- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12765 üzenetére
Akkor már inkább E61i-t vegyél.
minolta5: gondoltam hogy kiállsz az E63 mellett, egyébként szerintem is van egyénisége.
De már neked sincs meg, nem?
Érdekes hogy nekem most nincs semmi telefon ami kéne. Ezek az N, C, E akármik nem jönnek be. Talán ha a nokia gyártana valami új ütésálló hagyományos telefont egy brutál akkuval, akkor cserélnék, de most semmi pénzért se
-
zorzy4
addikt
válasz
csoda120 #12765 üzenetére
Ha az e63 nincs egyénisége, akkor az n95 meg idétlenül néz ki, azzal az ide oda tologatható fedlappal. Ma amúgy félretettem az e6 ot és pana gd95tel nyomultam, holnap meg xelibri2 lesz napirenden. Tényleg ajánlom az e6ot, már 79000ftért is lehet gyári garival függetlenül venni
-
szőröscica
addikt
válasz
csoda120 #12750 üzenetére
Igen, csak össze vissza van törve, nem tudom, hogy milyen minőségű házakat lehet kapni hozzá, és így azért nem annyira bíztató.
E65-E70-N80, szerintem ezek közül válassz, ezek nagyon zsír telefonok, egy évfolyamtársamnak annak idején volt E70-ese, nagyon szerettem, de akkor nem engedhettem meg magamnak ilyen árkategóriájú telefont, de erre a trióra mindig csorgattam a nyálam.
-
Tim82
félisten
válasz
csoda120 #12726 üzenetére
Szerintem az utóbbi valamivel kényelmesebb és gyorsabb.
Minolta5: valószínűleg frissíteni szerette volna a naptárprogramot a legfrissebb verzióra. Amúgy a "komolytalan tiniknek való" kitétellel nem értek egyet, így majdnem harminc éves fejjel nem érzem át ennek az igazát (bár nem vagyok elkötelezett az Android irányába, de hibáival együtt is jó oprendszernek tartom). A "kikapcsolva nem ébreszt" rész engem azért nem érint, mert nagyjából nyolc éve leszoktam a telefon kikapcsolásáról éjjelre.
pszili8: a Speedshop időnként előás régészeti leletszámba menő cuccokat, pár hónapja akciósan kiszórtak pár régi WinMo-s cuccot (HTC Wizardra emlékszem 10k-ért).
-
pszili8
aktív tag
-
Tim82
félisten
válasz
csoda120 #12723 üzenetére
Van mind Android, mind iOS, mind Symbian-ra telepíthető kliensprogram a Vaterához. Androidon néha szoktam használni, ingyenes cucc, az Android saját alkalmazásboltjából elérhető és valamivel kényelmesebb, mint egy mobil böngésző alól belépni és nyomon követni a liciteket.
A Symbian-os változat, ahogy nézem, sajnos csak pár újabb Nokiával kompatibilis (C7, X6 rémlenek), a Nokia E63-mal például nem. Egyébként egy olcsó és használt Android-os telefont megkapsz nagyjából annyiért, amennyiért egy E63-at.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12697 üzenetére
Annyira nem vészes, csak lehet pont nem a nagyobb ujjú apukáknak találták ki.
Ja hogy neked lenne netre, én is így kezdtem, pont egy E61-el, aztán gyorsan el is adtam, utána jött valami Samsung windózos, 1-2 nap, aztán egy netbook, de azt is hamar meguntam. Gépelgetni meg ilyesmi még mindig a laptop a legjobb sztem. De te tudod
pszili8: az szép summa, én jópár éve vettem már akkor 50-60 körül mozgott.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #12697 üzenetére
Szerintem 10k-ból már azért lehet jó netezésre alkalmas telót venni,gondolom WIFI kéne.Annyiból lehet N95-öt venni,nekem pl egy BB 8820-at sikerült 5k-ból,mondjuk kis szoftverezés kellett neki,de mondjuk 10k-ból kapsz egy 8320-ast,szerintem ennyiből egész jó,bár kicsit régebbi windowsos PDA-t kapsz.
Meroly: nem bizttos ,hogy itt említettem,hogy idén az volt a célom,hogy sikerüljön szerezni egy 8800-t,jövőhéten,ha a kezemben lesz kiderül mennyire sikerült.egyéb ként egy hibátlan scirocco,13k-ért vettem. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12693 üzenetére
2330-on iszonyat picik a gombok. Nálunk az a céges és a nagyobb ujjú kollegák szívnak vele, még sokszor nekem is nehéz nyomkodni, pedig nem abban van a sim-em.
E61-em volt pár napig, a joy rettenetes, akkor már inkább E61i vagy E63, de ez nem faterodnak lenne, ugye?
pszili8: milyen 8800 projekt?
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #12624 üzenetére
engem érdekelne de már van.
Fancy-boy:
igen, más a kijelzőcsati, a 3650 kijelzője eléggé más, a csatlakozó nemm olyan kis lapos, mint pl 5140i, sokkal vastagabb az egész. mármint mélyebben nyúlik ble a kijelző csatlakozója.
valószínű az a rossz, előtte le lett tesztelve, de még utána kell járjak, szerzek másikból jót és lecsekkolom. -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #12578 üzenetére
Mármint a szeder nem rossz vagy a Blackberry
Az a Motorola műholdas teló,nekem kb 15db teló kéne belőle,de meg sem kérdezem inkább.Idei nagyobb befektetésem szerezni egy korrekt Nokia 8800-t a gyűjteménybe.Most van a vaterán egy Nokia 8855 isNehezen bírok ellenállni.
-
-
KSparrow
őstag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
csoda120 #12258 üzenetére
Elég sok Symbian telót használtam ( SE p800-tól Satioig az összes UIQ;7650-től x6-ig a legtöbb nokia is ) de ráuntam. Van jobban használható ,számomra kézreállóbb oprendszer;és így már abszolute nem hiányzik a .sys
Amúgy most beszélgetősre \\\ T39,T68 és Siemens S45i nyúzódik épp felváltva;csak hogy egy kis retro szag is legyen... -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #12248 üzenetére
a bal e60 nagy álmom, az N91 és N70 is jöhet, a 6680 meg megvan. bár az N70 meg a 6680 elég hasonló. az N91 meg nagy, és amiatt érdekes, mert ugye HDD. és nem csak 4-es volt, hanem létezik 8GB-os is. teszteltem egy 4-eset pár napra, egész használható.
am. a 6680-assal ismertem (és szerettem) meg a Symbiant. -
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #12220 üzenetére
Ez letezo ceg? Ha igen, mi a cegforma? Zrt-nel szoktak kiirni cegvezetot ( vagy vezerigazgatot) viszont nem latok ceginfot a honlapon meg a nyilvanos cegadatok kozott se latok ilyen nevu tarsasagot.
(amugy ha te csinalod, en csinalnek rendes domaint, nem uw-sat, olyan email cimmel egyutt, az ugy komolyabbnak hat. Illetve ha nem letezo a ceg, es nem is akartok alapitani erre a teveknysegre, akkor nem cegkent hirdetnem.)
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #11980 üzenetére
Igeen hát persze,hogy gyári ház,hogy a fenébe ne...mostanában valami okból túl sok karcmentes 8910 kerül elő a fiók mélyéről
Az enyémet meg 15k-ért nem bírom eladni amikor full eredeti hibátlan.
Bezzeg a szétkókányolt 8910 kell 10ezerért mert az olcsó.Na mind1 én ezt nem értem...
-
mrlujoak
veterán
válasz
csoda120 #11939 üzenetére
Nimá! ITT Nokia...
Nekem "csak" egy ITT Schaub Lorenz RC 1000-em van -
törölt tag
válasz
csoda120 #11875 üzenetére
Fizetési határidő + 1hét = figyelmeztetés,
fizetési határidő + 2 hét = inaktívvá tesznek,
inaktiválás után 8 nap = behajtókhoz közvetítik az ügyet és küldenek egy csekket a kamatos tartozásodról megspékelve egy 3-4 ezres eljárási költséggel.Én jelenleg a másodikban vagyok valami 600Ft miatt.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy szürke 6210-est fogok venni a korábban említett telók közül. (100% refurbished, új akkuval, töltővel, házzal stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest