- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
El vanak bújva. Vagy kihaltak a szakmából.
Én se ismerek senkit. De ne álmodozz erről, HW még ugyan van, 3510i kijelzőt akár adok is. de attól még nem fog menni, kell cserélni a vezérlő IC-t, mint mondtam, azt meg nem találni külön nagyon, e-bayen se, vagyis marad az, hogy leszeded egy 8910i-ből, de akkor arra már nincs garancia, hogy lejön. Arra se, hogy menni fog vele a 6310i, bár úgy tudom, az kell bele,. és nem a 3510i IC-je. (plusz, ki kell őket keresni kapcsolási rajzon) Szóval már ott tartunk, hogy megbontottuk a forrasztott alkatrészeket egy 6310i-n meg egy 8910i-n. Összeraktuk, de még nem megy mindig. 8910i szoftver kell, és kábel a 6310i-hez. Mondhatnánk, hogy:" Jaj, rádobjuk, és éljen, de még nem vagyunk túl a forrasztással (ami hőlégfúvó vagy infrás forrasztás, [baromi nehéz, 1-2 helyen vállalják, jó pénzért, nekem is erre várna egy mikrofonhibbás E51] mert pákával nem biztos, hogy el lehet érni a szükséges részeket)... Szóval szoftver: Az se biztos, hogy megy vele. Telefonpanelből is több változat van. E90: pl: NR-10, ami még nullszériás, azaz a legelső, ami nem jött ki a gyárból, akkor van az NR-12, aminek sok mikrofonbaja volt, és az NR-14, ami elvileg jó volt már(és ez nem a V1 meg V2 gombsor, hanem a főpanel). E60 protom is van B2, B3, és F4. 6630 is több van. És a HW is fontos, mert az új E63 panelemre, amit halottként vettem, nem jó szoftvert tettek fel, ezért nem ment. épp hogy vissza tudta tenni a szervizes a saját piros és francia változatát, semmi mással nem indult el, E63 kék szoftverrel se. így most hiába ír qwerty-t a fizikai gombsor, a francia azerty a szoftveres kiosztás(érdekes, hogy 5310 nem ilyen finnyás.)
És még valami: az aktuális verziónál nem lehet régebbit visszatenni. különben meghal a telefon. És itt is elbukhat az egész.
Szóval van vagy 5 pont, ahol elvérezhet, több telefonba kerül az egész. Ok, ritkaság a végeredmény, de egy eredeti, gyári ritkaság többet ér, mint egy modding miatt egyedi valami. én pl bilikék trabantot vennék, nem egy törött, karcolt, de spoilerrel ellátott fiestát. Kb ugyanez van itt is. -
-
-
-
-
KSparrow
őstag
Nem beszólás miatt, meg nem személyed elleni támadás, csak egyszerűen szerintem fölösleges. Ha feltesztek egy kérdést, és max valami nagyon fűtött vita van (ami mostanában nem volt) akkor elveszhet. Amúgy nem valszínű, én átalában visszaolvasok (kivéve 200-at, de mivel naponta többször nézem, ilyen nincs
) Szóval nem szoktak elveszni HSZ-ek, vagy csak nagyon ritkán. És ha kerestek valamit: akkor akinek van, az válaszol/ ír PÜ-t. Ha meg nincs, akkor nincs értelme kiírni, hogy "nekem nincs, nekem se... " mert az meg eltereli a beszélgetés témáját... Szerintem.
-
KSparrow
őstag
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
Nekem a felső rész meg a navigyűrű tetszik. Csak ha ez igazi, akkor ösze fogja karmolni, nyomni a kijelzőt, erre számolni kell helyet. A számgombok viszont nagyon nem tetszenek. kicsi, körülötte rengeteg hely kiesik. Olyan szélére ki kéne húzni, mint pl N80 alsó része.
Én azon gondolkodtam, hogy érintősből szinte minde Candybar. Csúszkásból is alig, max SE modelleket látam.. Kinyithatós is lehetne, és akkor megoldhatnák kívül egy nagy érinőkijelzővel, belül meg szintén, mint a Nintendo DS. Bár most már jön úgy tudom a flexi kijelző, (nemrég beszélgetem valakivel, aki kipróbálta)Amúgy N71: Tegnap este szétszedtem, megnéztem. Megigazítottam az antenna csatlakozóit, és voilá, van térerő! Elég rossz a design...a tetejében van fém, két kijelző is. A flip mechanika is nagy vas. Masszív, az addig oké. De az alsó részhez az egészet az ezüst keret és a felső gombsor melletti leragasztott két csavar tartja. És ezek nem fémbe mennek, hanem a műanyagba, szóval szerintem elég gyenge ez a része. Mármint hogy két műanyagba tekert csavar fog egy véköny műanyag lapot, ami tartja mindezt...
-
-
-
Tim82
félisten
-
KSparrow
őstag
WP-n
Á, biztos jó lesz az, meglesz a symbiózis.Ki fog forrni hamarosan, remélem, de tényleg oda kell tegyék magukat.
Ma azon gondolkodtam, hogy van mindenféle emulátor, E50-en futhat Ms DOS, Win7 is tud XP-t futtatni, kéne WP-re és Symbianra android emulátor. Mennének vele a droidos progik, és mégis másik gépen futna.
-
kovy79
őstag
-
gandol
csendes tag
Na ez egy jó gondolat, az ilyen kultúrált megoldásokat szeretem én is!
Nem tudom mikor, de jó lenne összeülni egy kicsit. Hol vagy elérhető? A nyugatinál dolgozol?
"Aki egy telefont akar magának venni, az megvesz egy 6310i-t is 15000ért, aki meg gyűjti, és szereti a teledonjait, az meg 7000et is sajnálhat érte."
Ilyen megfontolásból nem akarok mindenáron megválni tőle. Mikor ezt vettem a tv-m és a cd lejátszóm is B&O volt, megvannak a mai napig és működnek hibátlanul, bár eljárt felettük az idő. Nagyon kevés ember érzi a B&O feelinget, de ha igen akkor mindent megér. Pont azért mert nem tömegcikk, nem jön veled szemben az utcán és nagyon-nagyon ritkán hallasz olyat, hogy: jééé nekem is ilyen van! Tudom ez egy Ericsson, de nem az van rá írva, és ha a B&O a nevét adja valamihez az jelent valamit!
Én nagyon tisztelem ezt a dán cégecskét.
-
gandol
csendes tag
10ezer? 2ezret kérnek érte a telefonos boltokban, mert szégyellnék kevesebbért kitenni!
Nekem nem Iphone-ra kell a pénz elhiheted, én nem apuci zsebpénzéből guberálok. Ha találok egy igazi gyűjtőt akinek olyan is a hozzáállása akkor ingyen fogom nekiadni mert tudom, hogy nem itt fog kéjelegni, hogy "váááá de óccsón szereztem". -
gandol
csendes tag
Szerintem rajtad kívül mindenki értette a poént!
Nem leszólni akartalak, de gondolj bele légyszi és olvasd vissza amit írtam üzenetben mikor érdeklődtél. Írtam, hogy korrekt ajánlatra megválnék tőle. Te konkrétan egy, azaz 1db timeport-ot ajánlottál érte, amire akkor is és most is viccesen válaszoltam!
De igazad van, dobjuk a témát.
Egyébként minden eladó, mindennek van ára, de nem mindenáron... Lehet felteszem az egészet valami aukciós oldalra és fillérekért fog elkelni! -
-
-
gandol
csendes tag
Stresszes vagy? Hol olvastál ilyet? Semmi rosszat nem írtam szerintem, ez egy poén volt, de látom érzékeny a lelked.
A Timeport-ot egy értéktelen kacatnak tartom a sok 6210-el egyetemben, nem egy B&O kategória. Ja, és Te kerestél meg, hogy kell neked. Tudod attól értékes valami, hogy RITKA! :-) -
-
KSparrow
őstag
-
Ha jól látom, akkor a bal felső egy Sagem myC5-2. nekem is van egy!
az amelleti egy SE T630 (régen volt olyanom, de elcseréltem). Az amelletti egy Nokia 6230 (olyanom is volt).
alul jobb oldalt az talán egy 6101. (nekem 6103 volt az első telóm, az némileg újabb típus)
a többit nem tudom. -
draco31
veterán
Szerintem várd meg amíg értékel, aztán mehet a negatív. Nekem volt már hasonló esetem, csak ott én voltam az eladó. Karácsony előtt megbeszéli velem a csávó, hogy leüti az N73-asomat, de csak januárban tud fizetni, mondom oké. Közben kérdezgetett róla, aztán nem írt 28.-ától. 5.-én írtam neki, a válasza: bocs mégsem kell. Sajnálom, hogy semlegest adtam neki!
Kaptam két Sharp GX29-est, mindkettő jó, de nincs még töltőm, csak ígéret egy ismerőstől, és csak egy akku van. Ma unatkoztam, és kezelésbe vettem az egyiket. Mire nem jó a 800-as vizes csiszolópapír
A hátlapon még kellene kicsit alakítani a kamera alatt. -
KSparrow
őstag
Negatív. Én is adtam már, nem a világ vége. Ennek ez a lényege, ennyiért ment el. Állítson be minimálárat. Ha nem adja oda, jelentsd a Vaterának is. Tanulja meg.
Nekem meg kérdésem lenne: Hogy van az, hogy ha pl egy 5110-esen hívom fel a 112-t (nem kapcsol kezelőt, azt nem várom meg, de teszthívásra, hogy jó-e a végfok, használom) akkor "Ön a segélyhívó központot hívta. ..." veszi fel, de a frissen megérkezett 6760-asom "Ön a rendőrséget hívta. ..." üzenettel fogad? ugyanazt a 112-t, hívtam, egyikbe se volt kártya, de kétszer is így volt, azaz nem egyedi eset.
-
stufen2
aktív tag
Az ilyen parasztokat rühellem én is, meg amikor megveszek valamit, vége a licitnek és licit után a hiénák elkezdenek alkudozni még az eladóval, hogy ő ad többet is, pl ezek alatt a nickek alatt rejtőzködő hülye gyerek is ilyen aki összelegózott telefonokat árul (kovaszki, boss94, relee 555, sayhellomonkey) - messze kerüljétek el őt! - minden csak nem tisztességes!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest