Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz zolikaDB #37726 üzenetére

Én A35-tel kezdtem, annak nagy története van.
    Apám megvette az A35-öt, kvázi első telefonnak, mert a töltőcsatlakozó-hibás One Touch Easy ceruzaelemmel sokra nem volt jó. Aztán elcserélte nagyapámmal a C35-re, amire rábeszélték nagyapámat, ő meg nem akart WAP-ra tévedve fizetni...
    C35-öt sajna játszótéren ellopták :F
    A35-öt én kaptam meg nagyapámtól, mikor elértem a megfelelő életkort (4-ik osztály). Röviddel utána elhunyt és az ő Alcatel E105-ösét használtam onnantól, az A35 meg apai nagyapám számával ment anyai nagyapámhoz. Na ott megalapozta a máig kitartó telefonellenességet a Domino Aktív és hogy a tartozást levonták a feltöltésből azonnal...
    Hagyatéki ügyek intézésekor a fenének jut eszébe, hogy nagyapa annyit beszélt, hogy havidíjasa volt.

Emiatt ki lett utálva az A35. Ha minden igaz most valamelyik doboz alján várja a szebb jövőt, remélhetőleg nem nyomja agyon semmi, egy 30 éves Tetris kijelzőjét már sikerült elintéznem helytelen tartással, de már csak viszgaidőszak után fogok ekkora volumenű ásatásba fogni.

Szóval az az A35 legalább 16 éve van a család tulajdonában.

Amúgy anyai nagyanyámnak is A35-je volt, a harmadikat most nem is tudom honnan van hirtelen. És mikor pusztult az akku, még mamának az A35 először A40-re lett cserélve, de aztán győzött a jelenkor. Mindenesetre nálam itthon most 3xA35 és 1xA40 van elvileg.

Új hozzászólás Aktív témák