- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22370 üzenetére
Annak mondjuk én is el tudom képzelni, netezni, játszani, régen volt PDA-m szerettem bohóckodni vele, de hogy telefonnak nem kéne semmilyen, az biztos.
Kínomban már tollal próbáltam "gépelni" rajta, de rájöttem hogy rezisztív, ígyhát reménytelen
Nem, szerencsére nagyon nem jött be. -
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22365 üzenetére
Te ezért öregnek tartod magad?
Kb. Én osztálytársaim is sorban álltak anno, középiskola 2-3. osztálya lehetett kb. De még mindig jobb volt mint a mostani tapizós fosok.Tegnap főnököm kapott Samsung Galaxy S3 advance-t vagy miatúrót. Kérte hogy állítsam be a céges levelezést stb volt leírása is, na egy a lényeg hogy eddig is útáltam de most már egy életre kiábrándultam mind az érintőből mind az androidból. Kezelhetetlen vacak, pedig ez a teló állítólag nagyon jó a maga kategóriájában. Mégis kínlódtam a gombokkal, aztán a szenzor állandóan elforgatta a kijelzőt, amint már nem függőlegesen tartottam. A virtuális qwerty-n lehetetlen normális ujjakkal írni (nemhogy nagyokkal). A menüben össze-vissza van minden, van vagy 20-30 ikon alapból, de minek?! Majd a felére zuhant az akku fél óra nyomkodás után. Szerintem nála fél napot se fog kibírni, pedig nem sokat beszél. A net lassú, akadozó, áhhh szóval fos. El nem tudom képzelni emberek hogy vehetnek maguknak érintős telefont.
A mérete meg mint egy ping-pong ütő, el se fér sehol. A kijelző tiszta maszat lesz a fogdosástól.
Na nem kimondottan a telefont szidom, hanem a technológiát, de mindegy is.
Csak gondoltam kiírom magamból szakavatott emberek közt -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #22318 üzenetére
Van egy ilyenem, ez a 1800 asszem. Ritka fos amúgy
Akkor mi a túró?
Amúgy a 3720-on még mindig van -
meroly
veterán
A minap ülök a játszótéren a gyerekkel, meghallok egy mono csengőhangot, valamelyik régi nokiát. Odanézek, nagymama előveszi a zsebéből a 6110-est
Tegnap Bp-n voltam egy konferencián, öltönyös úriember 6310i-vel telefontált.Vajon ők is gyűjtik a retro telókat?
-
meroly
veterán
válasz
stufen2 #22227 üzenetére
Igen, volt valami minimális hardveres javítás rajta, valahol a végfok környékén, ugyanis azért ette az akkut, mert leárnyékolta saját magát (faraday kalitka) és ehhez egy kis szoftveres frissítés.
Régen nagyon sokat foglalkoztam vele, volt egy miskolci villamosmérnök tanár, ezen a fórumon futott doki néven, aki a sima 8800-t is át tudta alakítani black tudásúvá. -
meroly
veterán
válasz
Balázs1986 #22189 üzenetére
Ja azt nem is figyeltem mit keresel konkrétan, bocs
-
meroly
veterán
válasz
Balázs1986 #22185 üzenetére
Na az más.
Ezt nézted már? -
meroly
veterán
válasz
Balázs1986 #22182 üzenetére
Töltsétek le wapról, nekem is volt 3100-m, mindig onnan szedtem csengőhangot.
Gépen megkeresitek és azt a címet írjátok csak be a böngészőbe. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
draco31 #22082 üzenetére
Ez hatalmas nagy zene
Annak idején tuti volt nekem is csengőhangom.
Régebben én is számokat állítgattam, aztán egy pár éve szoktam rá a telefoncsörgésre, de nem az antikra, hanem a normál csengésre. Egy ideje már ugyanaz van. Munkahelyen azért jobb ha nem valami tucc-tucc üvölt, bár soha senki nem szólt még érte. -
meroly
veterán
Én a Trium Mars-on wapoltam először, az volt a második telóm
-
meroly
veterán
Ez a carbon arte eredeti lehet?
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #22011 üzenetére
Igen, egy darabig úgy voltam vele hogy veszek egy C3-01-et, aztán lebeszéltem magam.
E52-vel is szemeztem egy ideig, még most is tetszik, kolleganőmnek van, el is szoktam kérni, de az a symbian nem jött be nekem.
Nembaj az ha a maradiságunk miatt régebbi telót kell használni -
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #22007 üzenetére
Kollegámnak van, de szidja nagyon, állandóan lefagy, minden baja van. Hívom, feláll a kapcsolat de kb 6-7 másodperc mire tudunk beszélni.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #22005 üzenetére
-
meroly
veterán
Tudom, nem retro, de itt van a legtöbb hozzáértő.
A felső telefon melyik típus?
[link] -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #21922 üzenetére
mobilnet? 5200-án is láttam már srácot facebookozni
Ne viccelj, ebben is csak EDGE van, a 3720-ban is és én vígan mobilarena-zok, facebookozok, index, gmail stb. A mobilra optimalizált oldalak vígan mennek. Kár, hogy mivel az EDGE a gsm hálózaton megy, így ha gyengus a térerő akkor lassul mondjuk GPRS-re, mert azért az EDGE-nek erős jel kell.
Nem lenne ez így, ha lenne benne legalább UMTS vagy HSDPA, dehát nincs -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21908 üzenetére
Jólesz, kösz a gyors választ
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #21885 üzenetére
Ez se hangzik rosszul plusz egy vaku. Mondjuk nekem a jack nem számít, ha nagyon kell van átalakítóm, de ritkán használom, headsetből is vettem 2,5-est.
(#21884) -NOKIA-: alap
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21878 üzenetére
Legutoljára 8210ben használtam
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21875 üzenetére
Infra minek?
(#21876) minolta5: akkor viszonylat elégedett vagy ahogy látom.
Nekem is egyedül a 3G kezd hiányozni, mert az EDGE baromi lassú és újabban sokat netezek telefonról. -
meroly
veterán
Kinek mi az álomtelefonja?
Én összefoglalom gyorsan mert sok igényem nincs:
- nokia
- 2,5-3"-os nem érintő kijelző
- sima gombsor
- S40v6
- HSDPA, wifi
- 2000mAh-s akku
- 5megapixel + vaku (lámpa)
- megerősített ház
- cseppállóság
- 115x50x15mm-benEnnyi
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #21846 üzenetére
Fehérben a fém hiánya miatt az E63 szerintem nőcis. Nekem feketében kellene ha kellene.
-
meroly
veterán
válasz
orion1025 #21840 üzenetére
Hülyének fogsz nézni, mert még nem is kapható az a készülék, amiben gondolkoztam, de jelenleg tudásban egy Nokia 301 jönne be, leszámítva a lámpa hiányát. Viszont azért egy teljesen új készülék hátlapját szétbarmolni a led-el meg a kapcsolóval....hááát.... ezért írtam hogy elvetélt ötlet volt.
-
meroly
veterán
válasz
tolts.hu #21762 üzenetére
Valószínű, mert nem GSM teló, én már láttam amúgy (igaz nem élőben).
-
meroly
veterán
válasz
Stylewars_kp #21593 üzenetére
Ezt én is pont most láttam fészen. Igazi lehet?
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #21556 üzenetére
Ja úgy más, értem.
Hát én elvből a SIM kártyán tárolom a számaimat, épp hogy van mindig 1-2 hely, de rendszeresen törölgetek, mert egy-két adhoc munka miatt elmentetteket nem tartok meg. Még ha ugyanannál a cégnél is vagyunk és lehet még lesz a jövőben munkakapcsolat.
Maradi vagyok ilyen téren, tudom. Nálunk is már valami HTC-ket osztogatnak, de én még a C5-ös sem kértem -
meroly
veterán
válasz
golya32 #21554 üzenetére
Én is sokat netezem, nekem is van céges net a telefonomon, meg külön stick is a notihoz, igaz ugyanaz a keret. De eszem ágában sincs lecserélni a 3720-am, pedig abban csak EDGE van, nekem bőven elég a többi kárpótol.
Az hogy meg két telefonnal futkossak teljesen kizárt.Nem tudok sajna segíteni választás ügyben, ez már meghaladja a képességeim, az új tapizósokat nem ismerem, tapasztalatom sincs és nem is nagyon érdekel. Várom már hogy lecsengjen a tapimánia.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21551 üzenetére
Ja már látom. Hirtelen csak az iphone-ig jutottam.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21548 üzenetére
Az 1 már soknak számít?
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #21540 üzenetére
Azám, überfaxa teló tényleg, vegyen olyat mindenki
Nincs bajom az iPhone-al, meg az egész apple jelenséggel, de hogy agyatlanul mindenki azt vesz (félre ne értsd nem a lányodról beszélek), az már sok. A többségének meglelne más is, de ájfónt kell venni mert az a divat. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21526 üzenetére
Aztán ha nem, akkor beszorítod egy műanyaggal, vagy zsepivel.
Azt hittem ez csak nokiáknál ősi módszer, eddig szinte mindegyiknél kellett alkalmaznom, még a 3720-nál is, pedig ott csavar tartja a hátlapot, de alatt az akku lötyögött alatta és zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest