- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ati 666
tag
válasz
pszili8 #10333 üzenetére
-Egy SH 888-asom nekem is van, jó és működő képes állapotban.
-Anno még egy volt kollégámtól kaptam, valahol még töltőm is van hozzá csak meg kellene keresnem.
-Ez az SH 888 és az akkumulátora is még eredeti Made in Swedennem China mint mostanság
-Ha már itt tartunk lehet még SH 888-ashoz valahol akkumulátort kapni a piaci zugárust kivéve?
-
kadam4
tag
válasz
pszili8 #10308 üzenetére
Sajnos ez így van, és szerintem még egy darabig így is lesz Magyarországon.
Egy példa, nem hogy csökkent a szolgáltatás díja, még növekedett is.
Ez nekem is újdonság. Igaz mióta van ez a díjcsomag ebben vagyok, de eddig abban a tudatban voltam, hogy ugyan annyiért beszélek, nem hogy még drágábban
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #10275 üzenetére
Van pluszba egy 850-es slim akksim,ami az ezüst T29-ről maradt,majd betesztelem mit bír;meg valahol volt 650es ultra slim is,csak kicsit körül kellene néznem...
(#10277) area_51 : nálam a T39-es telefonok kifejezettem jók voltak térerő szempontjából ( főleg kihúzható antennával
)
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #10266 üzenetére
Nem sokért vettem,úgy kaptam.
Viszont ha tudnak hozzá szép előlapot,akkor mindenképp felrakom. T28 nálam is tervben van minden gyári színben,lehetőleg szép állapotban...meg a T39 is. Nekem T39-ből van egy kék,dobozos,0 perces ( bár ezt most lehet beáldozom egy r520+T28+T68 Gold trióra...folynak a tárgyalások
)
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #10228 üzenetére
Igen. Úgy indult,hogy be sem kapcsolt...fél napig volt töltőn,mire elkezdte venni a töltést,azt tartja is szépen. Szóval eddig pozitív,mert azt hittem teljesen halott. Aztán bekapcsoltam...kérte a kártyát. Öröm... Raktam bele kártyát;felállt pannon hálózatra. Mega-öröm... Kb 1 perc múlva "No Network" és azóta is. Ez van ha az ember telhetetlen.
Bár így is örülök neki.
Töltök fel pár képet róla később. -
törölt tag
válasz
pszili8 #10178 üzenetére
Köszi mindenkinek!
E-bayen vettem, 1 centembe került + 15 $ postaköltségbe. Izraelből fog érkezni harmadmagával együtt, de a többiekről még nem nyilatkoznék, biztos vagyok benne, hogy egy darab sincs az országban belőlük.
Kb minden nap nap gyorsan végigfésülöm az ebayt, hátha, és tegnap megállt bennem az ütő amikor megláttam minimálár nélkül, ráadásul nem is a saját termékkategóriájában. Ha délelőtt zárult volna, akkor le kellett volna mondanom egy vállalatirányítás vizsgát.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #10132 üzenetére
Állat egy gép!
a hátulján az spoiler? és azért kell, mert olyan gyorsan megy?
amúgy meg: itt a havannán is vannak jófej emberek... ban állítólag egy gazdag öreg, aki nem tud mit kezdeni a pénzével, így embereket bérel fel, akik... a parkolóban leöntik a kocsikat festékkel. vagy kromofággal. mikor mivel.
ma láttam a Benefon Q-t, és kaptam 1611 használatit. meg 7360 dobozt is. meg elment egy r310. -
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #10112 üzenetére
Valahogy azt kéne visszakapja, amit adott... (cukor-sztori, kiadható terület "véletlen" leégése (esetleg elektromos szárlatot létrehozni) vagy a zárat elbarmolni,esetleg telenyomni mindet pillanatragasztóval
, vendégségben egy vázát véletlen valami elektronikai eszközre borítani,
stb, bosszantó kis apróságok, amik azért pénzbe kerülnek megcsináltatni.
-
arkades
senior tag
válasz
pszili8 #10117 üzenetére
Azért ez így nem túl szerencsés kijelentés. Az én nagypapám is katona tiszt volt, és nála egyenesebb emberrel nem nagyon találkoztam. Persze még a régi iskola neveltje volt, a háború előttről. Remélem sikerül megoldani a dolgot minél gyorsabban és egyszerűbben. Sok sikert.
-
arkades
senior tag
válasz
pszili8 #10115 üzenetére
Hát Te tudod, de azt azért nem árt észben tartani, hogy nekik nincs bűntudatuk. Nem vagyok kriminál pszichológus, de zűrös helyen nőttem fel, és lakom is. Ezek soha semmin nem fognak elgondolkodni, csak azon ha elverik, vagy elverhetik őket bármikor. Természetesen nem akarlak semmire sarkallni, de hát ezek a tapasztalataim. Abba meg belegondolni is rossz, hogy mi lesz, ha egyszer a tata házára vetnek csóvát.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz
pszili8 #10107 üzenetére
Szerintem látogassátok meg. Ha valaki a családra támad, azt nem lehet tétlenül nézni. A tétlenségtől ezek a sz@rháziak csak felbátorodnak. Mielőtt még valaki leoltana: Tudom miről beszélek, és nem húsz éves vagyok. Csepel nem túl elegáns negyedében lakom, ha nem tesztek semmit, csak rosszabb lesz. Sajnos ilyen világban élünk.
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9975 üzenetére
Legjobban a delta töltőnek örülök,mert van otthon 2db deltám és így meg tudom nézni,hogy jó-e még az akksijuk
Táska telefonokat annyira nem vágom,előhozza kiderül,Egy hotline-ért is érte kéne mennem vagy valahgogy el kéne hozatnom (pesten van)(#9976) anevemearl Ok,igaz alcatel biznisz létrejött
(#9984) Saint_ Én ezzel nem értek egyet.
90%-ban minden összerakott telefonom kihoztam a piaci ár feléből.Oké nem karcmentesek,de hibátlanul működnek,több db telefonból vannak összerakva,de még így is olcsóbban jöttem ki
-
-
válasz
pszili8 #9863 üzenetére
- honnan tudod, hogy az esetleges eltulajdonítás időpontjában mennyit adott meg értéknek a sértett?
- esetetekben gondolom minden telcsinek megadásra került az imei száma a körözés elrendeléséhez, és szolgáltatós telcsik esetén a szolszolgáltató irányában is megtételre kerültek a szükséges lépések?!?! -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9787 üzenetére
Gyönyörű és dizájnos nagyon az biztos
V60i lehet nekem is lessz
Annyi ritka és különleges telóval rukkoltok elő,hogy kezdek irigykedni
www.privi.hu/pikacsszia Szerintem is van vele valami,mert a gyárin vannak foszforezkáló végigfutó csíkok,legalábbis az enyémen vannak,csak ne lenne angol menüs
-
Earl_Muttley
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest