiadás létezik, az pedig a China MIUI a többi kiadás pedig erre épül, ezt használják alapul Global és Xiaomi.eu-t is beleértve. Legtöbb esetben a felmerülő problémák közösek mindhárom kiadásban, mert china MIUI hordozza, így átkerül xiaomi.eu-ba és global-ba is egyaránt. Tehát Global is kvázi custom MIUI csak éppen hivatalos MIUI támogatással, viszont a fenti okok miatt számomra xiaomi.eu MIUI nagyságrendekkel jobb alternatíva, mint a Global MIUI."
-
válasz
st3v3np3t3r #8741 üzenetére
Mittudomén, anno a 3s és pro-ra volt olyan magyar disztri aki cn és globalt hekkelt össze hogy legyen magyar nyelv és az ujjlenyomat olvasó is menjen. Legalább agyaltam rajta.
-
aujjobba
addikt
válasz
st3v3np3t3r #8586 üzenetére
Valakitől annyit kérdeztek van-e köze a pápai húsfeldolgozóhoz, igen/nem.
Csak ugye sokan egyáltalán nem értik az angolt, és figyelmen kívül hagyják az üzenetet.
Aztán 7 nap múlva jön a zárolás. -
aujjobba
addikt
válasz
st3v3np3t3r #8132 üzenetére
Végez egy próba terhelést a Simple, amit majd később visszatérítenek.
Gondolom ezt fogadta el a revolut mint vásárlás. -
lockdown90
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #8070 üzenetére
Feltoltes meg volt, viszont nem latom a terhelest az otp oldalan errol, gondolom ott lenne a kod a megjegyzesben amit be kellene irnom?!
-
Imilenni
addikt
válasz
st3v3np3t3r #8066 üzenetére
Én vásároltam a virtuálissal, és nem kaptam meg még a 3000-et.
-
Jadro
veterán
válasz
st3v3np3t3r #8061 üzenetére
Írják, hogy mikorra ér ide. (illetve oda) Nekem ahhoz képest egy nappal előtte dobta be a postás.
-
Serpiko
addikt
válasz
Nekem 5 nap alatt megjött amúgy változó valakinek meg késik.
-
Handball94
aktív tag
válasz
1-2 hét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest