- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
imi290 #38418 üzenetére
Szia! Fentebb linkelte quailstorm a delight-ot, azt még le lehet tölteni. Angol és orosz nyelv van benne. De picit jobban hasonlít az android-ra, wifi része jobban kézre áll. Nekem tetszik. Igazából azért szerettem volna másik szoftvert rá, mert francia-angol volt rajta és semmilyen weboldal nem jött be a böngészőn. Azt gondoltam valami régió gond lehet. De a Delight-ra felraktam az opera mini-t és az X-plore-t is. Opera minivel minden oldal bejön, mondjuk pont a klub rádió online adás nem indul el. Nokia explorer+proxysite.com-al elindul az online adás. Az mp3 fájlt mással nyitja meg a nokia böngésző, azzal megy, az opera mini-nél az mp3 megnyitásakor csak fut a csík és nem jön be a lejátszó a play/pause gombbal.
Nokia E7-re is van Delight. Ha úgysem tudsz magyar nyelvet feltenni a gombsor kiosztás miatt, akkor meg lehet próbálni ezt a Delight-ot is. Nekem határozottan jobban tetszik. -
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #38418 üzenetére
Nokia Software recovery tool-nak mennie kellene, legalábbis én levettem onnan még szoftvert, igaz,. már kb egy éve. DE!!! A gombsor kiosztásod magyar? mert ha nem, akkor el fognak az ékezetes betűk miatt csúszni az írásjelek is. Illetve a Product Code-ot magyarrra kell állítani Phoenixben, mert a recovery a telefonét szedi (szedte) le, vagyis az a product code marad, ami a telefonon van, és ha most nincs magyar, akkor csak frisssít, de nem lesz magyar.
#38414Dzsekó
A jack jack, a nem headsetes jack-ekkel simán működik. AUX, vagy sima fejessel jó. headsettel csak Nokiával, vagy van átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gumi és felni topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest